E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSPK'dan 5 internet sitesi ve 2 kişi hakkında suç duyurusu---

SPK'dan 5 internet sitesi ve 2 kişi hakkında suç duyurusu

SPK'dan 5 internet sitesi ve 2 kişi hakkında suç duyurusu
08 Şubat 2024 - 23:29 borsagundem.com

SPK, beş internet sitesi ve iki kişi hakkında, izinsiz sermaye piyasası faaliyeti suçu ve bu suça iştirak ettikleri gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) yapılan incelemeler sonucunda beş internet sitesinin içerik sağlayıcıları ve iki kişi hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu duyurdu.

SPK haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre, izinsiz sermaye piyasası faaliyetinde bulundukları gerekçesiyle, “hmd”, “hmdfx”, “hmdsystem”, “hmdtr” ve “hmdinvestment” uzantılı internet sitelerinin içerik sağlayıcıları hakkında suç duyurusu yapıldı.

Kurul buna ek olarak, yetkilisi oldukları şirketin banka hesaplarının kullandırılması suretiyle izinsiz sermaye piyasası faaliyeti suçuna iştirak ettiği belirlenen Can Karalı ve Mustafa Yılmaz isimli kişiler hakkında da suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arzına onay çıktı

 

SPK'dan iki bedelli ve bir bedelsiz sermaye artırımına onay

 

SPK'dan Boğaziçi Beton yöneticisine 'insider trading' cezası

 

SPK 59 internet sitesine erişim engeli için harekete geçti

 

Borsa İstanbul'dan bir hisse hakkında tedbir kararı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )09 Şubat 2024 11:01

    Kumar siteleri de var. bakıyorsun 2 hafta 1 tane ibana para toluyor site. yahu masak fark etmiyor mu ?  bir kumar sitesi kapatılıyor sonrasında sonundaki sayı 1,2,3,4,5 vb ilerliyor. site yeniden hizmete giriyor. ama ibanlar hep aynı. isim ve aynı banka. yahu bunu nasıl masak görmuyo ? mahkeme kararı ile internet iletilim daire başkanlıgı vb. neden site engelliyorda, ilgili ibanlara par ayatıranve çeknleri liste alıp,  otomatık kumar oynadıgınızı tesbit ettik gelin ifade verin diye ürkutup bilgilendırmıyor? bu işlerde buyuk güçlerin oldugunu şahsen artık düşünüyorum. basit yekiler ile bu işler 580 engellemeye tabi olacak güçte.ben bile 5 kişilik ekip kursam yetki alsam bu işleri kıskaç altına alırım. koskoca yetkılıer.. ??  tık yok hafta sonu zaten rezmi daireler kapalı her halt hafta sonları donuyor 48 saat  devlet uyuyor birimle ruyuyor diye..