E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisSosyal medyadan hisse pazarlıyorlar---

Sosyal medyadan hisse pazarlıyorlar

Sosyal medyadan hisse pazarlıyorlar
29 Nisan 2020 - 14:43 borsagundem.com

Operasyon yapılacak hisseler önceden toplanıyor. Sosyal medya hesaplarından hissenin ismi zikredilerek yatırımcıların dikkati bu yöne çekiliyor. Hisseler pazarlandıktan sonrası ise hüsran!

BORSAGUNDEM.COM – KULİS HABER 

Sosyal medyadan hisse pazarlama son günlerde sermaye piyasalarının gündemi haline geldi. Birileri hisseleri önceden topluyor, işbirlikçisi twitter hesabından yazarak yatırımcıların dikkatini bu yöne çekiyor. Önder Tavukçoğlu’na ait olduğu iddia edilen Derinhisse isimli twitter hesabının da son dönemde bu amaçla kullanıldığı öne sürülüyor. HUBVC, Reysaş ve Teknosa gibi hisseleri twitter hesabından pazarladığı öne sürülen Önder Tavukçuoğlu’nun binlerce yatırımcıyı mağdur ettiği ileri sürülüyor. Mağdur olan yatırımcılar soluğu Sermaye Piyasası Kurulu’nda (SPK) alıyor. SPK da son dönemde yatırımcıları mağdur eden sosyal medya cambazlarını bir bir cezalandırıyor.

HUBVC, Teknosa ve Reysaş’ı yüksek fiyatlardan pazarlayarak  binlerce yatırımcıyı mağdur ettiği söylenen ‘derinhisse’ isimli sosyal medya hesabı şimdi de Kron Telekom, Pınar Su ve Deva Holding’i pazarlıyor.

PINAR SU DA YASAK GELMİŞTİ

Borsa kulislerinde konuşulanlara göre bu üç hissede Abdullah Taşkın isimli oyuncu işlem yapıyor. SPK kısa bir süre önce Pınar Su hisselerindeki emir ve işlemleri nedeniyle Abdullah Taşkın hakkında işlem yapmış ve yasak getirmişti.

Derinhisse’nin yazmaya başladığı yani yatırımcıların dikkatine sunduğu Kron Telekom hisseleri bir ay gibi kısa sürede 12 liradan 33 lira seviyesinin üzerine çıktı. Kısa vadede yüzde 175 oranında prim yapmış bir hisse. HUBVC, Reysaş ve Teknosa’da olduğu gibi hisse hızlı bir yükseliş kaydettikten sonra devreye derinhisse isimli twitter hesabı giriyor ve hissenin ismini hesaplarından paylaşıyor. Defter değeri 3 lira olan bir hissenin borsada on katı fiyattan yani 30’lu rakamlardan işlem görmesini destekleyen hiçbir temel neden bulunmuyor. Teknosa 13 liraları gördükten sonra 4 liraya kadar düşerken HUBVC ve Reysaş hisselerinde yaşanan olağandışı fiyat hareketlerinden binlerce yatırımcının mağdur olduğu söyleniyor.

ÖNCE TOPLANIYOR SONRA HİSSELERİN İSMİ YAZILIYOR

Birilerinin hisseleri önceden toplaması ve ardından sosyal medya hesaplarından bu hisselerin pazarlandığı yönündeki iddialar konuyu farklı noktalara taşıyor.

Yine derinhisse isimli sosyal medya hesabından pazarlanan hisselerden Deva Holding ise 7 liradan 19 liraya geldi. Deva da Kron Telekom gibi bir ay gibi kısa sürede yaptı bu hareketi. Deva Holding’de de getiri yüzde 171. Neredeyse Kron Telekom kadar yükseliş kaydetmiş.

Kulislerde derinhisse isimli hesaptan paylaşıldığı konuşulan bir diğer hisse ise Pınar Su. Pınar Su hisseleri de son bir ayda 1.80 lira seviyesinden 7.80 liraya fırladı. Pınar Su’nun bir aylık getirisi yüzde 300’ün üzerinde. Bu üç hissenin bir diğer ortak noktası da üçünün de mart ayı sonunda yükselmeye başlaması ve son günlerde üçünün de aynı anda tavan olması. Defter değeri 5 lira olan Deva Holding’in piyasa değeri 4 milyar liraya ulaşmış durumda. Teknosa da sürekli zarar eden özsermayesi eriyen bir şirket olarak biliniyor.

Saadet zincirine dönen ve son dönemde piyasaya yeni girmiş binlerce yatırımcıyı örümcek ağı gibi tuzaklarına çeken sosyal medya hesapları konusunda da yatırımcıların dikkatli olmaları öneriliyor. 

Kütahya Porselen operasyonuna Borsa İstanbul el koydu

 

SPK Twitter'dan hisse pazarlayan Tavukçuoğlu'nu yakaladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 114,50
En Yüksek: 121,90
En Düşük: 114,10
Değişim -2,05 %
FK: 25,47
PD / DD: 6,56
İşlem Hacmi 209.536.847
Toplam Adet: 1.777.643
Ağırlıklı Ort.: 117,91
YORUMLAR (291)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • A K03 Aralık 2020 20:59

    6 ay yasakmış e yine yapacak başka isimler le ,komple el koyacaksın hesaplarına

  • selami ...26 Kasım 2020 20:51

    bu hırsızların lafıyla hisse alan twitter borsacıları armut piş ağzıma düş olum gidin otede oynayın idda ganyan altılı oynayın borsayı kumarhaneye çevirdiniz dangalaklar sonrada ağlayıp zırlıyorsunuz ne zaman akıllanacaksınız hâlâ twitterdan hisse alan dangalaklar bu hırsızların suçu yok bence asıl cezayı twitterdan hisse alan dangalaklara kesmek lazım...

  • kapkara28 Ekim 2020 08:13

    spk  bu dolandırıcıları daha önceden fark edemiyor mu  iş işten geçtikten sonra ky zarara uğradıktan sonra verilen cezaların hiç bir önemi kalmıyor

  • spk uyuma23 Temmuz 2020 19:18

    bugün bile twitterda kutpo pazarlayan dolandırıcılar vardı , kimler mi ? yılların hisse pazarlayıcısı finansal cahil ''sacrosanct'' ( iş bankası güvenlik görevlisi ) ve whatsapp grubundaki twitterda çok takipçili kişiler fatih kurtay ( ''phoenix07''_) denilen diğer hisse pazarlayacısı dolandırıcı , kamuda öğretmen ''OFEGİN ''nickli kullanıcı , ''tradertony''  nickli bir bebe türemiş yeni pazarlamacı , '' londonnuion '' nickli bir finansal cahil ve  ''eypcn1461'' nickli bir şahıs SÜREKLİ AYNI HİSSELERİ PAYLAŞIYOR VE PAYLAŞIM SONRASI kullandIkları INFO YATIRIM BAŞTA OLMAK ÜZERE SATIŞA GEÇİYORLAR , SPK bunlara gereken yasağı ve cezayı neden halen vermiyor ?

  • LODOSSS KAREYEL17 Temmuz 2020 13:33

    MUBTEZEL APOOOO uyuşturucu baronuuu

  • kemal27 Mayıs 2020 12:53

    ARKADAŞLAR BURASI BERMUDA ŞEYTAN ÜÇKENİ ÇOLUK ÇOCUĞUNUZUN RIZKINI KUMARA DÖNÜŞTÜRMEYİN ELİNDEKİNİ VER ELLERE SIRTINI VUR YERLERE ..DİKKAT!!!!

