E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaÖnder Tavukçuoğlu, Dardanel operasyonunda yakayı ele verdi---

Önder Tavukçuoğlu, Dardanel operasyonunda yakayı ele verdi

Önder Tavukçuoğlu, Dardanel operasyonunda yakayı ele verdi
29 Nisan 2020 - 19:13 borsagundem.com

Twitter üzerinden hisse pazarladığı söylenen Önder Tavukçuoğlu, Dardanel hisselerinde yaptığı işlemlerde yakayı ele verdi

BORSAGUNDEM.COM

Hiçbir yetki ve belgesi olmamasına rağmen sosyal medyadan hisse pazarladığı öne sürülen Önder Tavukçuoğlu otoritelerin takibine girdi. Borsa İstanbul, Sermaye Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. ve 6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında Dardanel Önentaş Gıda Sanayi A.Ş. (DARDL) payının piyasasında gerçekleşen işlemler nedeniyle DARDL payında 30/04/2020 tarihinden itibaren 3 ay süreyle "Brüt Takas" önleyici tedbiri uygulama kararı aldı. Tedbir 30/07/2020 tarihine kadar devam edecek.

ÖNDER TAVUKÇOĞLU VE ASUMAN TAVUKÇOĞLU’NA ÖNLEYİCİ TEDBİR

Ayrıca Yönerge'nin 6. maddesinde belirtilen emir ve işlemleri nedeniyle Önder Tavukçuoğlu ve Asuman Tavukçuoğlu’na borsadaki emir ve işlemlerine yönelik olarak 30/04/2020 tarihinden itibaren 6 ay süreyle "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas" ve "İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması" önleyici tedbirleri uygulama kararı alındı.

BORSAGUNDEM.COM GÜNDEME TAŞIDI

Borsagundem.com’da bugün yayınlanan haberde Önder Tavukçuoğlu’nun bazı hisseleri sosyal medya hesabından işaret ederek pazarlandığını gündeme taşımıştı. Haberde, “Operasyon yapılacak hisseler önceden toplanıyor. Sosyal medya hesaplarından hissenin isim zikredilerek yatırımcıların dikkati bu yöne çekiliyor” denilerek yatırımcılar uyarılmıştı.

Sosyal medyadan hisse pazarlıyorlar

Deva Holding, korona virüs aşısı haberlerini yalanladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (185)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Osman Reis04 Ekim 2020 20:18

    Adam ceza alınca 7 tl idi hisse şuan 24 tl.Valla helal olsun.Ne dediyse 3-5 kat gitti.Keşke eleştireceğimize alsaydık.

  • RuhAdam23 Temmuz 2020 19:23

    Birde vatanperver falan takılır he!!

  • Kemal10 Mayıs 2020 01:13

    Bist 100 Dışı hisseler çok riskli artık.

  • Antep kurnazı07 Mayıs 2020 11:49

    Durumu olmayan bir kişinin eğitim ücretini karşılama olayı yalan. durumu kötü adamın ne işi var borsada :) umut pazar yaratıyo kendine aklınca milleti gaza getirip bikaç defada eğitim ücreti ödemelerini sağlıyacak:)

  • Emekli komando05 Mayıs 2020 13:53

    Umut diyo ya sağda solda ismimi kullanarak şu hisseyi topladığımı söyluyorlar diyor ya. Umut’un öyle hisse toplama gibi bir durumu yok arkadaşlar kendi kendini zengin paralı gösterip insanların peşinden gitmeleri için kendi uydurduğu senaryolardır :)) Bu tarz twitler yeni gelen takipçilerin adamda ne para var be diyip hipnoz edilmeleri için uydurulan hikayelerdir.

  • fenasi kerim03 Mayıs 2020 15:33

    dilenciye ,fakire 1 lira vermeyen adıler iş menfaate geldimi açın kesenin ağzını, gayet güzel yapmış yapan, zahmetsz beklemesiz para kazanacan ha, al sana

  • Alihan tezel 03 Mayıs 2020 05:34

    Token alanlar mağdur olmuşlar gerçekten çok üzüldüm yazık insanların dişinden tırnağından artırdıkları çoluk çocuğunun geleceğini bu tarz adamlara heba etmeleri gerçekten içler acısı. Buarada umut bey kıvırmanın anlamı yok siz bu insanların yatırımlarına kefil oldunuz ve bu adamlar token nedir bilmezlerdi siz yönlendirdiniz şimdi başından savıyormuşsunuz ayıptır sözünün eri olmak bu mu ?

  • Soytarı Avcısı02 Mayıs 2020 16:31

    Aklı olan yatırımcı bu çok ama sahte takipçili soytarıların peşinden gider mi hiç?Nerede kaybetmiş batmış yeniden kaynak bulmuş kolay yönden para kazanmak isteyen keko takılıyor istiyorki hergün tavan gitsin tahta :)) Para kazanacak adam kârına başka parayı ortak eder mi ? Tahtasını bozdurur mu ? Ama taş kafalılar hâlâ ağam paşam reisim diye bu soytarıların peşinden gidiyorlar.Kullandıkları aracı kurumlar da belli hep tetikçilik yapan banka kökenli olmayan dandik kurumlar.Takasta malını bile saklayamazsın kabak gibi ortaya çıkarsın..Kısacası tahtada alışa plaka göndermek ile ucuz tahtalarda alışa yulsek miktarda alış emirler girip sonra silmek ile olmuyor bu işler..

  • Kadir seymen 02 Mayıs 2020 15:19

    Arkadaşlar token, organizasyonlara aracı kurumun sponsorluğu ,token aldırırken vaat ettiği garanti karlar, kefilim dediklerinin hepsinin ekran görüntüleri mevcuttur. Hisselerde verdiği afaki hedeflere kadar herşeyi vardır ekran görüntüleriyle, sürekli hesap ismi değiştirmekle kurtulamaz bazı gerçeklerden. Kimse kimseden çekinmesin söyledikleriniz doğrudur. Heralde alzeimer başlangıcı var söylediklerini unutmaya başlamış umut. Hatırlatırız bizde.

  • Bahadır 02 Mayıs 2020 14:55

    Ağam zaten karısının çalıştığı aracı kurumun bu organizasyonun masraflarını ödediğini daha önce kendide söylemişti.

  • İyice salak yerine koymaya başladın 02 Mayıs 2020 14:49

    Token olayında kefilim dediğinin ekran görüntüleri var bende mahkeme sürecinde ulaştırırım arkadaşlar. Mağdem iş çığrından çıktı kıvırmaya başladı ben kefilim vs değilim diye herşeyi bende dökeceğim ortaya. Bizler token nedir bilmezdik bu işlere sen soktun bizi neoldu çocuğumuzun şekerini çaldırmazdın paran gıymatlıydı ? Şekerin kökü gitti kökü yalan yanlış konusup durma canımı sıkma bu zamana kadar her dediğine he dedim ama bukadar yeter !

  • F.kığın02 Mayıs 2020 14:22

    Abiler burda yaptığınız yorumlara amenna çare ne biri birşey dememiş.liütfen her birimiz borsa İst şikayet int ortamında şikayet dilekçesi verin ben verdim

  • Maho Ağa 401 Mayıs 2020 23:53

    Ayıntaplı Maho ağa geçen sene "Siz ananızın borsasında takılın, biz coin borsasındadayız" diyordu. Sonra ne  olduysa geri döndü :) Bir de bir insan neden gerçek adı M.M.G iken Umut Sarı diye dolaşır? Gerçek adını neden kullanmaz? Gerçek adını yazın bakalım bu arkadaşın neyin nesiymiş görün  :-* 

  • Token mağduru01 Mayıs 2020 23:39

    Burdan token alan arkadaşlarıma sesleniyorum. Hadi denesenize cocuğun şekerini almayı diyor umut. Bu yoluna çıkmış beyler bugun anladım bunu. bizim çocukların şekerleri çalınırken sahip çıkmıyor. Kefilken paramızı vermiyor. Bunun niyet bariz belli artık Allah fırsat vermesin. Biz bi toplanalım bu işi bi enine boyuna ele alalım.

