E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaYılbaşından bu yana en çok kazandıran ve kaybettiren hisseler---

Yılbaşından bu yana en çok kazandıran ve kaybettiren hisseler

Yılbaşından bu yana en çok kazandıran ve kaybettiren hisseler
18 Kasım 2023 - 11:45 borsagundem.com

Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri haftalık bazda ortalama yüzde 1,06 değer kazandı. Hisse senetlerinin haftalık ve yıllık performansları ise yatırımcıların dikkatinde...

BORSAGUNDEM.COM

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, en düşük 7.520,02 ve en yüksek 7.863,99 puanı gördükten sonra haftayı, önceki hafta kapanışına göre yüzde 1,06 değer kazanarak 7.853,36 puandan tamamladı. Peki, hisse senetlerinin haftalık ve yılbaşına göre performansları nasıl?

İşte hisse senetlerinin haftalık ve yılbaşına göre performansları:

Küresel piyasalarda gözler yoğun veri gündeminde

 

BIST 100 endeksi haftalık bazda yüzde 1,06 değer kazandı

 

SPK Başkanı Gönül'den 'izinsiz sermaye piyasası işlemi' uyarısı

 

BİST haftanın son işlem gününde 3 hisseye tedbir getirdi

 

Sekuro Plastik bedelli kararını revize etti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • borsacı şefika teeze 20 Kasım 2023 07:20

    gsdho ya bakın .vapurcu turgut ülkenin en değerli giyim sanayi topluluğunu bankasıda olan ne hale getirdi.bankayı sattı vapur alcam bana ne bana ne dedi banka parasıyla sen git 4 vapur al .vapurculuk yap giyim sanayi topluluğunu lav etti.darmadsan etti tıpkı holdingi olduğu gibi .hemide yüzde kaç hisse ile .ii çökmüş holdinge bu vapurcu ve ortakları.masak acil bir araştırma yapmalı bu vapur sevdası nerden gewliyo .enteresan .çok enteresan diyo herkes gsdo da borsada darmadaan batık gibi .d.d. bnin yarısı işlem hemde endeks uçuşta .bari vapur iş i yapacaktı keşke kadıköy beşiktaş karaköy hatlı vapur alsaydı .en azından ii kar eder borsada da böle çökmezdi .tipik bi çöküş öyküsü bu gsdho da acil araştırılmalı izle incele araşltır.ve yaz paylaş neler oluyo .

  • kız selim maçka parkından 20 Kasım 2023 10:22

    teyzecin senin ne işin var borsa falan.ne yapacaksın parayı pulu.ama iyi takip etmişsin borsayı bravo sana .bu gsdho gibi çok var borsada .gsdho ya haksızlık yapma borsa dolu bunlar gibi denetim mafiş .turgut diye biri y.k.başkanlığı işi yapıyor.öncesinide sizlerden öğrendik .helal adanalı celal demek lazım kosmkoca holdingi merdiven altı holding yapmış ne demek d.d. yarısı işlem .acil inceleme altına alınmasını destekliyoruz.

  • Berber Bekri 18 Kasım 2023 12:45

    Tablo incelendiğinde faiz gelirinin altında bir ortalama mevcut bu şartlarda bist yatırımcısı olmak mantıklı mı? Sorusuna sırasıyla ekonomi yetkilileri şirket patronları ve yatırımcılar cevap vermek durumundadır...YTD