  • ahmet cakmak23 Mayıs 2020 10:53

    Ben 87 den berı borsayı takıp ederım ılk gırenler ınternetten sırket nılgılerını ıncelemeden almasınlar. İyiler az Allah ramet eylesın Yasar Erdınc.  hep vatandası bılgının paylasımının kul hakkı olarak soylerdı hep uzun vadelı soylerdı. Diger mert bir kadın olarak Belgin maviş, Işık okte Allah onlardan razı olsun bazen hayatta parayla alınamayacagı şeylerinde oldugunu insanların bilmesi gerekır.

  • Cihan Arıkan19 Mayıs 2020 12:37

    Rygyo,tknsa,albrk hep terste bıraktı bizi zalim derinhisse Rabbim seni ıslah eylesin meymenetsiz şeytan suratlı dolandırıcı seni.Hintliye para kazandırdı bizden alıp hala vatan millet edebiyatı yapıyor pes doğrusu

  • batak22 Mayıs 2020 15:34

    batık

  • Esad88514 Mayıs 2020 16:09

    Deva, Rtalp gibi sürekli ilaç üreten yani reel olarak para kazanan bir şirket. Vay şuralara geldi şundan bundan oldu diye yama yapmayın. Derinhisse vs gibi zımbırtılara ağır para cezası verdin mi olay biter.

  • T u09 Mayıs 2020 02:01

    Tam bir pazarlamacı vatan millet bayrak deyip ky yi mağdur eden birisi

  • .08 Mayıs 2020 21:08

    İnsan oğlu hâlâ RABBİNDEN başka kimseye güvenilmeyeceğini öğrenemedi.bir nefis birde şeytan var her bedende.ALLAH CC yarattı hebsine bir isim birde rakam verdi.rakamları bilmeyan borsa oynamasın.

  • ünal08 Mayıs 2020 19:19

    arkadaşlar benim tahminimce birileri rahatsız oldu.

  • Ses getirir 04 Mayıs 2020 18:07

    Ya güzel kardeşlerim Bunların çoğu kendi adını dahil yazamıyor mesela umut sarı denilen fake isim Herifi sokakta görseniz karşı kaldırıma geçersiniz bunların dediklerine inanıp almayın arkasında çok mağdur var bunlar size GURBANNN OLMAZ

  • Sınır 04 Mayıs 2020 10:18

    Bu zalimleR bu alçakların yüzünden nice yatırımcıları tuzağa düşüyorlar.her şeyi bozuyorlar.teknik meknİk hikaye.kalıyor.tam bir haramzadelik.milleti tak kuyruğuna.sonra çıkmaz sokağa sok.bırak dön.o paraların hayrıngörebilecekmisiniz zalimler,adla.ama siz ne anlarsınız haram helalden.Uzak tutun bu zalimleri.

  • ali demir04 Mayıs 2020 01:18

    Derin hisse kazandırınca iyi endeks kötü olunca düzeltme olunca  kötü bu nasıl bir anlayış. Akıllı olun sizde katlanan hisse neden alınır az gözlü olmak iyi bir şey değil.

  • Ali Gül03 Mayıs 2020 22:47

    Kısaca bu tavukçu yatırımcıları tavuk gibi yolduruyor

  • hubvc ci03 Mayıs 2020 21:53

    yaw şunu anlamak cok zor bu derinhiise listesi var bende  oylum 1,20 den hubvc 2,80 den rysas 1,50 mgros 24,22ttknsa 4,20deva 8,99 dardl 3,79pnsut 12,67 önerdi pınsu  demedi hiç buralardan almazsınız gider yukardan alırsınız müstahaksınız  hanımın altınlarını satmışda borsaya girmiş kim dedi sana altını satda borsaya gir diye senin işin gücün yokmu borsya bilmeyenler gelmiş burda ahkam kesiyor... derınhısse benım umrumda değil ben cebimi bilirim sizin paraları ben aldım 1 yılda 200, kagıt kazandım şükürler olsun bin bereket versin salaklar.

  • Mehmet tanır09 Mayıs 2020 21:41

    Sen ne namussuz bencil bir domuzsun öyle.tam bir yahudisin...

  • ünal08 Mayıs 2020 19:20

    hisse sahipleri ve patronlar rahatsız oldu bence

  • Hamdi koykac03 Mayıs 2020 00:16

    Yahu kimse kimseye zorla hisse aldırmaz. Neyin tartismasi bu. Ne Ondermis bu yaa herkese dert olmuş. Kimmiş bu arkadaş herkes yazıyor çiziyor ne yapmış? Hele bı netlestirelim olayları. Kim it kim köpek çıkar ortaya sabır...

  • Murat02 Mayıs 2020 22:54

    600 hisse var. Çabuk zengin olmak isteyen daha fakir olur. Bir kişinin para gücüyle tavan veya taban olmayacak hisseye uzun vadeli gireceksin.

  • Oktay Demir02 Mayıs 2020 16:21

    Rygyo ve Reysaştaki hintli fon olaylarını da öğrendikten sonra şok oldum.Yatacak yerin yok derinhisse masum ky'yı yedin bitirdin Rabbim seni ıslah eylesin

  • reysaşçı02 Mayıs 2020 18:58

    Haydar Acun'da tweetinde derinhisseyi suçladı , bu işin sonu nereye varacak bilemiyorum ama SPK ve BORSAISTANBUL görevini yapmıyor

  • ClassicTrader01 Mayıs 2020 20:43

    spk'nın tek yapması gereken , derinhisseye kayıtlı cep telefonu numalarından son 1 seneye ait tüm dökümleri alması .... gerisi çorap söküğü gibi gelir , yoksa SPK yakalamak istemiyor mu bu yerli ve milli beka pıtırcığını ?

  • Tahsin Kaya01 Mayıs 2020 20:00

    Banada DEVA dediler Yok asi bulmus yok tubitak ile ortak calismalari varmis 4 gun tavan aldim. Sonra sirketi aradim yok oyle bisey diyince hemen sattim. Kar ettim ama hep yonlendirmelere dikkat etmek lazim. Bide cok ac gozlu ol.mayacaksin.

  • Faruk barandak01 Mayıs 2020 15:09

    Merhaba petun kuzey Amerika, afrika, Avrupa, Asya, Avustralya, ya, birleşik devletler ve Kanada, Nijerya, Libya, Polonya, Almanya, Fransa, Çin, japonya, Fransa, İran gibi ülkelere ihraç yapmaktadır, Türkiye için 🇹🇷 gurur verici firmadır saygılarımla

  • Hain peşinde01 Mayıs 2020 14:44

    Sokm marketler buda aynı borsa tatlıcisı AliGürsu pazarladı şimdi hisse dip yaptı neymiş hissedarlardan biri hisseleri satmış hepsi aynı

  • ttyılmaz01 Mayıs 2020 13:29

    kimse kusura bakmasın aç gözlülük bizi bitiren.. sağlam az ama öz kazandıran kağıtlar varken spek kağıtlara çok kazandırıyo tavan tavan gidiyo diye atlarsan ağlarsın birdetepelerden almışsan değme keyfine.. iki tavan yapsın yaklaşmam o kağıt durulmadan.. hiç bir beklenti yok hikaye neymiş gıdaymış bilmem neymiş, sanki gömü buldular.. henüz daha aç kalan kimse yok çok şükür şimdilik..