  • Umut sarı başlamış yolluncak kazları toplamaya 01 Mayıs 2020 23:27

    ”BİRDE BUNLARI YAZIYORSUNUZ:d GÜLÜYORUM YURDUM İNSANI NE SAF TEMİZ DİYORUM SONRA SONRA DUA EDİYORUM SİZLER İÇİN RABBİM İŞLERİNİ RAST GETİRSİN İNŞALLAH DİYORUM“ Devam abi yeni kerizler gelmeye başlamış, rabbim sanada nasip etmicek etmiyorda zaten. Ne oldu beş parasız kaldın dileniyorsun.

  • Umut abiye bu lafım01 Mayıs 2020 23:23

    Simdi burdan umut abi sana soruyorum. Bize coinleri aldırırken abi sakata gelmeyelim diyince benim param gıymatlı diyodun etrafındaki avenelerinde ağamın parası gıymatlı diye papağan gibi tekrarlıyorlardı. Bizlere alırken yüksek karlar vaad ettin ve paramıza kefildin ? Ne oldu abi bizim paralar bin türlü dalavere yaptın şimdi kalkmış ben sizin çocuğunuzun şekerini çalmam paranızı çaldırtmam diyorsun. Abi bu kadar adamsan önce paramıza kefil olduğun yatırımımızdaki paralarımızı ver.birak kar falan istemiyorum ana paramızı ver yeter. Sen şimdi bizi hiçbirşey anlamıyo sanıyosunda biz herşeyin farkındayız merak etme sabrımızında sınırı var. Savcılık çağırdığında bizimde anlatacaklarmız var. Sen olmasan biz ne coin bilirdik ne birşey soyup soğana çevridin. Mahkemede söyliyecek çok şeyim var sende umarım bize anlattığın gibi ordada anlatırsın.

  • Maho Ağa 301 Mayıs 2020 23:03

    Maho ağa sizsiz para kazanabilse 1 tweet atmaz. Bu sadece Maho için değil tüm üstadlar(!) için geçerli. Sizin sırtınızdan kazanır bunlar parayı. Spk'nın verdiği cezayı bile ödeyemiyor düşünün durumunu

  • Maho Ağa 201 Mayıs 2020 23:00

    Geçen sene Antep'te cebinden götürmüş :)) Ağa'nın parası gıymatlı 1 lira bile harcamaz. Tüm takipçilerini eşinin Eskişehir şubesi çalışanı olduğu G. ile başlayan aracı kuruma yönlendirdiği için aracı kurumun jestidir o. Kendileri toplantılarda belediyeden düğünümüz var diye gölgelik, sandalye ve masa ister o derece bedavacıdır.

  • Adem01 Mayıs 2020 23:32

    Yuh be tam bi ölücüymüş

  • Maho Ağa01 Mayıs 2020 22:56

    Takipçi sayısının artmasını istemiyormuş :)) Takipçi sayın artmıyor zaten takipçi satın alıyorsun. 3-4 ay önce 11-12bin takipçisi vardı.32-33bin olmuş. Her tweetinde ortalama 100-200 beğeni var. Geri kalan 32bin kişi yumurta kafa.

  • ClassicTrader01 Mayıs 2020 20:32

    derinhisse 'nin telefonunu elinden alın son 1 yıl yazışmaları ve telefon konuşmalarını ortaya çıkarın o zaman anlarsınız bu şahsın yaptığı spekülasyonları ,,,grup halinde parça parça hisseyi farklı hesaplardan alıp pazarlayan ekip

  • Gökhan Yılmaz01 Mayıs 2020 16:48

    Aynısını pınar hisselerinde de yaptı karaktersizler ama durmak yok petunla yola devam

  • Coinle alakalı 01 Mayıs 2020 16:04

    Umut 300 kişiyi antebe götürdüm cebimden yedirdim içirdim diyor ya YALAN. Eşi aracı kurum çalışanı tüm masraflar aracı kurum tarafından karşılanıyor bu organizasyonun. Bu toplantının sonrasında kendilerinin uydurduğu coinleri yüksek kar vaadiyle sattı. Sonuç yüzlerce yatırımcının paraları uçtu. Açıklamasıda dolandırıldıktı. İnsanları coin almaya teşvik ederken kendisnin kefil olduğunu parasının kıymetli oldğunu söyleyen umut işin sonunda salağa yattı. Paralar gitti. Evet arkadaş dğru diyor madem paran cok verseydin kefil olduğun insanlara paralarını ?

  • Oğuz z01 Mayıs 2020 00:56

    Rtlab 1 ayda 2 TL den 22 liraya Ekiz kimya 0.27 den 1 tlyilda 9 TL ye .bunlara kimse niye dur demiyor

  • Borsada Sahtekar Avcısı30 Nisan 2020 23:18

    Dikkat edin bu sözde küçük yatırımcı severler hiçbir zaman aldıkları malı zamanıni miktarını ve aracı kurumlarını paylaşmazlar.Mal taşımazlar taşıttırırlar.Zaten birden çok aracı kurum ve grup halinde islem yaptıklarından malları bircepten başka cebine aktararak senin anlamaman için uğraşırlar.Büyük oyuncuların,sağlam patronların olduğu ya da hacimli endeks tahtalarına dadanamazlar güçleri yetmez..

  • Mehmet YILMAZ30 Nisan 2020 23:12

    Derin Hisse denen şahsiyet senin yatacak yerin varmı ? Bir çok kişinin canını yakan investik ve Twitter hesaplarından ve telegram hesaplarından oluşmuş sahte insanlar ayıp çok ayıp

  • Borsada Sahtekar Avcısı30 Nisan 2020 23:02

    Yok ağam yok reis yok vatan millet sakarya bayrak inşAllah maşAllah yerli ve milli böyle yatırım mı olur?Senin aklın yok mu git çalış araştır analiz yap bilançoları oku sektörleri takip et.Ama nerede kendine güvenemeyen nerede loser var takılmışlar peşlerine havadan para kazanacaklar.Hisse pazarlarlar,aracı kurumlarla komisyon anlaşması yapıp adam gönderirler,veri terminali pazarlarlar..Neymiş yabancıya karşı robota karşı yerliyi koruyorlarmış.Yerli ve milliciyim diyenlerden asıl korkacaksın.Sığ tahtalarda onun bunun parası ile yangından mal kaçırır gibi mal alıp emir silip mal gömenlerden kimseye hayır gelmez..Paralı yatırımcının da böyle sosyal medyada dişinden tırnağından arttırıp yatırım yapmış gariban ile işi olmaz.Zaten çoğu bot hesap ile kendini övdürüyor.Yazık birikimlerinize bu soytarıların peşine takılmayın..

  • Ozzyy30 Nisan 2020 22:41

    Burada Umut Sarı için kötü yazan art niyetinden, kıskançlığından ya da onu tanımadan yazmıştır. Kardeşim bu adamı önce tanıyın onun dostum dediği adam borsada kaybetmez çünkü o kimsenin çocuğunun şekerini elinden alınmasına izin vermez aksini söyleyen ya açıkcıdır ya da al sat yapmaya çalışırken çarpılmıştır ondan sonra atıp tutuyordur. Ben bu adamı uzun süredir tanırım lakabının (ağam) hakkını veren birisidir.

