E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsada Noel Baba rallisi bekleniyor---

Borsada Noel Baba rallisi bekleniyor

Borsada Noel Baba rallisi bekleniyor
21 Aralık 2022 - 09:02 borsagundem.com

Küresel borsalarda son dönemde yaşanan geri çekilmelerin yeni bir alım fırsatı olduğu belirtilirken geleneksel Noel Baba rallisinin bu yıl da tekrarlanacağı vurgulanıyor.

BORSAGUNDEM.COM-DIŞ HABERLER SERVİSİ

Piyasalarda şimdi satın alma fırsatı olduğunu savunan ünlü CNBC sunucusu ve analisti Jim Cramer, grafikler Noel'in Wall Street için ralliyi işaret ettiğini belirtti. Perşembe gününden itibaren rallinin başlayacağını ifade eden Cramer, “ Satın almak için mükemmel zaman” dedi.

ABD borsalarındaki son düşüşün, genellikle her yılın sonuna doğru ve bir sonraki yılın başında gelişen beklenen ralli için ideal bir başlangıç fırsatı olduğunu belirten Jim Cramer, özellikle yeni yılın ilk haftalarına sarkan geleneksel yükselişin bu yıl da tekrarlanacağına inanıyor. 

Tecrübeli yatırımcı Larry Williams'ın analizine dayanan yükseliş tahminlerini destekleyen Jim Cramer, geçmiş yılların grafiklerine bakılmasını öneriyor.

Piyasalarda oynaklık devam ediyor

 

Borsada alıcılı başlangıç bekleniyor

 

A1 Capital'den 2023 için beklentiler

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İsmail inanır22 Aralık 2022 14:58

    Yazar ocak ayından itibaren borsanın yükseleceğini söylüyor burada Noel yani senenin başlangıcı rallisi olacak diyor. Cahillik ne güzel şey . Sürekli başkalarını suçla, sen batı takvimine göre yaşamıyorsunuz?

  • Casper 22 Aralık 2022 01:18

    Yapılan yorumları bile yayınlamaktan aciz insanlarla beraberiz. Buda yayınlanmayacak çüki bu sizin için

  • Haakan22 Aralık 2022 01:11

    Şu ana kadar bir çok şey yazdım sizlerde yazdınız. Hepsi boş biliyormusunuz. Buradaki amaç bu sitenin para kazanması. Bağlanmış Otomatiğe belli saatte yayınla. Götünde pire uçuyor bunların bizide enayi yerine koyuyorlar belki bu yazım bile yayınlanmayacaktır. Çokta s...... Di

  • Haakan22 Aralık 2022 00:55

    Kerim isimli şahsa hitaben: baba dediğin uydurma şahıs senin baban olabilir. Her insanın bir babası vardır. Bununla birlikte eşinin babasıda babadır dinimiz gereği(iki atanın hakkı birdir der) sen istediğine baba diyebilir ve kabullenebilirsin

  • AHMET ÖZBİLEN21 Aralık 2022 17:08

    Bizim için her gün borda bayram .Ne o imiş noel baba ralliimiş alın başınıza çalın.

  • Kerim21 Aralık 2022 21:15

    Noel babada Türktur bizdendir.dini farklı diye otekilestirmeyin bizden olana sahip çıkalım.70000 yıldır atlas okyanusundan cin denizine kadar olan yerler altta yağız yer üstte mavi gök kubbe her yer Türkün vatanidir dini dili rengi ne olursa olsun Turklerin yurdudur

  • astor21 Aralık 2022 13:24

    görecegiz

  • AHMET ÖZBİR21 Aralık 2022 11:39

    PAPAZ Noel'den bize ne, kendine HAYRI olmamış papazın bize ne faydası olur. Ecnebilerin papazı KAKALAMALARINA ve onu ŞİRİN göstermelerine asla fırsat vermemeliyiz. 1 Ocak bizim için sadece takvim yaprağını koparmak ve GEÇEN ÖMRÜMÜZÜN MUHASEBESİNİ YAPMAKTIR.

  • Haakan22 Aralık 2022 01:01

    Yılbaşının, bizim için asıl anlamı; Mekke'nin Fetih yıldönümü olmasıdır. Bu da İslam alemi için çok önemlidir. Senin takvim yaprağını yırtmana benzemez yırtıverirler Bi tarafından

  • Short21 Aralık 2022 09:16

    Noel pala bankalara tekme atacak