E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarRusya, kripto para borsası kurmayı değerlendiriyor---

Rusya, kripto para borsası kurmayı değerlendiriyor

Rusya, kripto para borsası kurmayı değerlendiriyor
07 Temmuz 2022 - 15:38 borsagundem.com

Rusya Devlet Duması Finans Piyasası Komitesi Başkanı Anatoliy Aksakov, Rus kripto para borsası kurulabileceğini açıkladı

Rusya Devlet Duması Finans Piyasası Komitesi Başkanı Anatoliy Aksakov, Moskova Borsası'nın faaliyetleri kapsamında bir Rus kripto para borsası kurulabileceğini söyledi.

Aksakov, "Elbette bu borsa, Rusya Merkez Bankası'nın sert gerekliliklerine göre kurulan bir kripto para borsası olmalı. Moskova Borsası'nın bir birimi olabileceğini düşünüyorum. Bu alt birim, büyük geleneklere sahip, Merkez Bankası'yla aktif işbirliğine alışmış saygın kuruluş altında çalışacak" dedi.

Aksakov, Moskova Borsası'nın kripto para işlemlerini gerçekleştirme görevini herkesten iyi yerine getireceğinin altını çizdi.

Daha önce Rusya'da kripto paraların yaygınlaşmasının vatandaşların refahı için tehdit oluşturduğunu söyleyen Merkez Bankası, hem bu piyasadaki dalgalanma hem de dolandırıcılık faaliyetleri ve siber tehditler nedeniye kripto varlıklara yatırımların tümüyle yitirilme riskinin bulunduğu uyarısı yapmıştı.
Rusya Merkez Bankası Başkanı Elvira Nabiullina, kripto varlıkları en tehlikeli yatırım aracı olarak nitelemiş ve bankanın kripto paraları yasaklamayı planladığı belirtilmişti.

Bir kripto şirketi daha iflas için başvurdu

 

Kripto piyasasına ilgi azalıyor

 

Bir şirket daha kripto para işlemlerini durdurdu

 

Kripto para madenciliği gelirlerinde büyük kayıp!

 

Kripto piyasalarda bir iflas daha

 

Zor durumdaki kripto borsası 240 milyon dolara satıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)