  • Sadık30 Nisan 2020 23:00

    sana tek bişey söyleyeyim neden yeni yatırımcılar geldikten sonra hisse yazmaya karar verdi umut? Neden biliyormusun eskilerin hepsi tanıdı ağına düşmez artıkta ondan. Kimse kimseye inanmasın etrafında borsayla ilgilenip Twitter kullananlara sorsun onlar söylerler umutun nasıl bir insan olduğunu

  • Yüksel eser 30 Nisan 2020 22:40

    Umut sarı felsefeden bahsedip; Bu yazılanları yapmış olsam gelip kendi sayfamda yayınlamam demiş :) evet amacında zaten olayı sulandırıp yapsam niye yayınlayım diyebilmektir, onun için paylaşmıştır. Burda yazılanlar nasıl olsa bir şekilde duyulacaktır. Çünkü eşek borsa gündemde ölür ama kokusu Twitter a yayılır;) spk artık izin vermeyecek sana daha gülerde oyayoda glyho da yaptıklarının hesabını soracak daha sana spk merak etme sen. Türk yatırımcısından ellerini çek madem kendin kazananiliyorsun neden spkdan ceza yemek uğruna Twitter da hisse yazmaya kalkıyorsun ? Zaten cezayıda ödemiyorlar bu insanlara kazandırmak icin neden çalışıyorsun ? :) sizce neden sizi zengin etmeye çalısırken bu adam ceza yemeyi göze alıyor sizce neden ? Biraz düşünün kalın sağlıcakla

  • Ali Akyüz30 Nisan 2020 22:31

    Ha peşinen hüküm vermemek lazım ayrıca.kimse kimseye zorla hissede aldırmaz, malûm.kisilerin ve yakınlarının hesap hareketleri,haberlesmeleri incelensin suç unsuru var ise devlet gerekeni yapsın Yok ise itibar iade edilsin, ama rygyo en şüpheli işlerin döndüğü yer gibi, 1 liradan yabanci fon nasıl 30 milyon toplamış, toplama bittikten sonra Twitter'da hisse şiddetle önerilmiş, ve bu hafta bu fon mal boşaltarak 150 milyonu bu ülkeden çalıp gidiyor, hemde bilancoyu 5 gün kala

  • RuhAdam23 Temmuz 2020 19:22

    İncelenmiş ceza yemiş bir ton sen hangi haberi okuyorsun birader?

  • Ali Akyüz30 Nisan 2020 22:20

    Rysas ve rygyo millet kan ağlıyor, rygyo defter değeri 6,90 ama fon 5,24 den bile mal satıyor, bu arada SPK cezayı kesiyor bu işler incelensin vatan,millet sevgisi kimsenin tekelinde değildir

  • Ali Akyüz30 Nisan 2020 22:17

    Malûm kişi ile ilgili söylentiler arttı, ceza geldi bu aradaRygyo yabacı fon 17 milyon lotu boşalttı, bu araştırılsın cetevari birşeyler olabilir

  • Emir30 Nisan 2020 22:11

    Yorumları okuyorum bitanesi çıkıp bana umut aari şunu aldırdı.zarar ettim diye bir yorum yok.ne alaka bu kadar arkadan sallama

  • El cevap 30 Nisan 2020 22:26

    Oyayo güler glyho bu hisselerin hepsinde bir dünya mağdur bıraktı. Öyle olcak böyle olcak ucacak kacacak dedi hatta gülerde 2.70 te herkes 27 lot alsın demişti:) bu lafla hisse alan gariplerde 2.70te 27 yakmayı beklerken bianda %30 zararda buldular kendilerini. Sonra satın sizi ipten aldım dahada düşecek deyip gitti. Alan çoğu kişi zararına sattı. He ondan sonra baska gruplar girip hisseyi götürdü buda kendine yontmaya başladı. biraz araştır sor söylesinler sana. Bunun aldırdığı kişilerin hepsi zararına sattı cıktı tavan serileri beklerken. Sonra gitmiş ne farkeder bunun gazıyla alan herkes bitti. Araştır sor Allah akıl vermiş insana

  • Bbc30 Nisan 2020 22:09

    Umut abi bak ne geldi aklıma biara viktor vardı hatırlıyon mu ahahahaha. Millete beyler viktor gelicek projeyle ilgili sorularınızı sorun diyordun. Elin mahmutunu millete viktor diye sattın ya la ahahaaha senden korkulur ahahahha

  • Emir30 Nisan 2020 22:07

    Umut dediğiniz sahsin size nasıl bir zararı dokundu.merak ediyorum.hep salliyorsunuz.kendisinide tanımam kendisini beyniniz yokmu sizin

  • Hasan M04 Mayıs 2020 17:58

    Ya gerçek adını bile yazmıyor herif Umut Sarı yalan fake isim fakee

  • Emire cevap 30 Nisan 2020 22:13

    :)) burda umutu tanıyıp borsada para kaybetmeyen yoktur

  • İlhami sener30 Nisan 2020 22:04

    Yabancılar parayı vurup kacıyo bizim insanımız ögretici oluyo yine kızıyosunuz derin hisse olsun umut aga olsun önerdigi hangi hisse magdur bıraktı %200 den sonra girmicen sonuna kadar hicbir hisse gitmez yani

  • Ben 30 Nisan 2020 22:00

    Umut bey şuan yaptığınız burdaki yorumları paylaşarak gerçekleri sulandırma çabasıdır. Saygılar iyi aksamlar ...

  • Yunuss30 Nisan 2020 21:53

    Umut ne oldu la. Millet para vermiyo diye yırtınıyon. Dümenden bi extre at bak ben kaZanıyom sözde sizi denedik de . Sonra yeniden başla para istemeye ulan insanlar selam veridiiğinede pişman oldu lo :) ben milletin yalancısıyım millet öyle diyo ben demiyom :) hesap numarası paylaşta 10 lirada ben atayım :)))

  • Allah var Allah 30 Nisan 2020 21:45

    AĞALIK VERMEKLE OLUR DİLENMEKLE DEĞİL ;) Rabbim dilendiğini gösterdi daha nelerini gösteerecek o aldığın ahlar kat kat çıkacak senden bu daha başlangıç ;) o herkesi ben yetiştirdim diyen adam birçok kişinin çoluğunun çocuğunun rızkını çaldı. Lafım önder bey e değil. O haramzade kendini biliyor.

  • Evet Allah Var30 Nisan 2020 21:59

    Neden açık açık isim yazamıyorsun birader, kimmiş görelim

  • Adam 30 Nisan 2020 21:38

    Bu adama sozde ceza kesiliyor fakat hubvc bolunurken spk onay veriyor nasil olacak bu is hubvc bolunurken bu sirket ne is yapar bakmadiniz mi hic

  • Misafir Misafir 30 Nisan 2020 21:35

    Gerçek adı "VURAL TEZAR" sahte adı "Alp Namdaroğlu" olan şahsı tanıyan var mı? O da güya resital yapıyor borsada Facebook tan canlı yayın açmış sofra bezinin üstünde karalama kağıdında analiz yapıyor.

  • Alison30 Nisan 2020 20:13

    Arkadaş paranı yatırıyorsan birazcıkta olsa akıl lazım hıyar ım diyene tuzu alıp koşma. yedirirler. Ky filan dinlemezler.

  • geciktim30 Nisan 2020 20:01

    adaletli bi karar değil bence ülkemiz için değirli özellikle ekonomik öngörüleri varolan somut olarak türk lirasını destekleyen ve vatanını seven biri sadece şirketleri analiz edip gerisine karışmayan ki zaten bunlar biliniyor amaç olumsuz algı yapmak 

  • VATANDAŞ30 Nisan 2020 18:23

    NOLUYORUZ!!!!!bugün % 10 düşenler de hep sıkıntılı hisseler (mi) şimdi ne yani

  • Tunay Şen30 Nisan 2020 16:22

    Dardanel başlığını atıp yargısız infaz yapıyorsunuz Önder Tavukçu ile ilgili SPK’nın bir kararı yok, tweeter ortamındaki küçük yatırımcıyı kendinize çekmek istiyorsunuz, ortalığı yangın yerine çevirip borsayı düşürdünüz bi bitmediniz içimizdeki İrlandalılar, 

  • derin bilgi30 Nisan 2020 16:26

    kap a gir bak istersen önce de sonra salla yerli milli dümenini resmi olarak tedbir getirdi neyi üfürüyorsun

  • derin bilgi30 Nisan 2020 16:13

    Bandırma da ki müridler yusufla beraber çarşıda naber noldu nerede tabancalar aloo bizden habersiz satarsanız yakarız diyordunuz komisyonu gönder hemen deniyordu stımışsın lan extre at hemen ekran görüntüsü at laaaannn diyordunuz koca koca adamlar hacca gitmiş yok hacı abeyi miş yok kuyumcusu esnafı yönetmeni altın makası ermenisi yahudisi rumu evde kalın müridler sıra size de geliyor en azından yeriniz belli olsun şak şak yaparken ooo reis derken aslanım koçum dokunanı yakarız derken iyiyidi buyrun kazan ısındı hadi ...

