E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaA1 Capital ücretsiz seminerlerinde 2020’ye de fırtına gibi giriyor---

A1 Capital ücretsiz seminerlerinde 2020’ye de fırtına gibi giriyor

A1 Capital ücretsiz seminerlerinde 2020’ye de fırtına gibi giriyor
08 Ocak 2020 - 14:03 borsagundem.com

Dev kadro, çok önemli bir hedef… Sermaye Piyasalarının ünlü kurumu A1 Capital, 11 Ocak’ta Borsa İstanbul’un İstinye Yerleşkesi’nde yatırımcılarla buluşuyor. Genel Müdür Atilla Esen detayları anlatıyor…

A1 Capital’in finansal okuryazarlık  projelerine destek amaçlı başlatmış olduğu ücretsiz seminerleri 2020 yılında da devam ediyor.

Finansal okuryazarlık farkındalığını arttırmak için A1 Capital'in 2019 yılında da gerçekleştirdiği ücretsiz seminerlerine katılım ve ilgi oldukça yoğundu. Bu eğitsel organizasyonların sık sık tekrarlanması konusunda büyük talep aldıklarını belirten kurum yetkilileri, 2020’nin ilk seminerini 11 Ocak’ta Borsa İstanbul Konferans Salonu’nda düzenleyeceklerini açıkladı.

ATİLLA ESEN: SEMİNERLER HİSSE VE VADELİ İŞLEMLERLE SINIRLI DEĞİL

Konuyla ilgili konuşan A1 Capital Genel Müdürü Atilla Esen, hedefin özellikle yerli yatırımcı kitlesinin bilinçlenmesi olduğuna dikkat çekerek, doğru yatırım araçları ile olanakların öğrenilebilmesi adına finansal okuryazarlık seminerlerini  sadece hisse ve vadeli işlemler konularında sınırlı kalmadan gerçekleştirmeye özen gösterdiklerini, bu nedenle organizasyonu daha detaylı bir şekilde planladıklarını söyledi.

İŞTE DEV EĞİTİM KADROSU

Yetkililerin verdiği bilgiye göre 2020 yılının ilk seminerinde  Türkiye ve global ekonomik beklentileri ünlü Ekonomist Haluk Bürümcekçi aktaracak; A1 Capital Genel Müdür Yardımcısı Belgin Maviş ve A1 Capital Direktörü Mustafa Keskintürk teknik ve temel bazda stratejilerini paylaşacak. Birey ve kurumların kur riskine karşı kendilerini hangi ürünlerle koruyabileceklerini ise İnforce Finansal Çözümler Şirketi’nin sahibi Dr. Gökhan Ugan örneklerle anlatacak.

BİLİNÇLENMEK İSTEYEN TÜM YATIRIMCILARA DAVET

A1 Capital Genel Müdürü Atilla Esen,  önümüzdeki dönemde de A1 Capital’in ülke çapında bireylerin finansal okuryazarlık ve finansal erişim farkındalıklarını geliştirmek için, bilinçlendirme, eğitim, araştırma ve  uygulamalara destek çalışmaları yapmaya devam edeceğini açıkladı. Sürecin diğer kurumlar tarafından da yapılıyor olmasının çok değerli olduğunu ifade eden Esen, “Bilinçlenmek isteyen tüm yatırımcıları ücretsiz seminerlerimize bekliyoruz” dedi.

NASIL KATILACAKSINIZ?

A1 Capital başvuru konusunda bilgi notu paylaştı:

"11 ocak 2020 tarihinde Borsa İstanbul'da gerçekleştireceğimiz, 2020 yılında Türkiye ve Küresel ekonomik beklentileri ile Kur riski yönetimi konulu seminerimizde sizi de aramızda görmek isteriz. Başvuru icin “https://a1capital.com.tr/seminer” linkini kullanabilirsiniz. Kazançlı bir 2020 yılı olması temennisiyle..."

A1 Capital’in eğitimi yatırımcılarla doldu taştı

A1 Capital eğitim seferberliği devam ediyor

A1 Capital borsa eğitimine büyük katılım

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.