  • Cansel Haser.03 Mayıs 2020 15:33

    Hocam yazdıklarınıza büyük oranda katılıyorum fakat bazı durumlarda bazı hisseler koşar yükselir şirketlerinde bu durumu süreci profesyonelce yuruturse şirket ve kağıt gerçek değerini bulur. İlk başlarda RTA dan çok korktum yaklasmadim fakat şirketi inceledikce ve 3 haftadır patronun ne istediğini görünce gerçekten çok şaşırdım.yaptiklari iş gerçek manada muazzam 102 tane mikrobiyolog ile çalışıyorlar ve bu rakam gerçekten müthiş.2 milyon kit üretmek ve neredeyse dünyanın en yüksek başarı oranı veren kiti üretmek büyük iş. Bunları neden mi yazıyorum. RTA hakkında yada hissesini almak istediğiniz kağıdı araştırın demek için yazıyorum. Borsada hiç kimse ağzınıza lokma tutmaz arastirin görün öğrenin ve yatiriminizi bu kriterlere göre yapın. Ben sadece kendi arastirmamdan bir örnek yazdım. Hayırlı kazançlar herkese.

  • Fenasi lodos01 Mayıs 2020 11:41

    Kardeşim bu hisselerin için bakıf müdürü aminönü mami var bu yerden bitme boyu ufak boylu işin içinde Bu kilit adam ne kadar dümen var bu var müşterilerine bu hisseleri aldırıyor sonra ky battı

  • Mehmet Habeş 01 Mayıs 2020 01:19

    Arkadaslar hemen elinizden çıkarın canınız çok yanacak.uluun petun.ani yukselen ne varsa hırsız bunlar ky nin 3 kuruşuna göz dikmisler.

  • Ata 01 Mayıs 2020 00:51

    Gardaşlar bu yazdığınız düzenin içinde uluun ve petun da varmı doğru dürüst bir bilgi lutfen

  • Bordo01 Mayıs 2020 00:09

    Aşağıda bir arkadaş Escom demiş. Escom için sorulan soruya pek yanlış cevap vermemiş. Ama neyin yakın takibinde anlamadım. İştirak demiş şahsen yıllardır Escomu ve tahta yapıcı asalakları bildiğim için iştirak faaliyet falan yok. İbiş ve avanelerinin tek iştiraki ky nin cebidir. Escom konusunda tek bir soru tek bir cevap var. Diğerlerini bilmem ama Escom için adama laf söylemek yanlıştır. #escom yeni iştirakleriyle dikkat çekmeye başladı. Ancak şuanda tam bir işaret alamadım faaliyet olarak o yüzden yakın takipteyim sadece. Teknoloji şirketlerinin aslında tamamı takibimde olmakla beraber en iyisinin peşindeyim.

  • Kemal01 Mayıs 2020 00:07

    Bu ülkede çiftlik bank gerçeği var unutmayın.

  • halil30 Nisan 2020 23:37

    sosyal medyada yapılan yorumla hisse alacaksan yolunmaya gelmişsin buralara

  • MR tavuskuşu 30 Nisan 2020 23:25

    bu zamanda kimsenin gazlaması ile akıl vermesi ile hisse almayacaksın?kimse kimseye para kazandırmaz!vatan millet Sakarya diyip müslüman geçinen uyanıklardan uzak durun

  • Coşkun Yılmaz 30 Nisan 2020 23:16

    RTALB Laboratuvarları yaklaşık 50 günde 2 liradan 22 küsur liraya yukselmis. Viruse asi bulduda mi bu kadar yukseldi? Bu hissede de spekülatörler yok mu?

  • hasan sayın04 Mayıs 2020 08:01

    dünyada kit üreten veya dogru kiti üreten üç beş şirketten birisi almanya enfazla bu kiti kullanıyor ayrıca amerikadan yüksek siparişler var ayrıca sayısını bilemedigim 40 50 bu kiti kullanıyor.ilk andadünyada bukiti piyasaya süren bu şirket ama kimsenin haberi yok.ben almanlardan ögrendim bazı konularda almanlarla ortaklar.

  • Serkan01 Mayıs 2020 01:13

    Arastir sonra konus kit uretiyor aşı degil

  • Muhsin Ertuğrul30 Nisan 2020 23:08

    3000 TL maaş ile çalışan bir beyaz yakalıyım.Geçen yıl evlendim 24 yaşındayım,düğünde takılan takı ve altınlarımızı eşimden rica ederek nakite çevirmiştim.50.000 TL kadarlık cüzi bir rakam olsa da o parayı değerlendirmek istiyordum sonra derinhisseyi tanıdım,onun önerdiği hisseleri takip ettim ve katmr,hubvc ve tknsa aldım sonuç 15.000 TL zarardayım eşime bu durumdan bahsedemiyorum çok kötü hissediyorum kendimi önce kâr sonra zarar yazdık ona inandık ancak olmadı...Vatan,millet dedi ezan dedi ona bel bağladım inandım adam gibi adam dedim ama o da diğerleri gibi cebimizdeki paraya göz diken şarlatanın tekiymiş.Umarım ky'dan aldığın paralar kızından çıkar önder başka bir şey demiyorum sen müslüman olamazsın Allah(c.c.)'ın adını bir daha sakın ağzına alma Rabbim bizlere sabır versin..

  • ClassicTrader01 Mayıs 2020 20:25

    spk ya şikayet et kendisi , tazminat alabilirsin zararın kadar

  • V.S01 Mayıs 2020 14:17

    Şimdi ismi geçen kişiyle tanışıklıgim yok fakat endeksin de yaşananların da bir bilgi birikimi var bahsi geçen kişinin anlizlerine baktım kafama uyanlari ayirdım sizin bahsettiğiniz kadar kazandım olay şu herkes hisseden beklentilerini söyler grafik yorumlar bilmeyenler var sonuçta ama 3liradan çıkan bir kağıdı 30lirada alınmaz 4liradan adını andığı bir kağıdı 12 lirada yakalanmayacaksin biraz vicdan

  • Cem tutku 01 Mayıs 2020 10:55

    Hocam çok geçmiş olsun ama sizde de hata var aynı hisselerden bahsettiğiniz miktarda alım yaptım ve sermayemi ikiye katladım, sadece satmasını bilmek lazım,daha çok kazanacağım hırsına kapılmamak önemli. derin hisse dolandırıcıdır yada değildir buna birşey söyleyemem. Sizden ricam kaybettiğiniz parayı tekrar borsa da geri kazanmaya çalışmayın.

  • Dervişoğlu30 Nisan 2020 23:42

    Üzücü durum, Allah yardımcın olsun, Zararını çıkarmanı dilerim

  • Alperen ak30 Nisan 2020 23:17

    Geçmiş olsun arkadaşım, şahsen akceli işlerde vatan ,millet,din vurgusu yapan oldumu oradan kaçacaksın ülkemizde bunun yüzlerce örneği var, bilen biliyor zaten.