  • derin bilgi30 Nisan 2020 16:09

    adama SPK ceza vermiş millette hala bi umut abiler o çok sözde sevdiği DEVLETİNİN BİR KURUMU borsa gündemle vs alakası yok ne sanıyorsa artık o kadar zeki siz anlayın durumu twiterden mahkeme kurmuş kendini aklıyor yaw hele durun o bandırma ankara konya bağlantıların oradaki müritlerinin de isimleri saçılsın ortalığa da o zaman göreceğiz panayırı. yerli milli tokatçı

  • Ad soyad30 Nisan 2020 22:16

    Bi noktalama isareti kullansan valla daha anlasilir olacak.

  • Kıraç30 Nisan 2020 15:44

    40 yılın başı birde bu adamı dinleyim dedim bir kazzıkta burdan yedim afiyet olsun

  • borsa idman yurdu30 Nisan 2020 15:42

    burda rtalb hissesini diger hisselerle bir tutan sözde akıllılar.adamlar covid test kiti yapıyor.hani su butun ulkelere lazım olan.hani en az 2 sene dunyadaki 7 milyar insanin ihtiyaç duyduğu.hani 2-3 ay sonra eczaneden almak zorunda kalacağınız yegane şey...bukadarı yeter herhalde.Ayrıca borsa gundemide kutlarım.

  • Xray30 Nisan 2020 23:33

    Biz 2 ayda köşeyi döneriz rtalb den siz 2 sene bekleyin

  • Hakli adam30 Nisan 2020 21:30

    Sevgili arkadasim simdi kac kisinin ve kac yabanci nin bu rtalb den haberi var bayer roch ve freezar dururken millet ssmdi rtalbe mi yatiriyor varini yogunu adamlar bu haberi iyi pazarliyor

  • Mert30 Nisan 2020 18:35

    2 sene sonra ne satacak. Dünyada bu kiti üreten tek bu firmamı? Bu soruları sorsan kendine cevabı bulacaksında.. Ne diyimki sana..

  • misafir30 Nisan 2020 15:38

    Yücel Sarıkaya ve Ali Gürsu da aynen piyasa bozucu iş/işlem yapmaktadır. Bu aynı zamanda spk' ya ve bunlara inanıp işlem yapanların dikkatli olması için bir sesleniştir. Bu ve bunun gibi kişiler içeriden öğrenenlerin ticaretini yapmaktadır.

  • Murat30 Nisan 2020 13:38

    Burda bos yapanlar yuzunden pinar su hissesinden zarar ettik kardesim borsada kazanmakta var kaybetmekte ona gireceksiniz ulkemizin en guvenilir sozde aselsan. Thy bunun gibi hisseler paramizi resmen caldilar.su yukselenlere bakin hepsi merdiven alti firmalar

  • Hakli adam30 Nisan 2020 21:31

    Mukemmel ozet olmus yoksa kodamanlari daha cook doyururuz

  • ky30 Nisan 2020 12:50

    derin hisse bi açıklama yap yazılarına önem verip okuyorduk doğru mu bunlar

  • tokatcı 30 Nisan 2020 16:06

    ula o dolandırıcının açıklama yapacak hali mi kaldı olana baksana dedi kodu değil bilader SPK dün gece cezeyı kesti artık ardı gelir müritlerine yardakçılarına ohhoo uzar bu iş daha dur yeni başladılar

  • Burhan Özturk30 Nisan 2020 11:04

    Iyi guzelde ben yıllardan beri DARDL hissesi sayesinde eziyet cekerken nerdeydiniz? Bu kağıt yatirimcisina 10 seneden beri birşey kazandirmadi tam işler iyileşti derken oldu mu şimdi bu... Artık kına yakarsiniz.

  • Ümit Kamaci 30 Nisan 2020 10:30

    Kimse başkasına çamur atmasın! Borsa oyun değildir! Altın kuralı kimseden yatırım tavsiyesi alma! Duyumlarını mantık süzgecinden geçir kendi kararını ver! Ben kendi kararımı veremem diyorsan bu işi bırak ! Bu bir yatırımdır kaybetmeyi göze aldığın kadar yatırım yap.! AÇ GÖZLÜ OLMAYIN!

  • Rtacılar 30 Nisan 2020 10:14

    Bak tavandan kim satıyor

  • konya zede30 Nisan 2020 09:36

    lütfen borsa artık tatil günleri kaldırın.hep tatil ve kapalı.amerikada en fazla 1 gün kapalı oluyor..bu kadar borsanın kapalı kalması olmaz.bütün herşeyi tekneloji yapıyor.borsanın tatili ne saça birşey

  • Ramazan30 Nisan 2020 09:22

    SPK bunları görmüyor mu ? Telegram gruplarına ne diyeceksin. Telegram gruplarının sayısı belli değil. SPK hesabına geldiğini görüyor , hesabına gelmezse görmüyor. Bunların yatacak yeri yok

  • Nitelikli dolandırıcı30 Nisan 2020 08:47

    Tüm dünyaya pandeminin hüküm sürdüğü bugünlerde insanların büyük kısmı eve kapatıldı ve ekmek su kadar acil ihtiyaç olan prezervatif için bile önerebileceği sirket hiç kuşkusuz hubvc olurdu. Ne şirketmiş arkadaş şerefsiz alçak hubvc üzerinden milleti dolandırmaya doyamadı.

  • derin bilgi30 Nisan 2020 08:42

    bandırma çakma gazetesi yazar yönetmen musti, berberin oğlu muro ve bir kafeci ana destekçisi altında büyük kuyumcular ve kafe sahipleri ve diğerleri var tüm para ve operasyon bunlarda dönüyor alayı ayrıca mafyalar gruptan ayrıl yada paranı üfürsünler itiraz et hemen akşam elemanlar kapına dayanır ailenin yanında apartman içinde racon keserler silah çekerler o derece yaşanmıştır birebir. kendinin tek bir dostu yoktur en iyi dostlarını bile satmış karaktersizin tekidi0 hepsi . yanındakilerin de ondan aşağı yanı yoktur. adamlar akşam hala bizi devlet koruyor bişey olmaz diyor millete komisyonları aksatmayın yakarız diyorlar o derece teşkilat

  • Alison30 Nisan 2020 20:19

    Bizi devlet koruyor. Diyorsa ne işin var hala bunlarla. İyi mal arıyorsan bunlara kapılan zaten malın kralı.

  • Kağıtlar30 Nisan 2020 08:42

    Hubvc rta cemas kron kutpo Hangi kurumlar ise incelemeli

  • Adam 30 Nisan 2020 11:02

    DD degeri diyor Apple ya bu 800 m piyasa degeri

  • Bak bakalım30 Nisan 2020 10:15

    Tavanları kim çözü kim satıyor

  • itiraf et30 Nisan 2020 09:20

    Nooldu! rtadan alamadın değilmi? onu niye katıyorsun! itiraf et alamadım diye! Daha DD sine, arz fiyatına yeni geçmeye başladı. sana tavsiyem; Temel Analiz yapmayı öğren.

