E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltında son 4 ayın en kazançlı haftası---

Altında son 4 ayın en kazançlı haftası

Altında son 4 ayın en kazançlı haftası
06 Kasım 2020 - 16:24 borsagundem.com

Altın fiyatları, Joe Biden'ın kilit eyaletlerde öne geçmesiyle birlikte temmuz ayından beri en kazanlı haftaya hazırlanıyor.

Altın, Biden'ın başkanlık yarışında oyların sayımı ile giderek Beyaz Saray’a yaklaşmasıyla birlikte temmuz ayından bu yana en iyi haftayı geçirmeye hazırlanıyor.

Altın fiyatları ons başına 1955 dolara kadar çıktıktan sonra gerileyerek 1950 dolar civarında seyrediyor.

Ekim ayında dar bir aralıkta işlem gören altın, seçim sonuçları ve mali teşvik paketiyle ilgili belirsizliklerle, perşembe günü güvenli liman alımlarıyla Ekim ayı fiyat aralığını kırmış oldu.

Fed Başkanı Jerome Powell ise merkez bankasının önümüzdeki aylarda varlık alım programında bir değişikliğe gidebileceğine dair açık kapı bıraktı ve daha fazla mali ve parasal desteğe ihtiyaç olduğunu vurguladı.

IG Asia Pte piyasa stratejisti Jingyi Pan, ABD’deki siyasi belirsizlikler ve Fed’in parasal genişlemeyi sürdüren tutumuyla altın için görünümün pozitif olduğunu belirtti.

Spot altın pazartesiden bu yana yüzde 4.22 değer kazandıktan sonra bugün yüzde 0.10 değer kazanarak ons başına 1,951.93 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Ünlü yatırımcıdan ayı piyasası uyarısı

Wall Street seçimi erken kutluyor

Biden'ın zaferi doların hezimeti mi olur?

Dolar ve euro hafta biterken rekor tazeledi

Goldman Sach’tan banka hissesi önerileri

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)