  • Ali Akyüz30 Nisan 2020 22:57

    Ha peşinen hüküm vermemek lazım ayrıca.kimse kimseye zorla hissede aldırmaz, malûm.kisilerin ve yakınlarının hesap hareketleri,haberlesmeleri incelensin suç unsuru var ise devlet gerekeni yapsın Yok ise itibar iade edilsin, ama rygyo en şüpheli işlerin döndüğü yer gibi, 1 liradan yabanci fon nasıl 30 milyon toplamış, toplama bittikten sonra Twitter'da hisse şiddetle önerilmiş, ve bu hafta bu fon mal boşaltarak 150 milyonu bu ülkeden çalıp gidiyor, hemde bilancoyu 5 gün kala

  • Dördüncü Murat 30 Nisan 2020 22:47

    3-5 hisse Yi önce topla sonra listeye sok sonra güzel beklentilere sok sonra da millete çak git Ey SPK bu adamlara öyle bir ceza verki bir daha buna cüret edemesinler

  • Ali Akyüz30 Nisan 2020 22:55

    Rygyo 1 liradan toplanıyor, Twitter'da reklama başlanıyor, bu hafta alelacele fon mal boşaltıyor, iyi bir savcı rahatlıkla ortaya çıkarır inşallah

  • A. Yıldırım30 Nisan 2020 22:46

    Borsa gandem, derinhissenin borsada maniplasyon yaptığını ortaya seriyorsun, bu kadar ky dostuysan cesaretin var ve çıkarın yoksa diger maniplakörleride ifşa et seni alkışlayalım

  • Tavuk gagaladı hemde fena 30 Nisan 2020 22:43

    Pınar su daki uyanıkla Kront Telekom’da ki uyanık aynı!bence diğer hisselerde de aynı ekip var sabah tavan akşam taban haram zıkkım olsun 🐓 🐓 vatan millet Sakarya dedi hepimizi öptü çakallar

  • hayta30 Nisan 2020 22:42

    murro hastası kımler var

  • Derinhisse Önderin kocası30 Nisan 2020 22:39

    Önder denen yumuşakla aynı yerde askerlik yaptım çürük belgesi almaya çalışan tekiydi nerden nereye gelmiş şaşırdım

  • Ercan Yılmaz Bilecik Tugay...01 Mayıs 2020 12:57

    Kardeşim sen kimsin merak ettim, bende Önder le aynı yerde askerlik yaptım. Ayrıca dedigin gibi biriside degil, he onu taniyorsan beni de tanıyorsundur. Anlamıyorum insanları kimse kimseye zorla hisse aldırmıyor, 5-10 kat artmış hisseyi alıyorsanız eğer zaten bunun riskine girmişsinizdir demektir, ağlayıp sızlama ya gerek yok doğrusu! Borsa = risktir. Bedava peynir fare kapanında mevcuttur arkadaşlar...

  • EYMEN SAVAŞ30 Nisan 2020 22:38

    murro yalakası kımler belli oluyor

  • Ali Akyüz30 Nisan 2020 22:35

    Akyüz30 Nisan 2020 22:20 Rysas ve rygyo millet kan ağlıyor, rygyo defter değeri 6,90 ama fon 5,24 den bile mal satıyor, bu arada SPK cezayı kesiyor bu işler incelensin vatan,millet sevgisi kimsenin tekelinde değildir

  • EYMEN SAVAŞ30 Nisan 2020 22:31

    murronun yalakasıda baya cokmus ama tavukçuğlu yapmadımı bu hub mub denen tahtayı 2 liradan 50 lira peki

  • Abuzer k...30 Nisan 2020 20:48

    Kardeşim kimse kimseye zorla hisse aldırmıyor bilmiyorsan borsayı oynama. İllaki her çıkışın bir inişi her inişin bir çıkışı vardır. Borsa pinpon topu gibidir.

  • Brke01 Mayıs 2020 14:21

    Abuzer boş yapma!!! Sen ilk önce borsanın oynanmadığını, borsanın bir yatırım platformu, şirket hisselerinin ise yatırım aracı olduğunu unutma, “kumar olarak görüp oynarsan kasa herzaman kazanır” millete ahkam kesme ilk önce bakış açını değiştir..

  • Hakkı Kamacı30 Nisan 2020 22:39

    Yok öyle değil, Manüpilasyon, insider ağır suçtur. Lakin, bizde cezaları yeterli/caydırıcı değil.

  • Gökhan Karaaslan30 Nisan 2020 19:58

    Madem bunlar tespit edilebiliyorsa mağdurların da paraları iyade edilebilir bende dahil olmak üzere milyonlarca insan mağdur.

  • Borsacı30 Nisan 2020 19:22

    Kar eden temettu dagıtabilen ve fiyatı düşük kalan saglam sirketlerin hissesini al bekle teneke şirketkere bakmazsan kazanırsin

  • Trader30 Nisan 2020 18:50

    Kron u tavsiye etmeyen mi var..

  • ky30 Nisan 2020 18:30

    MANÜPLASYON YAPMAYA kim NİYETLİYSE Allah onlara İZİN vermesin engellesin inşallah.... yapmışsa da PERİŞAN etsin zaten HESABINI da soracak AHİRETTE

  • Mehmet01 Mayıs 2020 11:09

    Allah bu işlere bakmaz kardeşim sana vahiymi göndersin reysas hissesi alma diye

  • BAKIN görün01 Mayıs 2020 00:11

    Manüplasyon yapmaya niyeti olan ADİLER beğenmemiş yorumu!!!

  • Arif dürüsten30 Nisan 2020 18:29

    Anadolu insanını at yarışı,borsa,iddaa,kazı kazan ile cürütüp üretimden uzaklastirdilar buralarda dönen paralarla binlerce işyeri açılır,fabrikalar yapılır işsiz bir kişi kalmazdı finans kapital bizim gibi ülkeleri soymak ve halkı oyalamak için kurulmuş bir düzenek ama sonu zaten geliyordu virüsde bu süreci hixlandirdi.Hic kumda adam gibi çalışıp para kazanmayı düşünmüyor kısa yoldan zengin olma peşinde küçük bir gurup oluyor diğerleri can cekisiyor.,üstelik bunun üstüne yani kumarhane kapitalizminin üstüne Allah'a çok şükür deyip Tanriyida bu haksız kazanca ortak ediyor vay benim zavallı halkım ..

  • VATANDAŞ30 Nisan 2020 18:15

    DERİNHİSSE önder Tavukçuoğlu adlı şahıs mı arkadaşlar?...Derin !!!

  • ..30 Nisan 2020 18:50

    Evet twitırda olan birde telegramda olan var o da taklitçisi

  • VATANDAŞ30 Nisan 2020 17:59

    derinhisse bunlar doğruysa seni Allah'a havale ettim doğrusunu ve müstehakını O BİLİR

  • ONS ALTIN30 Nisan 2020 17:05

    Kardeşim birde Telegramda var derin hisse bu onların taklitçisi hergün hisse çiziyor adam sanki ressam alttan al yukardan çak desa.mpark.euyo.eukyo.derim.uluse.link.bildiğim adam hergün çiziyor günde aynı hisse 3 4 defa yukarı aşağı bende takip ettim nasıl yapıyorlar insanın beyni döner cesaret alıp satana helal olsun yapanlarda kendi ekibidir tahminim Malesef üzücü burası borsa kim kime dum duma

  • Asuman Tavukçuoğlunun Kocası30 Nisan 2020 15:49

    Derinhisse denen spekülatör dolandırıcının ağına düşenlere sabır diliyorum,derinhisse Bandırmadan selamlar

  • SığHisse30 Nisan 2020 15:26

    İnsanın suratına bakınca ne olduğu anlaşılır. Bu da o tiplerden zaten. Müritlerine söylüyorum, sorun bakalım, elinde 1 lot hub, teknosa var mıymıs :)) SPK vermezse Allah verir hak ettiğini, inşaallah. Hem de misliyle.

  • hasan kaya30 Nisan 2020 14:35

    Bu adam gerçek analist yapan biri olsa bir şirketi sorduğumda engellemedi. Ayrıca benim durumumda çok kişi var . Demekki elimdekilerle ilgileniyor. Bu pazarlamak değil de ne !!

  • Trader30 Nisan 2020 14:30

    Babasının hayrına yapmaz bu işi . Vardır bir çıkarı.