  • Kenan benli 30 Nisan 2020 08:11

    Yeni yatırımcılar umut denen kişiden uzak durun.Bu zamana kadar ki tüm işlerinde insanları batırmış en yakınındakilere bile kazık atmış biridir dikkatli olun sahte hesaplarla sürekli kendini övdüttürüp kazandırıyormuş algısı yapar, kanarsanız işin sonunda paranız gider canınız yanar.

  • Ozzyy30 Nisan 2020 22:50

    Ya bi sallama

  • Enjeksiyoncu 30 Nisan 2020 11:17

    Yalancı.. diye böyle rahat sallıyorsunuz değil öi

  • susurluklu 30 Nisan 2020 08:30

    kesinlikle dostum karaktersizin tekidir. hayatı yalan dolanla geçti hala da geçiyor... bana bir araba borcu var

  • Mutlu adam30 Nisan 2020 05:27

    Borsamızın sorunları böylece halledilmiş oldu. Yarından itibaren kazanacağız artık. Herkese Teşekkürler.

  • Hakkı soylu30 Nisan 2020 03:41

    Önderi tavukçunun oğlu olanın, kümese girmesi mukadderdir. Bunun peşine takılanlar boşuna gıdaklamasınlar.

  • The broker30 Nisan 2020 02:43

    RTALB ULUUN KRON DEVA gibi şirketlerin hisselerinde oyun buyuk. Fiyatlanmalar abartılı. O paraya on tane öyle şirket alınır. Tavsiyelerle yatırımcıyı topluyorlar alışa, kendileri azar azar boşaltıyor. Bir yerden donra yatırımcıların elinde fena patlar . Sonrada gelip spk yo suçlayııp spk ya ağlamasınlar. Spk kaç defa gerektiği kadar ve yapabileceği kadar hisselere mudahale etti ve mesajı verdi defalarca...

  • İtiraf et30 Nisan 2020 09:32

    RTA alamadığınız için HASET ETMEYİN. ALAMADIĞINIZI İTİRAF EDİN! DD sine, Arz fiyatına daha yeni yeni gelmiş, sağlam beklentiler mevcut vs vs... Sana ve senin zihniyetindekilere tavsiyem; Temel Analiz yapmayı öğrenin.

  • Yorum30 Nisan 2020 08:18

    Madem öyle o şirketler gibi 10 tane şirket alınıyor niye rtalb gibi bir şirket kuruyorsun hadi borsaya açıkta olmasın veya bu 50 gün içinde kaçtan bioteknoloji şirketi açılıp üretime başlamış Bi bak bu fasülye degil öyle bugün saksıya koyarsın üç gün sonra çıksın bu ceviz agacı gibi bu gün koysan 10 yıl sonra meyvesini alırsın şimdi senin dediğin gibi olsaydı devlet şimdiye 50 tane kurtardı günde 10 milyon test kiti üretirdi 20 günde her vatandaşı testten geçirir hastalıklı herkesi izole etmiş olurdu

  • Onur30 Nisan 2020 02:42

    RTALB ULUUN KRON DEVA gibi şirketlerin hisselerinde oyun buyuk. Fiyatlanmalar abartılı. O paraya on tane öyle şirket alınır. Tavsiyelerle yatırımcıyı topluyorlar alışa, kendileri azar azar boşaltıyor. Bir yerden donra yatırımcıların elinde fena patlar . Sonrada gelip spk yo suçlayııp spk ya ağlamasınlar. Spk kaç defa gerektiği kadar ve yapabileceği kadar hisselere mudahale etti ve mesajı verdi defalarca...

  • itiraf et30 Nisan 2020 09:34

    sen de itiraf et rta almadığını! Hast etmeyin.

  • Sercancanim30 Nisan 2020 01:27

    okadar takipcim olsa bir hisse yazsam zaten tavan tavan gider.

  • Abuzer Güneş30 Nisan 2020 01:26

    ?neden acaba

  • camal30 Nisan 2020 01:24

    Gurup halinde hisse kaldiriyorlar. Bu basli basina manipülasyin zaten.

  • Herkül30 Nisan 2020 01:14

    Bir sürü insan zarar etti. Bu adam.halen hisse pazarlıyor. Yasaklara raĝmen . Gedikle bir bağlantisi var diye tahmin ediyorum.

  • Hüdai30 Nisan 2020 00:56

    Umut Twitter da hisse pazarlamaya başladı tüm ekran görüntülerini spk ya yollayın. Yine bidünya yeni gelen ky ı yakacaklar aldanmayın.

  • Umutun gerçek yüzü30 Nisan 2020 00:55

    Sefil umut yine pazarlamaya çıkmış. Spk bu adamı donuna kadar alsa az. Resmen soygun yaptığı hiç utanma sıkılmada yok. 7 yıllık Twitter deneyimin var umut un söylediği hisselerden kimse kazanamaz komisyona onun bunun malını pazarlar kendi kazanmak icin hepinizi harcar inanmayın tarihinde tavana giden hissesi yoktur

  • Ozzyy30 Nisan 2020 22:52

    Çıkıp yüzüne söylesene anca sallayın sanal ortamda

  • Yörükoğlu 30 Nisan 2020 21:56

    Yalan söyleme iftira atma çarpılırsın mübarek günlerde

  • Latif 30 Nisan 2020 21:54

    Bana 3den az tavan olmuş hissesini söylermisin?

  • Enjeksiyoncu 30 Nisan 2020 11:18

    Yuh Ula yuh kuldan utanmaz Allahtan kork be

  • Ky30 Nisan 2020 00:35

    Manüplasyon doğruysa çok yazık...

  • SPK DİKKAT30 Nisan 2020 00:26

    Bence SPK tüm uzmanları borsa gündem takip eder ve bu yorumları okur son 10 günde A1 den önce alan gedik işyatırım incelenmeli peşine A1 capital tavan tavan sonra tavukçu makale twit sonra küçük yatırımcı son kullanıcı sarmal bu şekilde çalışıyor sen insanların canını yaktın SPK da seni yakar inşallah

  • Akıllı yatırımcı30 Nisan 2020 00:23

    Beyler aman ha böyle kağıtlara bulaşmayın. Bist30 dan şaşmayın. Thy alın halk alın. Bakın 18 den thy almış adam 3 yıldır parası pul olmuş. Turkcell alın 25 yıl bekleyin hisse aynı fiyat. Niye mi spk londraya ses çıkarmaz. Sağlam hisseden şaşmayın.

  • Doğan güneş 30 Nisan 2020 00:20

    Arkadaşlar adam utanmadan devlete SPK ya kafa tutarcasına hala hisseleri pazarlıyor hubvc ve kront die bloğda yazı yazmış anlayın yarın a alıcı lazım malları geçirecekler yoksa bu durumda hub un h sini kront un K sini yazamaz bu tavuk Allah pozisyonu olan herkesin yardımcısı olsun

  • Maho ağa29 Nisan 2020 23:46

    Bu antepli maho ağada bir ara mercedes vardı, takipçilerine 0'dan daha pahalı fiyata satmaya kalktı, anasının 2. el eşyalarını takipçilerine 0'dan pahalıya satmaya kalktı. Antep zeytinyağının litresini twitterdan 40-50 liraya takipçisine sattı. Sigorta şirketi açtı sözde 3 liralık kaskoyu 5e çaktı. şimdi ideal'in veri sağlayıcısına sitesinin adını vermiş öyle çakıyor. jet fadıl ve tosuncuk öpmedi bunun kadar takipçilerini

  • Ozzyy30 Nisan 2020 22:53

    Sahte nickle anca sallayın çıkıp karşısına yüzüne söylesene iftiralarını

  • Yörükoğlu 30 Nisan 2020 21:57

    Siz ne iciyonuz la 😄😄😄

  • battal boy29 Nisan 2020 23:36

    Borsagündem tebrik ediyorum sizi valla helal olsun geç bile kalındı bunlara. Diğerlerine de bi el atın sayın BORSA GÜNDEM👍

  • Adnan abaklı29 Nisan 2020 23:16

    Uzak durun ağadan paşadan yalanla dolanla cebinizdekini alırlar.

