E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarEthereum yedi ayın zirvesinde---

Ethereum yedi ayın zirvesinde

Ethereum yedi ayın zirvesinde
05 Nisan 2023 - 14:04 borsagundem.com

Şanghay güncellemesine günler kala Ethereum son yedi ayın zirvesi olan 1.925 dolar seviyesini gördü.

Ethereum, Şanghay güncellemesine bir hafta kala yüzde 6 civarında artış göstererek 1.925 dolarla son yedi ayın zirvesi seviyesini gördü. Ethereum’da görülen bu yükselişle birlikte hafta başından beri Bitcoin karşısında %5 civarında daha iyi bir performans gösterdi. Bu sabah saatlerinde Ethereum 1.910 dolardan alıcı bulurken Bitcoin ise bu sabah saatlerinde 28.500 dolar seviyelerinde hareketlilik gösteriyor.

Ek olarak geçtiğimiz haftalarda yaşanan bankacılık krizlerinin ardından dün IMF, Küresel Finansal İstikrar Raporunda banka dışı finansal kuruluşların önemine vurgu yaparak bu kurumların güçlü düzenleme ve denetimlerin getirilmesi gerektiğini açıkladı.

Kripto piyasası incelendiğinde Bitcoin ve Ethereum’un güne yükselişle başladığını, altcoinlerin ise majör coinleri takip ettiğini söyleyebiliriz. Kripto piyasasının toplam değeri %3 civarında yükselişle 1,16 trilyon dolar seviyelerinin üzerinde hareketlilik gösteriyor. Bitcoin’in dominasyonu gerileyerek %47,1, Ethereum dominasyonu ise artış göstererek %19,6 seviyelerinde yer alıyor.

Kripto hakkında doğru bilinen yanlışlar

 

Kriptoya baskı, yatırımcıları huzursuz ediyor

 

Nvidia: Kripto, insanlığa faydalı bir şey sunamadı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)