  • Dogru söz30 Nisan 2020 13:52

    Ky birlik olduktan sonra rtalb ekız gibi hiç bişe olmaz ama ky de panik oluyor hemen satış balinaların ekmegi ne yag sürüyorlar yazık

  • TC Vatandaşı30 Nisan 2020 13:38

    Türkiye'de 2030 dan evvel biste girilmez yatırımcı olunmaz ne dolandıranlara aklı başında ceza var ne pazarlayan'lara birilerinin bir gözü sürekli kapalı

  • Reis doğan30 Nisan 2020 13:22

    Türkiye'de tüm eğlence mekanları kapalı eğlenmek isteyen borsaya gelsin tam bir kumarhane olmuş burda kazanda görelim zar atmaya benzemez kazanda her Zaman kasadir

  • Derin savar30 Nisan 2020 12:56

    Arkadaş tavuk arsızlığı eline almış borsa gündem i şikayet edecekmiş dün gece kront hub pazarlıyordun A1 de kront ta kimin malını satıyorsun gel beraber gidelim savcılığa siz burayı muz cumhuriyeti mi sandınız Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış sen takipçilerini kandırırsın ancak

  • Taner30 Nisan 2020 12:52

    Adam birde damardan giriyor. Vatan, millet edebiyatı yapıyor. Kimseye kulak asmayın diyor. Ben sizi soymaya devam edeceğim.

  • küçük yatırımcı30 Nisan 2020 12:51

    kimse babasının hayrına küçük yatırımcıya yardım etmez.madem çok iyi bliyorlar sosyal medyada paylaşım nedir.biri alırken biri satarken yine küçüge alıp satmıyorlarmı.hepsi oyunun bir parçası

  • Churikhitsqali30 Nisan 2020 12:47

    Yatırımcı şirketler sanki başka türlü işlem yapıyormuş gibi..önce baskıla topla yükselt sonunda tavsiye et..yok böyle bir düzen..bir kurumun bir hisseye fiyat vermesi için elinde o hisseden olmaması lazım..tabi birbirlerine çalıştıklarını saymassak..dürüstlük pahalı birşeydir diyor yazar..

  • Murat30 Nisan 2020 12:24

    37 den mi aldın sen?

  • Kemal kaya30 Nisan 2020 11:56

    Bu cakallara yolveren yetkililer sorumlu bu işten mileti kumarbaz yaptılar ALLAH bildigi gibi yapsın

  • takara tukara30 Nisan 2020 11:43

    ulan burda alayınız twitterdan hisse almıyormu kenarda nakitim var kısa yoldan köşeyi nasıl dönerim diyip sonrada twitterda hisse arayan üctane soytarıya hocam hocam çeken siz biz değilmiyiz...

  • halil30 Nisan 2020 23:43

    2000 yılından beri işlem yaparım twitirda yazan yorumla hisse alanları burda gördüm.

  • Tunay Şen30 Nisan 2020 11:43

    Burada yorum yazan arkadaşlar hubvc’nin nasıl bir şirket olduğunu ortaklık yapısını biliyorlar mı ? Başka sorum yok.

  • Aç gözünü aç30 Nisan 2020 15:19

    Lan ortağı bile satış yaptı. ortak mal değerini bilmiyorda sen mi biliyorsun yada sana pazarlayan.Aç gözünü biraz.

  • Ali kolat30 Nisan 2020 14:13

    YAPTIPI İŞ BUYMUŞ ŞİFRE GİBİ, İSTEYEN BUNA YARIRIM YAPAR, ELİYLE RÜZGAR YAPAN ŞİRKET GİBİ,, Şirket, kayıtlı sermayeli olarak ve çıkarılmış sermayesini, Sermaye Piyasası Kurulu?nun Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklıklarına ilişkin düzenlemelerinde yazılı amaç ve konularla iştigal etmek ve esas olarak Türkiye'de kurulmuş veya kurulacak olan, gelişme potansiyeli taşıyan ve kaynak ihtiyacı olan girişim şirketlerine yapılan uzun vadeli yatırımlara yöneltmek üzere faaliyet gösteren halka açık anonim ortaklıktır.

  • Doğrucu davud30 Nisan 2020 11:32

    Derinhisse piyasaya çıktığı günlerde çok şey biliyor küçük yatırımcı için yol gösterici gibi izlenim verdi.geçen yıl ancak onda bir çapanoğlu olduğunu anladım ve takibi bıraktım adam sürekli bebek hisse bebek hisse diyordu naten e de dikkat edin.en sonunda küçük yatırımcının eline bebekleri verdi.iyi bakın o bebeklere babasız ne yaparsınız bilmem dna testi de yaptırın babası kim belli olsun.

  • Batuhan Sağlam30 Nisan 2020 11:25

    Ardyz hissesi hakkında attığı tweete bakın, o tarihte 11 -12 TL arası sonra soluksuz tavan tavan ve dün 37 TL den soluksuz taban taban...

  • vatan30 Nisan 2020 11:23

    Bu adamın notunu zarar edip sermayeyi tüketmiş katılım bankası bedelli öncesi " alın" dediği zaman vermiştim. Neymiş bedelli şirkete para girişi demekmiş. şirkete para girince de şirket uçacakmış. E peki bu adamlar bu işe başlarken zaten sermayesi parası yok muydu? adam gibi iş yapsalar o sermaye eksiye düşer miydi? e tabi engeli yedim.

  • Vatandas30 Nisan 2020 11:15

    Spk , kim vatandasi dolandiriyorsa ki ben buna modern dolandiricilik taktigi diyorum, cezasini cekmeli, vatan bayrak polis asker din..vs cezanin onunde engel degildir. Avrupa'da yasansa adamin poposundan kan alirlar, burdaki gibi milliyetcilik olmaz, kanunlar ne ise odur. Herkes kanunlara uyacak.

  • GÜMMMM30 Nisan 2020 11:01

    derin hisse ve ekibinin bütün hisseleri patladı huv,pınsu,kront,arena,konfort ve kutpo da devre kesti çok dikkatli olun özellikle bu satış yiyen kurumları dikkate alın yeni oluşumlrına dikkat edin çarpılmayın YTD

  • Ali kolat30 Nisan 2020 09:44

    Böyle adamların profiline bakın devlet der millet der, cami der Atatürk der, reis, der, bütün bunları pravan olarak kullanıp bunlarla ilgili paylaşım yapıp, arayada pozisyon aldığı şirketi pazarlar,, ekonomist geçinir,, oysa tek derdi yeşil dolardır Twitter da tosunlama,

  • derin bilgi30 Nisan 2020 09:32

    eğitimlerde ki fotoları alınarak kimler katılmış kaç trilyon kaldırmış bunlar bu eğitimler bile seçilmiş kişilerdi kafa adamlar gerisi tiyatro ky çekmek için tuzak neymiş ky dostu o boy boy fotolarda en dibindekilerin direk alınması lazım artık masak olur terörle mücadele olur. sömürülen paralar acaba nerelere akıyor idi ?

  • Yazı önemlidir30 Nisan 2020 09:15

    Herkes çimere ve ilgili kuruluşlara şikayet etsin.Kurumlar söze diğil yazıya itibar eder.Bütün ky lar derdini yazı ve belgelerle anlatacaklar ki devlet kurum ve kuruluşlar hareket etsin.