  • Hayret29 Nisan 2020 23:15

    Her gün motor işlemlere bir şey diyen yok.yoksa ceza yemek için illa canlı mı olmali

  • Turgut29 Nisan 2020 23:02

    Merril linch ve yapı kredi'nin robotlarını neden kimse görmez

  • Yalvar ağa yalvar :)29 Nisan 2020 22:45

    Maho ağanın takipçiler salağa yatmış mahoda da yüz yok yapışmış kene gibi para isteyip duruyor

  • Son nokta.29 Nisan 2020 22:38

    Umut zarı yani bende senin gibi takipçimden para dilensem bende olayı senin gibi pişkinliğe vururdum. Fitre zekat kabul edilir ahahaaha derdim. Hahaha :) neydi biarada telegram grubuna sarmıştı paramı verin paramı verin diye hahahaah :d Allahın sopası yok dilendiğinide gösterdi mevlam bakalım daha nelerini göreceğiz :)

  • Hayret29 Nisan 2020 22:38

    Hergun tavan yapan hisselerde hiç ceza yok hayırdır inşallah.gozalti pazarlarında nasıl spekulator yakaliyorlar hayret .

  • Yorum29 Nisan 2020 22:36

    Hubvc da sorun derin kardeşime oda ondan sorulur

  • Fenası Kerim29 Nisan 2020 22:29

    Milliyetçi geçinen çakal seni.

  • Serkan acavut29 Nisan 2020 22:26

    Adama camur atmayin , dardanel batikken aylar once adam dardanel dedi , uzun vadeli dedi , algi operasyonlariyla itibar suikasti yapmayin , gunahtir gunah , kul hakkina girmeyin

  • ahmet aslan30 Nisan 2020 08:58

    adam bi 1 liradan almış takipçilerie 4 liradan yaz dı bilip bilmeden konuşma peçeteçi 

  • Ytd ye cevap30 Nisan 2020 05:25

    Benimde thy ve halk dan param yarıya infi lim karşılayacak. Borsada yok öyle zarar karşılama. Karıştırmışdınız siz.

  • Ytd30 Nisan 2020 01:19

    Reysasda 13 den alan adamin zararini karsila ozaman cok düșünceliysen. Digerlerini saymiyorum. Anca duyar kasip duruyonuz . Ama batanlari gören yok.

  • Xxx30 Nisan 2020 01:09

    Seni gidi yancı, kemikçi şerik

  • oy oy30 Nisan 2020 00:14

    derinsavar zaten turkcell den gına etmiş yatırımcı. kaç yıldır Çok sağlam şirket dşmüyor ama yükselmiyor da. Bist30 da dönen dolap hiçbir yerde dönmüyor. Ama spk nın gücü yabancı fonlara yetmiyor. Bi günah keçisi buldunuz hadi uzun süre konuşun bakalım. Bilinçsizce.

  • derinsavar tiker29 Nisan 2020 23:05

    derinsavar denen arkadaş mesela hangi batıklar bunlar?

  • Derinsavar29 Nisan 2020 22:50

    Sorun o zaten anlamıyorsunuz. Adam batıkları pazarlıyor.. Araya bir iki iyi şirkette sıkıştırıp sadece batık pazarlamıyor imajı veriyor. Ama yürüyenler hep batıklar oluyor. Bak listesinde turkcell vardı bir aralar hadi kıpırdatsın turkcelli. Yapamaz.. O kağıtlar spekülatif değil çünkü..

  • osman29 Nisan 2020 22:24

    Bir kişi mi binlercesi var.borsa değil teksas tommiks hisselerde trilyonlar dönüyor para kimde çoksa hisseyi eviriyor çeviriyor.Bir hisseyi 20 kademe indirebilecek 20 kademe yukarı taşıyabilecek para var adamlarda ne yapabilirsin robotlar algoritmalar neler neler

  • Hüseyin katmer29 Nisan 2020 22:18

    Bunun ağına düşen ahmaklara da aynı ceza verilmeli.

  • Maho ile Bilo29 Nisan 2020 22:17

    Antepli Maho ağa yediği cezayı takipçilerine ödetmek için 1 eth istiyor. Güya 1 saatte kazandığı paraydı 1 aydır karnına ağrı girdi takipçiye ödetemedi gitti cezayı. Derinhisse'de al-satlarını takipçilerinin üzerinden yapar. Bunlar şeytan

  • Cemal 29 Nisan 2020 22:40

    Ben kazaniyim ama sizden istiyim diyi ağa yersen ;) biara deniz diye eleman dm den yürüyüp para topluyodu :)))

  • Derinlerden giden29 Nisan 2020 22:16

    Meşhur DERİN HİSSE sen neymişsin. Vay be bu gurupların hepsinin kapatılması lazım. Borsayı KUMARHANE yaptılar.

  • Hubvc kront cemas odas adese 29 Nisan 2020 22:12

    İşlem yapan kurumlara bakın

  • Hangi kurumlar29 Nisan 2020 22:39

    Besliyor

  • Zafer Kurtalan29 Nisan 2020 22:02

    Vay tavukçu vay küçük tavukcuk koca koca sığırları yemiş bitirmis !

  • faruk e29 Nisan 2020 21:57

    PARA CEZASI YOK MU BU ÜÇ KAĞITÇIYA SPK ? KOMİKSİN SPK!!!!!!

  • Eser29 Nisan 2020 21:57

    Sosyal medyada bu yür yönlendirmelerle RTALB de manipülayif sbattıkı fiyatlanma oludu. Sazan gibi hertseye zıplayanlar bu oyunun sonunda ağlaşıp durmasınlar. Sonrada spk yo duçlar dururlar. Oysa Spk kaç defa gereken ve olabildiği kadar mudahaleyi yaptı

  • Battal boy29 Nisan 2020 23:33

    Sende önderin ekibindensin belli oda rta yla işim olmaz diyodu. Bak hele bak bistteki tek Biyoteknoloji firmasıyyla işi olmaz mış. Bide hubu yutturacak bioteknolji diye. Çakallar sizi

  • beyinsiz29 Nisan 2020 22:31

    Uçmayan uçakların, top oynamayan spor hisseleri, işlemeyen turizm şirketleri, çalışmayan sanayi şirketleri ile karıştırma beyinsiz. Şu an gece gündüz çalışıp 3 vardiyalı siparişleri yetişmek için uğraşıyorlar 18 ülkeye ihracat yapıyorlar bol bol döviz doluyor kasaya şu an hangi bir şirketin kasasında döviz akıyor oluk oluk... Yeni pazarlar açılacak hızlı tanı kiti ürettiler yakinda piyasaya sürülecek. Test hayatımızın her alanında kullanılacak Sağlık Bakanı da bugün açıklama yaptı. Stadyumlarda Havaalanlarında Gümrüklerde AVM lerde Şirketlerde Kamu kurumlarında..Bir de her ilde serbest uygulanacak. Bir de sirketin aşı çalışması var..Karalama ve manipüle yapmadan önce keşke bir araştırsan beyinsiz. Spektrometrik hisselerle asla karıştirma aynı işi yapan yabancı şirketler kısa sürede nerden nereye çıkmış bir araştır yahu

  • ekonomist/stratejist29 Nisan 2020 22:18

    Küresel salgın sonrasında yani pandemi nedeniyle küresel ekonominin çarkları dururken işleyen 2 sirket var sağlık ve gıda. Virüsü tespit eden en sağlıklı sonuç veren kitleri üreten ve 18 ülkeye ihracat eden rtalb ve güler firmasını karalamaya utanmıyormusun pislik herif. Gece gündüz demeden 3 vardiyalı çalışıp siparişleri yetiştirmeye çalışıyorlar. Türkiye dahil ülkeler 3 sektör üzerine hedef belirledi en önemlisi bio güvenlik. Testler hayatın her alanında uygulanacak yeni pazarlar açılacak..Bir de firmanın aşı çalışması var inşallah başarılı haberler gelir ilerleyen zamanlarda. Devletimizden teşvik paketi alır ve nice daha büyük beklentileri var..Nerdeyse ülkemizin cari açığını tek başına kapatma konusunda kararlı yani böyle bir dönemde kaç tane sirket döviz girdisi sağlıyor şu an kasa sırf dövizlerle doldu taşıyor. Kuş beyinli bir daha manipüle ederek karalama beyinsiz bio güvenlik alanında yerli ve milli tek firma.

