E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarPiyasanın ilgi odağı "Ethereum"---

Piyasanın ilgi odağı "Ethereum"

Piyasanın ilgi odağı Ethereum
14 Nisan 2023 - 10:53 borsagundem.com

Kripto para birimleri toparlanırken piyasanın ilgi odağı Bitcoin’den Ethereum’a kaydı. Ethereum Shapella güncellemesinin pozitif yansımaları ile haftalık yükselişini yüzde 14'ün üzerine taşıdı.

İkinci en büyük dijital varlık olan Ethereum en son yazılım güncellemesinin yarattığı iyimserlik sayesinde bu hafta yüzde 14’ün üzerinde artarak, Bitcoin'in aynı dönemdeki yüzde 9'luk kazancını geride bıraktı.

Ethereum’a yatırım yapan yatırımcılar yapılan Shapella adlı yazılım güncellemesiyle son üç yılda cüzdanlarında depozito olarak tuttukları ve ağda kilitledikleri Ethereum'u getirisiyle geri çekebiliyorlar. Bloomberght'de yer alan habere göre, güncelleme öncesi bunun Ethereum’da bir satış dalgası yaratması endişeleri vardı; en azından şimdiye kadar bu endişeler boşa çıkmış olarak gözüküyor.

Stake etmek (Staking) olarak adlandırılan kilitleme işlemi, tutulan miktara karşılık zaman içerisinde belirli oranlarda ödül kripto para kazandırıyor.

Ethereum’da "33 milyar dolarlık" güncelleme

 

Ethereum'un güncellenmesi tamamlandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )14 Nisan 2023 11:26

    bir büyük kilit açıldı bunuda aştı pıyasa. kilit çaılınc abaskı yermı diyorduk ama gece öyle olmadı ilk izlenımler...