E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaA1 Capital eğitim seferberliği devam ediyor---

A1 Capital eğitim seferberliği devam ediyor

A1 Capital eğitim seferberliği devam ediyor
10 Eylül 2019 - 09:16 borsagundem.com

Finansal okuryazarlığın artırılması ve bilinçli yatırımcı yetişmesi konusunda sermaye piyasalarında ismi öne çıkan A1 Capital, borsada başarının formülünü paylaşmak için yatırımcıları Borsa İstanbul’a davet ediyor

Sermaye Piyasalarının önde gelen yatırım kurumlarından A1 Capital, finansal okuryazarlığı ülke çapında yaymak, geliştirmek ve Türkiye’ye bilinçli yatırımcılar kazandırmak adına başlattığı eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor.  Her seferinde izdihama varan bir katılımcı kalabalığında gerçekleştirilen eğitimlerin 3’üncü serisi 21 Eylül 2019 tarihinde Borsa İstanbul Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Borsada başarının formüllerinin verileceği eğitim tam gün boyunca ve ücretsiz olacak.

ELLİOTT’UN KİTABINI YAZAN ŞENGÖZ ANLATACAK

Ralph Nelson Elliott'ın 1930'lu yılların sonunda “Doğa'nın Yasası” olarak duyurduğu Dalga Teorisi, kendisinden sonra gelenler tarafından yapılan ufak tefek düzeltmelere rağmen ana hatlarıyla Elliott'ın ilk tanıttığı biçimiyle günümüze kadar geldi.

Türkiye’de ise Elliott Dalga prensibini en iyi bilen isim Tuncer Şengöz. Yıllarını bu yöntemi öğrenmeye veren Şengöz, yaklaşık beş yılı bulan bir kaynak taraması sonrasında; sermaye piyasalarına ‘Elliott Dalga Prensibi’ ismiyle kaynak kitap kazandırdı. Araştırma ve analitik incelemelere dayanan bu kapsamlı çalışması ile yalnızca analist ve yorumcuların değil, finansal piyasalardaki fiyat hareketlerini izleyen tüm yatırımcıların yararlanabilecekleri değerli bir kaynağın yazarıolan Şengöz, birikimlerini bu eğitimde yatırımcılar ile paylaşacak.

Tuncer Şengöz, Elliott Dalga Prensipleri'nin kurallarını, rehber ilkelerini ve temel yaklaşımlarını akıldan çıkarmaksızın fiyat grafiklerine nasıl bakılmasını anlatacak. Daha da önemlisi finansal verilerin gelecekte ne yönde ve nasıl değişeceğinin ipuçlarını öğretecek.

SERMAYE PİYASALARININ ÖNEMLİ İSİMLERİ BU EĞİTİMDE OLACAK

A1 Capital’den Teknik Analiz Uzmanı Mustafa Keskintürk ve Kurumsal İletişim Gmy. Belgin Maviş  seminerde, yatırımcılara borsada yatırımı anlatıp, piyasaların sırlarını paylaşacak.

BORSADA KAZANMA FIRSATINI KOLLAYANLAR BU EĞİTİMİ KAÇIRMASIN

Borsada bilinçsiz bir şekilde yatırım yapmak; pusulanız telsiziniz olmadan, hava durumuna bakmadan engin denizlere yelken açmaya benzer. Özellikle borsada yeni yatırım fırsatlarını kollayan kendini geliştirmeye açık yatırımcıları ve yatırımcı adaylarının bu eğitime mutlaka katılmaları öneriliyor.

Sadece yeni bir hayat değil, ülkenin de geleceği için önemli olan bu eğitimleri KAÇIRMAYIN.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.