E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarKripto paralar için yükseliş sinyali!---

Kripto paralar için yükseliş sinyali!

Kripto paralar için yükseliş sinyali!
20 Mart 2022 - 10:41 borsagundem.com

Son dönemde borsalara paralel hareket eden kripto paralar geçen haftayı yükselişle kapattı. Borsalardan çıkışın artması ise ‘yükseliş göstergesi’ olarak yorumlanıyor

BORSAGUNDEM.COM
Borsalardaki net ETH bakiyesi, 2020 ortalarında 31.68 milyondan şu anda 21.72 milyona düştü. Yatırımcılar, Ethereum 2.0'a yükseltme işlemi yaklaştıkça Ethereum konusunda iyimser.
Yatırımcılar geçen hafta kripto borsalarından 500 milyon doların üzerinde ETH çekilmesi nedeniyle yükselişin sürmesini bekliyor.

Kripto paralarla ilgili önemli uyarı!

 Ethereum'un toplu olarak borsalardan çekilmesi 10 gün içinde, Ethereum'un fiyatını %15 arttırdı. Bugün sabah saatlerinde ise yüzde 1’e yakın geri çekelin ETH 2,924 dolar seviyesinde.
Bu büyük çıkışlar “yükseliş” göstergesi olarak yorumlanıyor.

Bitcoin, Fed kararı sonrası yönünü yukarı çevirdi

ETH'nin yükselişi geçen hafta diğer kripto paralara da olumlu yansıdı. Bitcoin %8 arttı ve 18 Mart 2022'de 1,6 milyar dolar tutarında 39.000 BTC çıkışı olası.

Milyarderlerin ‘Bitcoin’e bakışı değişti

 YATIRIMCILAR BU GELİŞMEYİ TAKİP EDİYOR

Ethereum 2.0'a yaklaşan yükseltme, protokolün konsensüs mekanizmasının PoW'dan PoS'a değişeceği 2022 yazında gerçekleşecek.

Sporun geleceği kripto ve NFT'lerde

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)20 Mart 2022 11:41

    İyi kar yazdık. Ama sanki aç gözlülük var. partır patır her bir sarma oluşumu hala alınıyor. aç gözlüler var ise, mal yedirme olabilir. 24 saat kar satışı gerçekleşebilir. Temkinli dikkatli olmak lazım. Maliyetlenmeleri tepeden yapmamaya çalışın. kişisel düşüncem bu yönde. BTC sartması, diğer coinleri de etkileyeceltir. Kilit attırmayın malınıza. 24 saat önemli. Şuan gösterge veri bozulmaz ise, a.ılan asya pıyasası hareketlerine göre btc onları takibe geçebilir pusula yaparak