E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'dan başkan adayına tepki: Benim adıma konuşma---

Aziz Yıldırım'dan başkan adayına tepki: Benim adıma konuşma

Aziz Yıldırım'dan başkan adayına tepki: Benim adıma konuşma
27 Nisan 2024 - 14:24 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, altı yıl aradan sonra Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen Yüksek Divan Kurulu toplantısına katıldı. Aziz Yıldırım, başkan adayı Nihat Tokat'a, Ali Koç'la ilgili bir vaadi üzerine tepki gösterdi

Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanı Aziz Yıldırım, altı yıl aradan sonra Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen Yüksek Divan Kurulu toplantısına katılım gösterdi.

Toplantıya, mevcut başkan Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, YDK başkan adayları Şekip Mosturoğlu, Sevil Becan, Nihat Tokat ve diğer YDK üyeleri de iştirak etti.

Deniz yoluyla tesise ulaşan Yıldırım, eski yönetim kurulu üyeleriyle birlikte geldi.

Büyük bir ilgi ile karşılanan Yıldırım, oy kullanma işlemlerine geçmeden önce üyelik kartını teslim aldı.

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'na, eski başkan Aziz Yıldırım da katıldı ve oy verdi.

Yıldırım, bu toplantıya 2018'den bu yana ilk kez iştirak ederken, yoğun medya ilgisinin gözlendiği bu toplantıda oy kullanma işlemi sonrası Aziz Yıldırım, başkan adaylarından Nihat Tokat ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

BAŞKAN ADAYI NİHAT TOKAT'A ALİ KOÇ TEPKİSİ

Yıldırım, Tokat'ın seçim sürecinde Aziz Yıldırım ve Ali Koç'u barıştırma yönündeki açıklamalarına sert tepki göstererek, "Benim adıma onunla onu barıştıracağım, bununla bunu... böyle konuşma. Camiayı ben bilmem. Sen bilmediğin konularda teklif yapma. Ben sizi tanımıyorum, çıkıyorsun onunla onu barıştırırım, bununla bunu. Ayıp. Ayıp şeyler." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu seçimi

 

Kadıköy'de derbi heyecanı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Başkan29 Nisan 2024 08:08

    Sadettin Saran olacağına Aziz Yıldırım olsun daha iyi...

  • ALİ HAYDAR YILDIRIM28 Nisan 2024 13:11

    Ali şen veya Azil yıldırım veya benzerleri gibi bir başkan olmaz ise FB 20 sene geçsede şampiyon olamaz.Aynen muhalefet partilerinin olduğu gibi.

  • Konyasporlu27 Nisan 2024 21:14

    Ali Şen, Aziz Yıldırım renkli başarılı başkanlar. Aziz Yıldırım başkan olursa Fenerbahce ye çok kaliteli dünya yıldızlarını getirir. Lig biraz renklenir. Şimdi ligin tadı tuzu yok.