E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeteoroloji'den üst üste uyarılar!---

Meteoroloji'den üst üste uyarılar!

Meteoroloji'den üst üste uyarılar!
28 Nisan 2024 - 08:55 borsagundem.com

Meteoroloji'nin son dakika uyarısına göre, önümüzdeki haftadan itibaren sağanak yağmur ve kuvvetli rüzgar yurt genelinde etkili olacak. Meteoroloji'nin güncel raporuna göre 6 il için sarı kodlu uyarı yapıldı.


Meteoroloji, 28 Nisan Pazar gününe ilişkin hava durumu raporunu açıkladı. Rapora göre, bazı illerde beklenen kuvvetli sağanak nedeniyle uyarı yapıldı. Kuvvetli tüzgar ve toz taşınımı beklenen bölgelerde vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Kırklareli, Tekirdağ, Kütahya, Kahramanmaraş ve Osmaniye çevreleri, Çanakkale'nin doğu kesimleri ile Orta ve Doğu Akdeniz'in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Ankara, Çankırı, Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu'nun

UYARILAR

SARI KODLU UYARI

Öte yandan kuvvetli yağış beklenen Ankara, Bolu, Çankırı, Kastamonu, Kırıkkale ve Karabük için "sarı" kodlu uyarıda bulunuldu.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların, Ankara, Çankırı, Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın, Marmara'nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40 -60 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

TOZ TAŞINIMI UYARISI: Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ile Güneydoğu Anadolu'da yer yer toz taşınımı beklendiğinden, görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Meral Akşener'den İYİ Parti'ye veda

 

İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu dönemi

 

İHA ve SİHA'lara yerli elektrikli motor müjdesi!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)