  • derin bilgi30 Nisan 2020 09:13

    yanında ki emniyetçiler araştırılsın bir de herkesi polis ile korkutuyorlar kim bu polisler var  mı böyle birşey telefon görüşmeleri facebook dostlarında ki polisler kimler ? bunlar bu adamı koruyor mu koruyorsa NEDEN ? bi memurlar kime hizmet ediyor o zaman bir de buna bakılsın lütfen

  • Mitat30 Nisan 2020 08:56

    Burası türkiye böyle şeyle mozambiktede oluyor yandaşsan serbest değilsen hapis

  • Uyumsuz30 Nisan 2020 11:30

    Aliii Seni öyle mi ettiler kıydılar kirlettiler mi seni. yalama tasmanı tutan sahiplerine söyle bu vatanın bu milletin sahibiymiş gibi davranmasınlar. 

  • Aliii30 Nisan 2020 09:38

    Ulan sen yandaş görmemişsin.80-90 yılları incele istersen senin şu yazdığını sıkıysa o zaman yaz bakalım.adami kaldırırlar sonra bir güzel ... Adamı

  • derin bilgi30 Nisan 2020 08:48

    ak yatırım uğurcuum istanbul baş elemanıdır belirteyim

  • derin bilgi30 Nisan 2020 08:47

    bandırma çakma gazetesi yazar yönetmen musti, berberin oğlu muro ve bir kafeci ana destekçisi altında büyük kuyumcular ve kafe sahipleri ve diğerleri var tüm para ve operasyon bunlarda dönüyor alayı ayrıca mafyalar gruptan ayrıl yada paranı üfürsünler itiraz et hemen akşam elemanlar kapına dayanır ailenin yanında apartman içinde racon keserler silah çekerler o derece yaşanmıştır birebir. kendinin tek bir dostu yoktur en iyi dostlarını bile satmış karaktersizin tekidi0 hepsi . yanındakilerin de ondan aşağı yanı yoktur. adamlar akşam hala bizi devlet koruyor bişey olmaz diyor millete komisyonları aksatmayın yakarız diyorlar o derece teşkilat

  • derinci30 Nisan 2020 08:47

    karaktersizin teki idi hep öyle kalacak

  • Kağıtlar30 Nisan 2020 08:38

    Rta hubvc kutpo cemas kont Hangi kurumlar var anlarsınuz

  • Meriç danli30 Nisan 2020 08:25

    Yani burdan ne anladınız borsa bir yatırım aracı değil her yer hırsız dolu kime güveneceksinde borsaya yatırım yapacaksin her türlü öpüyor kar adamı buraya gelin geldik biz bir gün oğlu bir gün babası

  • Erol30 Nisan 2020 08:18

    Tavanı yüzde 10 yaptılar speklerin ekmeğine yağ sürdüler

  • Kaçan Grup30 Nisan 2020 08:10

    sözüm küçük yatırımcıya. bir koyacağım üç alacağım dersen, üçün birini alırsın.

  • derin ifşa30 Nisan 2020 08:07

    Bandırma da gazeteci yazar yönetmen geçinenler berber üstadlar kuyumcular ve mafya kafeciler baş destekçisi hesaplarını inceleyin sülale boyu ne döndüğünü görürsünüz. deva, Dardanel, gözde hub. iş, reysaslardan teknosa ...… ne kadar kaldırmışlar para bandırmada ki bu tayfalarda. aslen susurluklu diyorlar oralarda da ilçe bakanları varmış diyorlar bir de ufak bir fabrikanın sahibi destekliyormuş diyorlar  

  • Hasan Tahsin 30 Nisan 2020 07:57

    Bu tarz hesaplar sosyal medya da çok var, sorsan hepsi KY dostu, açıkcı ve patron düşmanı ama hepsinin gözü sizin paranızda. Sistem kısaca saadet zinciri (ponzi) mantığı ile işliyor.

  • Görev basina30 Nisan 2020 07:42

    SPK ne işe yarıyor ulkede

  • Tüyo var mı abiiiiii30 Nisan 2020 05:00

    Hepiniz kumar zihniyetli açgözlü insanlarsınız. Hakettiğinizi buluyorsunuz manip düşkünü tuyocu ky

  • DATA SCIENTIST30 Nisan 2020 03:49

    3-Kendilerinden baskasi olabilirmi? teknik olarak mumkun degil, ancak speakulator olabilir farkli hesaplardan ayni anda islem yaparak. Simdi topluma guven vermek icinde surekli bizi Bayrak Vatan sevgisi gibi degerler uzerinden kafalamaya calisiyor, konu borsa ekonomi ise ne ilgisi var Suriye ile sehitler ile degilmi? yapacaksan ayri bir hesap ac, oradan duygularini paylas. Ve son olarak elestiriyi gectim twitter da mantikli soru soran ekonomi den anlayan birisi olursa hemen siliyor, hitap ettigi kitlelerin uyanmasini istemeden sanki hipnoz yapmis gibi negatif yorum yapani hemen engelliyor. 1 sene de en az 50 kez yorum yazdim, beni engellemedi ancak 1 kezde olsun cevap yazmadi, twitter da kendi yaklasik 40-50 kisilik ekibi oldugunu dusunuyorum, bunlar suc ortagi degil dogal zaman ole seminerlerden gelen insanlar kazan kazan durumu dogal olarak surece katkida blunuyorlar.

  • DATA SCIENTIST30 Nisan 2020 03:48

    2- Ve bu hisseler duzeltme yaparken onemli bir konu var hepsi ayni anda duzeltme yapiyor sanki dugmeye basmislar gibi operasyon yapiliyor, tabiki her hisse her gun yukselmez illaki duzeltme yapacak, ilginc olan duzeltmeyi de kendi grubu yaptigi icin duserken de kazaniyorlar, sonra kendileri karar veriyor nereden tepki verecegine. Bugun 17.35 de ayni anda 5-6 hisse tavandan cozuldu saniye de eksiye gectiler, kim satti ayni anda? 

  • DATA SCIENTIST30 Nisan 2020 03:47

    1  Senedir derin hisse takip ediyorum, cok sey ogrendigimi soyleyebilirim, zaten insanlar ogrenmeseler kazanmasalar bu kadar takipci olmaz, unutmayin kendisi kazanmak istiyorsan islem hacmine ihtiyaci var. Bize herhangi bir hisseyi onermeden once, kendisi pozisyon alip alacagi kadar hisseyi aliyor, twitter mesajlarina bakin ilk reysas hub ne zaman yazdi, kendisi ne zaman aldi? hisse kendisi alip herkes almaya basladigi zaman ne yapiyor? Surekli sirketler hakkinda yazi paylasarak linkeri, alici sayisini artirip hissenin yukselmesine hacme katkida bulunuyor, ilk fiyatlardan girenler kari da fazla oluyor. 30-40 li fiyatlara HUB geldigi zaman kucuk yatirimciyi uyardimi hic? duzeltme yapabilir dikkat edin, yada tum paraniz ile almayin diye? 

