E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin'de bu seviyelere dikkat---

Bitcoin'de bu seviyelere dikkat

Bitcoin'de bu seviyelere dikkat
04 Haziran 2022 - 08:26 borsagundem.com

26 Mayıs’ta 28 bin dolar sınırına kadar inen Bitcoin, 5 günde yüzde 15’lik artış sağlasa da devamı gelmedi. Bitcoin yeniden 30 bin doların altına indi. Böylece uzun ‘ralli’ bekleyenlerin umutları yine yarım kaldı.

Türkiye’de herkesin derdi yüksek enfl asyon. Her geçen gün gelen yeni zamlar, geçim sıkıntısını gündemde en üst sıraya taşımış durumda. Böyle bir ortamda da insanlar -varsa- birikimlerini enfl asyona karşı korumaya çalışıyor ya da alım gücüne katkı sağlayacak ek getiri peşinde koşuyor. Mevduat gibi sabit getirili enstrümanlardaki getirinin enfl asyonun çok altında kalması yatırımcıları alternatif arayışına itti. Yılbaşından bu yana hisse senedine yatırım yapanların sayısında 140 bin artış oldu ve 2.5 milyon sınırına yaklaştı.
Kripto paralar da Türkiye’de yerleşiklerin en fazla ilgi gösterdiği ürünlerden. Ancak son 1 yıl içerisinde yüksek getiri hayaliyle kripto dünyasına adım atanlar henüz umduklarını bulamadılar. Özellikle kasım ayı başından sonra girenler için tam bir hayal kırıklığı yaşandı. Geçmiş yazılarda ısrarla belirttiğim gibi kriptoya yatıracağınız para ihtiyaç olmamalı ve toplam birikiminizin yüzde 5-10 gibi bir büyüklükte kalması en doğrusu. Zira geçtiğimiz günlerde yaşanan ve yatırımcılarının neredeyse paralarının ‘sıfırlandığı’ LUNA vakası bu kuralın ne kadar geçerli olduğunu ortaya koydu. LUNA örneği bu piyasa için ne ilk ne de son olacak. Dolayısıyla yatırımcıların kripto paralara yatırım yaparken hep bu riski göz önünde bulundurmaları gerekiyor.

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!!!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)06 Haziran 2022 07:58

    1 usd lerini biliriz. şuan 500 bin tl ... :D yazılımcıalr nereye giderse, dünyada oraya gitmek zorunda... silikon vadisi+coin üzerinden proje üretenler geleceği inşa ediyor. Her alanda yenilikler bu sistemler üzerinden yeniden yazılmaya başladı. Gelecek inşa diliyor. kaliteli olanları varlıklarını sürdürecek. kalitesizler yok olacak. borsada olduğu gibi.. Bilmeğen kör cahiller hep olacak, onmaya devame decek. yıl 2022 bankamatikden para çekmeyi bilemeyen, evden eft yapamayan, 1 faturasını bankadan ödeyemeyenler gelmiş bu alana çamur atıyor :D ..yok bankadan abd ye para gönderdim 300 tl komisyon aldı ödediöm bankaya telefon açanlar, para transferinin nasıl gelecekde ucuz olacağını bilmiyor : )) ama coin alanında bu konu için çalışmalar sürüyor... spor, ekonomı, global , canlı yayın tv ler, sanal oyunlar, meta ortamlar, vb. vb. 

  • borsacı05 Haziran 2022 11:52

    26 bin destegi kırılmadan alım yapılmamalı alıcılar 26 binin altına sarkınca azar azar alıp bir kenara atmalı.çünkü yukarı çıkışlar sert satışla dönüyor.

  • baran04 Haziran 2022 13:14

    Bu koin jetonlara değer biçenin ya aklı yoktur ya da aklını şeytana teslim etmiştir. 

  • Hesapsız04 Haziran 2022 10:20

    birinci destek on bin, ikinci destek yok. Yorumculara altmış bin ikene yüzbin diyebiliyorsa bu yorum da olabilir,  Hiç olmazsa beş kat değil üçte bir.