  • harun29 Nisan 2020 21:40

    Burası borsa kim kime corsa :D  adam iyi öpmüş milleti ,aklınız yok mu sizin ey ahali :)))

  • Tuncay oldu size Önder Tavuk 29 Nisan 2020 21:38

    adam twitter açmış adını tuncay diye tanıttı ,sonra birden bire önder oldu ,ne kadar güven veren bir tip değil mi,ulan boyle bir adamı 180 bin kişi takip ediyor,lolll:)))) Ceza dedğin katmerli olmalı ,O ne işlem yasağı ,bu kadar mısın SPK ???

  • Ad soyad30 Nisan 2020 22:20

    Bunu kacirmisim. Ne zamandi bu?

  • SPK29 Nisan 2020 21:34

    bu adamın butun işlemleri incelensin, tek başına olamaz,çetedir bunlar ,en buyuk para cezası verilsin , işlemlerdentamamen men edilsin, bayrak millet edebiyatı yapıyor utanmaz , kullandığı sosyal medyadan tüm işlem dökümleri yayınlasın delikanlıysa,hakkımı helal etmiyorum, burnundan gelecek inşallah, batırdı beni!!!!

  • Battal boy29 Nisan 2020 21:28

    Önder e bişeyde yanlışın var dersin yalakaları ondan önce zıplar Seni susturmak için. Organize bunlar. Kim hırsızlık yaptıysa inş cezaevine girer ahirette de nasibi olmaz.

  • Tirtttt Hektor29 Nisan 2020 21:28

    Hektor seninde sonun gelecek elindeki hisseleri bir tarafına sokarsin

  • derine oldu tavuk29 Nisan 2020 21:21

    @derinhisse mahlasli Önder Tavukçuoğlunun fetöyle irtibatı olabilir biliyorsunuz ki bukalemun gibi her şekle giriyorlar. Bütün hesapları incelensin ne kadar vurgun yaptığı nereye aktardığı ve feto bağlantısı var mı..

  • MORSA29 Nisan 2020 21:16

    Komedi adamlar parayı hamuduyla götürmüş ceza almış birde 6 ay.. ömür boyu ceza uygulayın sen ben yapsak kesin hapse atarlar burası türkiye adalet garibana var...birde telegramda taklitçisi derin hisse var adam hergün hisse çiziyor ınstagramda borsaof turkey diye farklı farklı kimlikte hepsi

  • ALACA KARANLIGI29 Nisan 2020 21:14

    Bu dolandırıcıya tweette sadece soru sordum hakaret yok saygısızlık yok cevap vermedi engelledi bunlara biatcı mürid lazım bunlar büyük rüşvet veriyor Sanırım bu şebeke Çökertilmeli MALİ ŞUBE müdahil olmalı bu agı çökertmeliler

  • Mazlumun kılıcı29 Nisan 2020 21:11

    Aşağıda birkaç yorum gördüm ona istaneden yorum yapma gereksinimi duydum. Önder beyi bilmem ama umut zarıdan uzak durun. Umt ve ekürisi hasan görüp ögrebileceğiniz en büyük tokatcılardandır. Allah ın izniyle ikiside üç kuruşa muhtaç kalacaklardır. Yaktıkları canlar ve aldıkları ahlar boğaz köprüsü olur. Ky nın en düşmanı bunlardır aldanmayın sakın.

  • Afc2729 Nisan 2020 21:45

    Nerde ne zararın oldu acaba ki böyle konuluyorsun gözün gördüğün varmı

  • Tavuk horoz 29 Nisan 2020 21:07

    Milleti güzel öptü helal olsun 😂adama şapka çıkarıyorum güzel algı resmen Titan zinciri kurmuş!alnından öpmek gerek

  • Baycan29 Nisan 2020 20:57

    Birileride cezayı cocuk gibi takipçilerden toplamaya çalışıyor. Ulan millete hisse pazarlarsan o paraların bereketini görmez gelir böyle üç kuruşluk ceza için milletten dilenirsin dümbük

  • Ad soyad30 Nisan 2020 22:22

    Hangisi o? Yau bunlar hani milyonlar kazaniyordu? Hepsi hikaye. Adam gunduz memur mesaisinde, aksam ustad. O kadar biliyor olsan calismazsin zaten, gerek olmaz.

  • derine daha derine 29 Nisan 2020 20:53

    Kardeşlerim genellikle tüccarın dilinden din peygamber kuran ile vatan millet sakarya eksik olmuyorsa bilinki en büyük dolandırıcıdır sahtekardır. Gözü doymak bilmez hep daha fazlasını ister daha fazla soymak ister. Bu tipler piyasanın kaşarıdır.

  • Ad soyad30 Nisan 2020 22:23

    Vallahi dogru dedin. Bu borsa da para kazanmak tam kumar isi zaten.

  • Alı Can29 Nisan 2020 21:42

    Halal olsun muhteşem Anlatmışsın

  • Bahattin ercan29 Nisan 2020 21:03

    Bide komandocu var. Komando rahatta bekle vs :)) abi nedir bunlar. Eşek kadar adamlar zannediyorlarki onları zengin edecek şekilden şekile giriyorlar yazık:) iyi takip edin zengin edecek hepinizi :)))

  • Albarakazade29 Nisan 2020 20:52

    Bu adam Albaraka hissesinide pazarladı. Allah indinde inşallah karşılığını görür. SPK filan bir yere kadar göstermelik işler yapıyor.

  • Ankara 29 Nisan 2020 20:49

    Benim parama devletin kurumu TMSF çöktü kime şikayet edeceğiz Ali Babacan AKP li bakan di ziraat satılacak dedi Bankasya hisse senedi aldık herkes kafasını kuma goruyorum muhatap yok devlette gitti alın terimiz

  • Ali29 Nisan 2020 20:41

    30 seantır nerdeyse tüm hisseler her gün yuzde 10 çıktı. Mayıs ve hazirana büyük hazırlık var. Borsa hayatında böyle çıkış görmedi. Aman dikkatli olun yoksa cebinizde metelik kalmaz. Ytd

  • korona29 Nisan 2020 22:20

    bu Ytd nedir? her yerde bunu kullanıyorlar. neyin kısaltması

  • genç29 Nisan 2020 20:38

    oh 6 ay önce 1 liraran topla,sonra dardanel reklamları yap,her hafta twitter ve kendi internet sitende   dardanel reklemı yap.eşinin ve kendi hesabında olan hisseyi isim vererek her hafta pazarlamasını yaparak yükselt 8 liraya getir.bunun neresi yatırımcı dostluğu resmen manipülasyon. dardanel şirket yöneticileri de araştırılmalı, çünkü şahıs önden olacakları söylüyor,ardından şirketten olumlu beklenen haberler geliyordu.bence diğer tüm şirketler de araştırılmalı.görüceksiniz 7-30 tl arasındaki pazarlanan tüm hisseler 1-2 lira fiyatlara geri gelecek.

