E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarFilipinler SEC, Binance'nin Google Play ve Apple Store'dan kaldırılmasını istedi---

Filipinler SEC, Binance'nin Google Play ve Apple Store'dan kaldırılmasını istedi

Filipinler SEC, Binance'nin Google Play ve Apple Store'dan kaldırılmasını istedi
23 Nisan 2024 - 13:24 borsagundem.com

Filipinler'in finansal düzenleyici kurumu SEC, Binance'nin yerel yasaları ihlal ettiğini belirtti ve erişimin kısıtlanması için Google ve Apple'a mektup gönderdi.

Filipinler'in Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu (SEC), Google ve Apple'a gönderdiği 19 Nisan tarihli ayrı mektuplarda, Binance tarafından kontrol edilen uygulamaların sırasıyla Google Play Store ve Apple App Store'dan kaldırılmasını talep etti.

Filipinler SEC, halkı Binance'e yatırım yapmamaları ve Binance'i kullanmamaları konusunda uyardı ve Kasım 2023 gibi erken bir tarihte Binance'in web sitesinin ve Filipinler'deki diğer çevrimiçi varlığının olası engellenmesini incelemeye başladı.

SEC Başkanı Emilio B. Aquino mektupta, "SEC, Binance'i tespit etti ve halkın bu web sitelerine/uygulamalara sürekli erişiminin yatırım yapan Filipinlilerin fonlarının güvenliği için bir tehdit oluşturduğu sonucuna vardı" dedi ve Filipinlilere kayıtsız menkul kıymet satışı veya teklifinin ve kayıtsız bir komisyoncu olarak faaliyet göstermenin 8799 sayılı Cumhuriyet Yasası veya Menkul Kıymetler Düzenleme Kanunu'nun ihlali anlamına geldiğini söyledi.

Binance, Dubai'de yeni lisans aldı

 

Binance yöneticisi kara para aklama suçlamasıyla cezaevinde!

 

Binance, SEC'in açtığı davanın reddini istedi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)