  • ">30 Mayıs 2020 15:36

    boş konuşma şerefsiz

  • Aga fatsa30 Nisan 2020 03:34

    bakınız 2lira iken hubvc der anlarız 4 iken der anlarız 6 7 8iken der anlarız 11 12 13 iken der yine anlarız ama bu adam hubvc 50 olana kadar hubvc dedi 50 den düştü yine dedi yine dedi adamın spek olduğu bariz belli çünkü bir yerden sonra susulur arkadaş illa satın demene gerek gerek yok bu adam aynı hisseleri sürekli sölüyor çünkü abileri hisselerin yüzde 80 90 lık dilimini artık neyse belki daha az ellerine alıyor küçük yatırımcıya tahtayı taşıtıyorlar ve bi yerden sonra bu adam neden hâlen bunu sölüyor diye düşünmeyenler veya düşündükleri halde kazandığı için alan satanlarda spek olay bu kadar basit hem neyin ne olduğunu biliyorlar ve al sata devam ediyorlar kazanmak için ama şunu unutmayın yıllar sonra veya kısa zamanda hisseler yeniden çökünce işte o zaman bu oyuna alet olan herkeste vebal kalacak . Herkes bu yaptıklarının bedelini hesabını verecek . Siz siz olun kaybedin ama bunlara sırf kazanıyorum diye uymayın ytd ;)

  • İlker bey30 Nisan 2020 05:06

    Aracı kurumlar ve patronlar da bunu yapıyor sadece Spk ses çıkaramıyor.Olay aynı. Geçen ihevada operasyon yaptılar. Spk kime işlem yasağı cezasıverdi biliyormusun Aracı kuruma. İşlemi aracı kurumdan kimin yaptığına bakmadı. İşlemi yapan patrondu.:)))

  • Mehmet korkmaz30 Nisan 2020 03:32

    Ayni durum bugunlerde kervit tede var hisse pazarlandi bi kere tavan yapti ky cekildi 4.50/4.62 arasindan ky verildi hisse birgun icinde 4lere indi ve hala iniyo kervit ve oylumdada spekler ve pazarlamacilarin eline dusen ky cok

  • Borsadaki tek 30 Nisan 2020 02:11

    Twiterda az da olsa inanmak istiyorum ama adama gelen yorumların hepsinin takipçisi 1 veya 3 botlarla kurtulacağını sanıyor . Buyük oyun var

  • Hasan AYNACI30 Nisan 2020 01:31

    Neredeyse temel analiz olmadan gruplar hisseyi alıp sonra pazarlıyorlar.Ben nerelere yazmadım ama çözüm yok.Kollanan birileri var onlar dışında yakalananlar cezasını çekiyor. Bugünden söz etmiyorum.Keşke normal bir borsamız olsa bizde gerçek yatırımcı. Mesela spk ya şişe cam fiyat teklifleri sızdırılıyor.Bir gün önce piyasa 3000 puan artarken bu ve grup hisseler düşüyor.Sonra seans kapanınca haberler açıklanıyor.Peki bu durumu içerden haber alanlar kimler. Bence gerçekten suçlular cezalandırılmalı ve ifşa edilmeli. Bunlar içerisinde boyner grup gibi şirketlerde var. Keşke hukuk olsa ve benim hakkımı korusa.Bu ve benzeri durumlarla karşılaşmayan mı var. Şikayet ettim ama nafile. Bir örnek verdim.Sözü edilen hikayeyi bilmiyorum. Her haberi okuyorum işime gelirse alıyorum.Kimin doğru kimin yanlış yaptığını devlet bulmalıdır.Buradaki düşüncelerim borsanın daha iyi yürütülmesi için olumlu eleştiri niteliği taşısın istiyorum.

  • Mulla sahin30 Nisan 2020 01:07

    Gecen hafta bem biseyler yazdim engelledi beni ama geri zekali cok hala pesindeler. Biz burdan duyuru yapalim lutfen sikayet edin twiter derin hisse hesabini adam tam bir pazarlamaci. Lutfen icinizde hesabini ele gevirip imha edecek kimse yokmu yahu yazik millet zarar etti cok para yendi ortada. Birde vatan millet bayrak sevdalisiymis gibi polis asker resimleri paylasip duruyo.

  • Derin Balçık30 Nisan 2020 01:05

    Burada yanan derinhisse oldu bu kadar takipçisini açık bir oyunda kaybetme riskini göze aldı manipüle ederek huv/ teknosa/kront/krom/deva/ arena ve son olarak kutpo yazık 3 kuruş için ky hiçe sayıyorsunuz ytd

  • Yorum30 Nisan 2020 00:45

    Aklınız yok muydu bir hisseye yatırım yaparken neye göre yatırım yapılacağını az çok öğrenmeye bakın yoksa bu piyasada adamı çabük yüterler temeli saglam kar eden beli bir beklentisi bir hikayesi olan hisselere bakın böyle en az 50 100 tane hisse var ama millet niyeyse hep spek hisselerinde işlem yapmayı tercih ediyor şimdiki moda bu olsa gerek

  • Panda banada30 Nisan 2020 00:34

    Panda Ayhana dikkat onun gibi sahtekarı gelmezdaha

  • Ky30 Nisan 2020 00:32

    Doğrusa eğer Manüplasyon...insanları aldatma...çok YAZIK....sonra da borsa yatırım değil KUMAR bile değil aldatma yeri DİYE anılır...

  • Tavuk pazarlama30 Nisan 2020 00:28

    Kütahya porselen de bunlar mal ellerinde küçük yatırımcıya geçirmeden SPK müdahale etmeli mal ellerinde kalsın canları yansın canını yaktıkları 1000 lerce mağdur yatırımcı gibi... sen köyüne geri dön tavuk dönebilirsen tabi

  • Erkan isik30 Nisan 2020 00:27

    Kront telekom hisse bundan etkilenirmi bilgisi olan varmi

  • nahya5530 Nisan 2020 00:12

    escom  da da  aynı  oyun  yapılıyor   spk  yı  görev  yapmaya   çağırıyoruz

  • Haydar Koca29 Nisan 2020 23:52

    Bakıyorum da derinhisse vatan millet bayrak din motifli elemanın müritleri saldırıya geçmiş. Hep diyorum dünyadaki en tehlikeli virüs cehalettir 10 yıl boyunca 1 TL geçmeyen reysas nasıl oldu da 12 TL sonra aniden 6 TL düştü sahibi çıktı TV ye hisse haberlerden bizim de haberlerimiz Yok sonra KAP'a açıklama reysas sahibi durmuş bilmem ne 100 Bin hisse geri aldı hemen derin adam şak şak şak organize işler saftirik hâlâ savunuyor borsa gündemin haberleri olmazsa donuna kadar alacak

  • cüce vakıf29 Nisan 2020 23:40

    kutpo 2 günlük takasa bakın ve süreci görün A1 almış ve aynı ekip burda işe devam ediyor dikkat 

  • sirkecili30 Nisan 2020 09:21

    mami de varrrrr

  • Ömer30 Nisan 2020 09:16

    Yani ?

  • battalboy29 Nisan 2020 23:38

    Önderin yalakaları nerde kaldı diyordum gelmişler komple buraya. Organize bunların her işi... Eline sağlık borsa gündem👍

  • battal boy30 Nisan 2020 06:35

    E tabi sizde görevinizi yapıyorsunuz ne diyim her zaman olduğu gibi fedaileri iş başında🤣🤣4 e atlamış da bilmem ne de. Sizin üstadınız bile dedi virüsten sonra ki döneme dikkat. Tanı kiti olum bu boru değil senin gibi treni kaçıran lar dövünüyor hasetlerinden de kuyruğu dik tutuyorlar buralarda aha aha aha🤣🤣🤣🤣

  • Ahaha30 Nisan 2020 05:30

    Battal derdin rtalb miydi. Tamam kızma fiyatı uzaya gidecek.

  • Zülküf ağa.30 Nisan 2020 04:57

    Minik Sen Kocaeli de oyalana dur ben o adam sayesinde paramı 4 e katladım. Keşke çok sevdiğiniz SPK birkaç ay önce thy ye 9,50 hedef verip ky yi boşaltan burdan mal toplayıp 14-15 de veren meriill e de ceza verebilse. Neyse siz thy, ekgyo falan alın Spk sizi korur.

