Ana SayfaKulisKOTEDER: Teşvik düzenlemesi hayata geçmeli---

KOTEDER: Teşvik düzenlemesi hayata geçmeli

4 / 14
KOTEDER: Teşvik düzenlemesi hayata geçmeli
10 Kasım 2014 - 07:00 www.borsagundem.com

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNDE TEK ADRES OLARAK BİZİ GÖRMELERİNİ İSTİYORUZ
-Görevi yürütürken karşılaştığınız zorluklar oluyor mu?
Nalan Erkarakaş:
 Siz benden daha güzel ifade ettiniz, bu bir “gönüllü” işi. Hakikaten yöneticilerimizin ve Yönetim Kurulumuzun aynı zamanı buna ayırması mümkün değil. Ama bunu dediğimiz yöntemlerle aşıyoruz. Onun ötesinde şirketlerle interaktivitenin artması lazım. Yani şirketlerde genel anlamda hepsinde sorunlar var ya da eğitim ihtiyacı oluyor. Burada tek adres olarak yalnızca bizi görmelerini istiyoruz. Bütün hedefimiz o çünkü, bunu yapabilecek durumdayız. Onu sağlarsak her şey daha da kolaylaşacak. Üyelerimizle ya da üye olacaklarla interaktiviteyi hızlandırmak istiyoruz ki bir konuda biz görüş sorduğumuzda bütün üyelerden cevap gelsin. Şimdilik çok olmuyor ama zamanla oturtacağız. 
Bu arada TÜSİAD’la yeni bir çalışmayı ortak yapacağız.  Çünkü orada da sermaye piyasaları çalışma grubu var biliyorsunuz ve hakikaten çok iyi çalışıyorlar. Onlarla entegre olup ‘neler yapabiliriz’ ona bakacağız. Böylece de etki alanlarımızı geliştirelim istiyoruz. 
Şimdi 18 Kasım’da bir eğitimimiz olacak. Bu bir seminer aslında… Bunu web sayfamızdan duyuruyoruz. Sermaye Piyasası Lisanslama Kurumu’yla iş birliği içerisindeyiz; onlarla bir sözleşme imzaladık; konuyu, eğitimcileri biz organize edeceğiz. Sermaye Piyasası Lisanslama Kurumu’ndan da salon ve destek imkanlarından faydalanacağız. Bu tür etkinlikleri biz duyuruyoruz. Sermaye Piyasası Lisanslama Kurumu duyuruyor. Borsa yayınlıyor. Merkezi Kayıt Kuruluşu yayınlıyor. Tabi sizlerin arayıcılığıyla da duyurmaya çalışıyoruz eğitimlerimizi. 

-KOTEDER’in gelir kaynağı nedir?

Nalan Erkarakaş:
Üyelerimizden yıllık 1000 TL aidat alıyoruz. Ama aidatların dışında eğitimlerimiz var, bir kısmı ücretli ve onların katkıları oluyor. Bunların yanı sıra sponsorluklarımız olacak daha büyük organizasyonlar için. Ama şimdilik eğitimler ve aidatlarla yürüyen bir gelir yapımız var. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tv10 Kasım 2014 12:15

    hanım efendi kottan çıkarılanlar deyilde kottan atılanlar için derneginiz yatırımcıya nasıl yardımcı olabilir örnek ranlojistikte oldugugibi saygılar