E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarCoinbase 1 milyar dolarlık dönüştürülebilir tahvil arz edecek---

Coinbase 1 milyar dolarlık dönüştürülebilir tahvil arz edecek

Coinbase 1 milyar dolarlık dönüştürülebilir tahvil arz edecek
13 Mart 2024 - 08:42 borsagundem.com

Kripto para borsası Coinbase, yaptığı açıklamaya göre 1 milyar dolarlık dönüştürülebilir tahvil ihraç etmeyi düşünüyor.

ABD'de halka açık tek kripto para borsası olan Coinbase (COIN), hisse senedi fiyatına zarar verebilecek bir hisse satışından kaçınarak ve MicroStrategy'sinin kripto hedeflerini finanse etmek için izlediği yolu takip ederek, dönüştürülebilir tahvil satışı yoluyla 1 milyar dolar toplayarak dijital varlıklardaki son ralliden para kazanmayı planladığını duyurdu.

Coinbase yaptığı açıklamada, teminatsız dönüştürülebilir kıdemli tahvilleri özel bir arz yoluyla sunacağını söyledi. Dönüştürülebilir tahviller belirli bir noktada ihraç eden şirketin hisselerine (veya nakde) dönüştürülebilir. Coinbase'in sunmayı planladığı senetler için bu dönüşüm yılı 2030. Şirket bunun yerine yeni Coinbase hisseleri satarak para toplamayı seçseydi, bu mevcut hissedarların sahiplik payını sulandıracaktı - yatırımcıların olumsuz bakabileceği bir şey.

Coinbase, kripto işini finanse etmek için borç piyasasına başvurarak, MicroStrategy'de izlediği bir stratejiyi takip ediyor. MicroStrategy şu anda yaklaşık 15 milyar dolar değerinde olan 205.000 bitcoin satın aldı ve bunun büyük bir kısmı MicroStrategy'nin 2 milyar dolardan fazla dönüştürülebilir senet satışıyla finanse edildi. MicroStrategy daha bu ay bunlardan 700 milyon dolar sattı ve şirketin başlangıçta öngörülen 600 milyon dolardan daha fazlasını satabilmesi için yeterli talep vardı.

Coinbase'de teknik sorun: Şirketten açıklama

 

Coinbase hisseleri neden yükseliyor?

 

“Coinbase” davasında tutuklama kararı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)