  • Cemil vatan29 Nisan 2020 21:38

    Gelecekte kim zarar gorucek sen ben.bun bastan engellicektin.suan ancak hissedeko garibana zarsr verirsin

  • Haydar Koçyiğitoğlu 29 Nisan 2020 21:06

    6 ay önceden nereden biliyordu darda in bütün borçlarının kapatacağını ve arsalarını geri alacağını bu haberi yazmayan gazete ve ekonomi derğileti kalmadı.

  • Zeynep lcı29 Nisan 2020 20:36

    Bunun asıl kanalı bulent sumer ikisi beraber calisiyorlar asıl işlemleri incelenmesi gereken bulent sumer dir, Tekrar soyluyorum bu tavukcuoglunun kara kutusudur bulent sumer, Spk hesaplarina geriye dönuk tweetlerine baksin islemlerde beraber hareket etmislerdir

  • ekşi sözlükte başlık açılmış29 Nisan 2020 20:34

    ekşisözlükte başlık açılmış. 30 bin lira kredi çekip borsaya girmek diye. oraya taşıdılar işi sanırım. taze keklik arıyorlar yemek için. ekşisözlüğe kadar düştüyse iş vay ki vay. borsadan çıkma vakti gelmiş demek

  • tavuk önder derin29 Nisan 2020 20:29

    Halen bu şeytana inanan varsa yüzlerine tükürecem yeminli. Suç üstü yakalandı bi de vatan millet sakarya edebiyatı yapıyor halen mendebur. Acilen Cumhuriyet Savcılarına göreve davet ediyorum. En ağır ceza neyse almalı artık. Şöyle en az 10 yıl hapis cezası ve 5 Milyon TL para cezası olmalı. Nitelikli dolandırıcılık suçuna giriyor yaptıkları. Yerin cehennem ve Zebaniler güzel ilgilenecek seninle hiç şüphen olmasın tavuk seni bi güzel kizartacaklar.

  • X kişi 29 Nisan 2020 20:29

    Umut sarıda millete yalanırken ölcek. Büyük başlara sağ baştan ceza kesilmişmiş:) ya senin üç kuruş için nasıl takla attığını herkes biliyor ne olduğunuda kendini hemen parası olanlar kervanına takma AĞAM :dd parasızlıktan cezayı ona buna kitleme derdine düşmüş umut sarı. AĞALIK VERMEKLE OLUR ALMAKLA DEĞİL dilenme para millettten hafız ;)

  • Xyz29 Nisan 2020 21:14

    Merak ettim kimlere neler kazandırdı kardeşim? Söylede bilelim

  • Komando 29 Nisan 2020 21:00

    ky ı tokatlama derdinde olan zavallının teki uzak durun.

  • Eseklere fisildayan adam29 Nisan 2020 20:51

    La zirto. Umut sari dedigin adam kimlere neler kazandirdi. Swn anca camur at. Cakal

  • hubvc ci29 Nisan 2020 20:15

    spk kedini şikayet etti böylew bir şey yoksa  sizi yalancılıkla sucluyacaz.

  • Ali29 Nisan 2020 21:45

    Adam tam fırıldak algi yapıyor kendini ihbar etmiş sonu kodes

  • Komandoya ithafen 29 Nisan 2020 21:06

    Umıt sarı kendi beş parası kime ne kazandırdı.? Verdiği 10 liranın bile reklamını yapan adam birilerini zengin edecek ve reklamını yapmıcak he? Komik olma umut sarının peşinden giden herkes zarar etmiştir ve edecektir geçmişte yaptığı tezgahlar ortada

  • Derin in sonu 29 Nisan 2020 20:15

    Çorap söküğü gibi gelecek ve altında kalacaksın insanların masum duyguları ile oynayıp kandıran bir hisse pazarlamacısısın sen aradan fark alıp müşterileri zarara uğratan mal çizen eski sözde borsacıların elektronik versiyonusun SPK inşallah sana haddini bildirecek önce Allah’a sonra SPK ve MASAK a güveniyoruz

  • Ceza mi?29 Nisan 2020 20:09

    Adamlar muthis para kazaniyor ama cezalar cok hafif. Simdi gider kuzenlerinin uzerinden hesap acar yine oyuna devam. Spk yi anlamak cok zor!!

  • Mesut Kirbas29 Nisan 2020 20:33

    Bak sende söylüyorsun para kazanıyor adamlar diye, atomu parçalamıyoruz kardes, adam akıllı al hisseni ve bekle. Sende kazan. Ama bu işte birilerinin işine gelmedi.

  • Recep dağ 29 Nisan 2020 19:52

    adam 10-15 hissede algı operasyonu yapıyor SPK daha yeni fark etti günaydın bakalım ne ceza alacak

  • Xya29 Nisan 2020 19:43

    firma çalışanlarının maaşını ödeyemiyordu bir dönem

  • Mert K29 Nisan 2020 19:40

    Ceza vermiş gibi olmak için verilmiş sözde bir ceza. Çok daha fazlasını çok daha fazla tahtada hakeden adamlar bunlar. Arkalarındaki ağa babaları sahip çıkıyor ki gerçek cezalara muhatap olmuyorlar. Hayırlı işler.

  • Enes saygın 29 Nisan 2020 19:39

    Reysaş gyo aldık 12 den hergün olumlu yorumlar yapıyordu.şimdi sorunca engelliyor!binlerce insanı batırdı!SPK daha yeni farkına vardı

  • Mesut Kirbaş 29 Nisan 2020 20:31

    Reysaş Rygyo 12 kat primliyken alıyosun sonrada bidi bidi. Madem o dedi diye aldin, dediği vade kadar niye beklemiyorsun.

  • Derin hisse 29 Nisan 2020 19:37

    Bugün tavandan taban olan hisseler SPK tarafından incelenmeli!önce malı topla sonra 100bin takipçiye çaktırmadan hisselerle ilgili olumlu algı yarat!bu suç değilse ne suç! Ey SPK gerekeni yap

  • Ckync29 Nisan 2020 19:31

    0.50 kurusluk hisse . 10 lira 15 lira diyorlar yazıktır ya . Ozsermayesi eksi sahibi iyi niyetli olmayan bir şirket. Neticede 50 kuruş. Yrd. Dikkat edin derim

  • Metin demir30 Nisan 2020 00:39

    Tahminen şimdi bu hissenin aşağı yukarı yönü ne olur..

  • Ali Aydın29 Nisan 2020 19:31

    Devlet bizim devletimizdir ceza vermişsse sorgulamayız, haklıdır. Hem bunlar zaten kağıtları uzun vadeli tutuyorlardı, 6 ay ceza ne ki uzun vade bile sayılmaz. 5 yıl vadeli hisse listesi yapıyorlardı.

  • hüseyin29 Nisan 2020 19:30

    sadece dardenel mi diğerlerinede bakın twterde bu şekilde onlarca pazarlamacı var 

  • Taşkıran 01 Mayıs 2020 17:48

    CANIM ULKEMİN VATANDAŞINI BU RAMAZAN GUNU SOYMAYA ÇALIŞANLAR MUHAFAZAKAR KESİMDE AYET VE HADİSLE ATATURKÇU KESİMDE GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATURKLE MİLLİYETÇİ KESİMDE VATAN BAYRAK LA MİLLETİMİZİ SOYUYORLAR KURAN KERİM BUNLARA AŞAĞILARIN AŞAĞISI DER AYETTİR BU AMA BUNLAR ALLAHIN KENDİNDEN GONDERDİĞİ KİTAPTAN SADECE KULLANIRLAR BUNLARA KURANI KERİM MÜNAFIK LARDAN UZAK DURUN ONLARDAN OLMAYIN DER AMA MAALESEF MİLLETİM KAFİRLERDEN KORUNUR ONLARI SEVMEZ DOĞRUDUR AMA MÜNAFIIIIK ÇOK DAHA TEEEÈHLİKELİDİR MÜSLÜMANLARI HEP MUNAFIKLAR YIKMIŞTIR HAYIRLI İFTARLAR