E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSosyal medya dolandırıcılarının tuzağına düşmeyin---

Sosyal medya dolandırıcılarının tuzağına düşmeyin

Sosyal medya dolandırıcılarının tuzağına düşmeyin
23 Haziran 2022 - 12:53 borsagundem.com

Yıllardır piyasadaki manipülasyonlar ve dolandırıcılarla mücadele eden borsagundem.com’un ismini sosyal medyada kullanan sahtekarlar, yatırımcıları tuzağa düşürmeye çalışıyor.

BORSAGUNDEM.COM

Din, vatan, millet ve ahlak gibi her türlü kutsal değerin arkasına sığınarak sosyal medyadan insanları dolandıran sahtekarlar şimdi de itibarlı kurumların isimleri adına açtıkları sahte hesaplarla yatırımcıları tuzağa düşürüyorlar! Borsagundem.com adına Youtube ve Whatsapp üzerinde hesap açan sahtekarlar yatırımcılara para karşılığında hisse öneriyor. Yıllarca piyasadaki manipülasyonlar ve dolandırıcıların ipliğini pazara çıkaran, sosyal medya dolandırıcılarını bir bir ifşa eden borsagundem.com’un ismini kullanarak dolandırıcılık yapıyorlar.

ALPARSLAN DEMİR VE HATİCE DEMİR

0541 8*2 9*27 numaralı telefonu kullanan Hatice Demir ve 0541 5*6 4*66 numaralı telefonu kullanan Alparslan Demir isimli sosyal medya sahtekarları borsagundem.com ismine açtıkları hesaplara masum yatırımcıları üye yaparak para alıyorlar.

Üye olmak isteyen yatırımcıları TR35 0001 0001 5*254 8007 *450 01 numaralı Ziraat Bankası’na ait IBAN numarasını veren sosyal medya fareleri, 3 aylık ücretin peşin yatırılmasını talep ediyor. Hesap ise 8 Mart Mah. Mardinyolu Caddesi Kapı: 63 Daire: 14 Nusaybin/Mardin adresinde ikamet eden Hatice Demir’e ait.

MASUM YATIRIMCILARI TUZAĞA DÜŞÜRÜYORLAR

Sosyal medyada bu tezgahı kuran Alparslan Demir de aynı adreste ikamet ediyor. Sermaye Piyasası Kanunu’na (SPK) muhalefet ederek sosyal medyadan ücret aldıkları kişilere hisse öneren sahtekarlar masum yatırımcılara tuzak kuruyor.

Yıllardır bu sahtekarlara karşı yatırımcıları uyaran borsagundem.com olarak tekrar tekrar uyarıyoruz. Sosyal medya başta olmak üzere her türlü mecrada SPK yetkisi olmayan kişilerin yaptığı önerilerin tamamının temelinde dolandırma girişimi vardır.

Medya Gündem Dijital Yayıncılık olarak tescilli markamız borsagundem.com’un ismini kullanarak sosyal medya üzerinden insanları dolandıran Alparslan Demir ve Hatice Demir hakkında her türlü yasal işlem başlatılmıştır.

Yatırımcıları tekrar uyarıyoruz: Uzak durun, kanmayın, inanmayın, dolandırılmayın!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zek24 Haziran 2022 13:59

    Yav memleket tuzakla dolduruldu nasıl yönetildiği bilinmesi diye cahilden zara gelmez istediğinizi çekip çevirirsin ama gerisi şeytanla yarışıyor

  • Bunlar24 Haziran 2022 08:03

    Bunlara inanana zaten bişey denmez,

  • YATIRMACI23 Haziran 2022 19:43

    twitterdan mal pazarlaanlar herkesden önce  cuma ya gidenlerdir

  • Zek24 Haziran 2022 14:00

    Ağzına sağlık ama yinede koşa koşa giderler otla yonca fazla gelmiş

  • Hakkı23 Haziran 2022 19:27

    Şirket Arz soygununda yatırımcı donuna kadar soyuluyor, bu tuzak değil mi? Bir bakın Aydem arzına,,,,, Oraya buraya gidiyor da yol arıyorsa yatırımcı suçlu değil....bunun sorumlusu sorumlu, yetkili, etkili regülatördür. Herşeyde yetkili lakin arz fiyatı tespitinde Hiç yetkili değil,,,garip, çok tuhaf, ucube .

  • Okie Dokie23 Haziran 2022 15:39

    Bırak bu işleri borsagundem. İstediğim kişiye para yatırırım. Seni ilgilendirmez :)

  • kafama sıkayım23 Haziran 2022 14:03

    devlet devlet olmazsa daha çok dolandırılırız.beni 850 li telefondan dolandırdılar.bu telefonu devlet kime verdiğini bilmiyormu..biliyor ama kimsenin umurunda değil.polis bunu öğrenemiyromu..türkiye türkiye..bu ülkede sadece ölüme gönderirler...hemde yeter ki türkler ölsün diye her türlü numara çevrilir.vatan millet sakarya...ah kafamı sikayım.ben nasılo ülkücü oldum..çok pişmanım çok.keçke eyyamcı olsaydım..her tarafa döner çocuklarım işsisz ben enayi olmazdım.

  • coin23 Haziran 2022 13:54

    coin lerden çok insan  batar  demedi demeyin

  • KILIÇ23 Haziran 2022 13:31

    dolandırıcılık meslek haine gelmiş .borsada azılı dolandırıcı patronlar var malesef ülkenin durumu endişe verici şikayet makamlarıda yemleniyorsa yapacak bir şey kalmıyor.