Ana SayfaKulisKOTEDER: Teşvik düzenlemesi hayata geçmeli---

KOTEDER: Teşvik düzenlemesi hayata geçmeli

7 / 14
KOTEDER: Teşvik düzenlemesi hayata geçmeli
10 Kasım 2014 - 07:00 www.borsagundem.com

KOTEDER OLARAK TECRÜBELİ BİR YÖNETİM, GENİŞ BİR DANIŞMAN KADROSUNA SAHİBİZ

-SPK’nın ceza verdiği halka açık şirketlere karşı sizin tavrınız nedir?

Nalan Erkarakaş:
Ceza ve yaptırım konusu ve bu konulardaki düzenlemeler sermaye piyasasının sağlıklı işlemediğinin göstergesi diye düşünüyorum. Haftalık SPK bültenleri parasal cezai yaptırımlarla dolu. Şüphesiz ki; arzu edilen bir durum değil ve önemli olan da ceza aldıktan sonra değil ceza aşamasına gelmeden şirketlerin yanında olmak ve sorunlarının çözülmesinde yardımcı olmak. Kötü niyetli uygulamalar tabii ki söylemimin dışında, ama bilgisizlikten, yetersizlikten kaynaklanan yanlış uygulamaları önleyebiliriz diye düşünüyorum.
KOTEDER olarak her biri kendi alanında yetkin ve gönüllü olmayı kabul etmiş geniş bir danışman kadromuz ve yine uzun yıllardır her boyutuyla piyasanın içinde yer almış tecrübe ve bilgi birikimine sahip bir yönetim kadromuz var.  Halka açılmış ve açılacak şirketlerin uygulamada karşılaştıkları sorunlar konusunda destek almak istemeleri halinde kendilerine destek olmaktan büyük bir mutluluk duyacağız.
Dernek olarak da kendimizi, halka açık ve açılmayı planlayan şirketlere yardımcı olacak şekilde, sermaye piyasası düzenleyici ve denetleyici kurumlar arasında ‘iletişimi kolaylaştırıcı bir platform’ olarak tanımlıyoruz. Burada temel amacımız; daha sağlıklı, yatırımcılar ve kamu otoriteleriyle barışık halka açık şirketlerden oluşan bir sermaye piyasasının yaratılmasına katkıda bulunmaktır. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tv10 Kasım 2014 12:15

    hanım efendi kottan çıkarılanlar deyilde kottan atılanlar için derneginiz yatırımcıya nasıl yardımcı olabilir örnek ranlojistikte oldugugibi saygılar