  • battal boy30 Nisan 2020 03:19

    Zülküf cüm ben sizin gibi el şeyiyle gerdeğe girmiyorum aşağılara doğru in iki yorumum daha var onları oku anlarsın bist 30 da mıyım Londra'da mıyım yoksa kocelinde milli Bi firmada yım. Bnm sorduğum o kağıda işim olmaz dedi senin kral üstadın tavukçu sonra kağıt uçtu gitti. Çünkü sektöründe tek firma bistteki ve senin üstadın hubvc yi örnek gösterdi bioteknolji diye. Ulan virüs kiti üreten bistteki tek firmayla işim olmaz dedi senin egosu yüksek üstadın pes diyorum twitter üstadlarından uzak durun diyorum nokta.

  • zülküf ağa30 Nisan 2020 00:16

    Sen alamadın mı yoksa?git sağlam hisse al sen. thy halk tcell filan. Bist30 sağlamdır. Londraya yedir paraları.

  • konur29 Nisan 2020 23:05

    herkesin aklı var. kimse kimseye bir şey aldırmıyor. kazanınca iyi kaybederse ooov. :D

  • hubvc ci29 Nisan 2020 22:49

    Burda vır vır  vırr  edeceginize  takip etmeyin yorumladıklarını almayın aklınız fikriniz yokmu kazanınca  iyi yukardan alıp zarar edince kötü adam kaçdan yorumlamış şirketin künyesini cıkarmış aklınız fikriniz yokmu almayın 

  • METE CEYLAN29 Nisan 2020 22:15

    ET LABARATUAR VE ULUN VAR BUNLARI NEDEN YAZMADINIZ BIR LIRALIK KÂĞIT 20 TL OLDU SPK SEYREDIYOR

  • bu nedir yahu30 Nisan 2020 00:25

    Dostum sen borsadan uzak durmalısın.Seni üterler.

  • fakı gencer29 Nisan 2020 23:11

    ne alakası var ? 1 liralık kağıt dediğin olmazsa aç kalır ölürsün.

  • Hubvc kront29 Nisan 2020 22:07

    İşlem yapan aracı kurumlara bakın

  • Panda sevici29 Nisan 2020 22:04

    Panda Ayhan bunlardan daha tehlikeli

  • Hubvc kron29 Nisan 2020 22:00

    İşlem yapan kurumlara bakın

  • KY 29 Nisan 2020 21:59

    Vatan millet Sakarya edebiyatıyla doğruyu söyleyeni vatan haini ilan edecek kadar küstah bunlar. Bunların imanı para edebiyatları çok iyi! Bu ülkede kime vatan edebiyatı okuyor anlamıyorum. Hepimiz ülkenin içinde aynı gemideyiz. Amaçları haklarında soruşturma başlatılmasın.

  • Sweesp29 Nisan 2020 21:44

    Madem operasyon var bunlardan başka kaç tane uçak gibi hisse var niye onlara operasyon yok????????

  • yatirimci kendi capinda29 Nisan 2020 21:40

    kucuk yatirimci dikkatli ol.bu sosyal medya dakilere guvenmeyin onlarin maliyeti dusuk.hem de cok dusuk.onlar etkilenmez.

  • Ali Lil29 Nisan 2020 21:32

    Evet büyük vurgun vurdular bebek hisse diye yandaşları var yazık insanlara birde mal varlıkları arastirilsa neymiş hocaymis diplomayı nerden almışlar bunlar.

  • Serhat Kantekin. Emekli.29 Nisan 2020 21:13

    Merak ettim hikaye ne ? Rtalb dünyanın elit tabakasına covid 19 kitleri satıyor. Yani dünyanın en iyi en yüksek başarılı oranlı kit den bahsediyorum. 50 milyonluk defter değerinden 250 milyona öz sermaye çıkarttılar. Biraz ülkenizin değerlerine sahip çıkın oturduğunuz yerden sallamak değil bu ... Adamlar 24 saat mesai yapıyor ve aylık 2 milyon kit üretiyorlar ürettikleri kitler başta Almanya ve Avrupa'nın bir çok ülkesinde 700 euro ya kadar alıcı buluyor önce araştır öğren insanların emeğine zeval getirme. Adamlar yabancı ortakları bekletiyorlar ama nerde sizin gibi cahillerle araştırıp okumak.. RTA yakın gelecekte ülkemizin gururu olacak hep birlikte izleyeceğiz. Zaman degerlerimize sahip çıkma zamanıdır.

  • Can Canay29 Nisan 2020 23:33

    Şu an bu yorumun altına RTA ile ilgili olumsuz yazan 1 liralık şirket falan diyen arkadaşlar sözüm size ve gerçekten bir insanın bu kadar cahil olabilecegine inanamıyorum kulaktan dolma duyduğunuz şeyler doğru değil... Açın okuyun kardeşim kap haberlerini takip edin 1 lotunuz dahi olsa o şirketi arayıp isleyisle ilgili bilgi alabilirsin devletin üretim istatiklerini açın görün körü körüne konuşmayın şu an borsadaki gerçek değerini bulmamış bir kaç hisseden biri bu şirket ben 1 haftadır almaya çalışıyorum ve her gün 2 milyon lot alıcılı kapanıyor bunlarda yalan spek falan diyecekseniz Allah gözünüzü açsın derim. Açın okuyun araştırın ona göre yorum yapın adam doğru yazmis yukarıda her kelimesine katılıyorum. Bu şirketin ürettiği kit dünyanın en iyi kitlerin den biri. Bunda araştırıp okuyun lütfen...

  • Stable29 Nisan 2020 23:15

    Eline verdiklerindede boyle savunacakmisin görecez. Dandikden bi laboratuvar baska nesi var. Kit işi bitince ne olacak? Bu sirketin eti buda nedir de bu 20 tl olmuş. O degilde yarin ky verecekler.Çok canlar yanacak o yanarım.

  • Sayın Emekli29 Nisan 2020 22:09

    Bilançoda görürsün ne kar gelecek O zaman ararsın şirketi tv ye çıkan genel md e sorarsın kit nerede para nerede

  • AhmetK29 Nisan 2020 22:00

    Bilanco acıklanınca bakalım gorursun, 700 eur ya mı satıyormus kitleri. Milletşn gunahına gşrmeyın 3 kurus para için. Spek hareket var. O hisse hareketını destekler bilancosu yol firmanın

  • ali eruysal29 Nisan 2020 21:58

    Hikayesi var, üretip satıyor, yükselmesi gayet normal. Sıkıntı durduğu yerde uçurulanlarda, üretimleri yok, karları yok, bilançolarda ve kar da zarar yazdıkları halde gidenlerde...... Sen rahat ol....

  • Doğrucu davud29 Nisan 2020 21:43

    1 liralık hisse şirketi satsan o para etmez.saf olmayın yine yıkacaklar birilerinin üstüne 3 yıldır takip ederim.4 liralardan 1 liraya düştü

  • Ferit Ünal29 Nisan 2020 21:09

    Bence artık bu cemas gurubuna bı operasyon yapılabilir yakın zamanda çok insanı mağdur edecek bu yazıyı okuyuyan cemasa asla yaklsmasin

  • ENGİN ŞAN 29 Nisan 2020 21:05

    8000 mağazası var, ilk çeyrek karı müthiş gelecekmiş ama hisse çıkmıyor. Çıkmasın diye baskı yap. (BİM) Kimse MİGROSA, ŞOKA, BİZİM Marketlere gitmez üstelik hersene zarar açıklarlar tavan tavan gider. ARKADAŞLAR AKLINIZ VARSA HELE BİDE YENİ BORSAYA GİRDİYSENİZ AKLINIZ VARSA UZAK DURUN. BURDAN KİMSE PARA KAZANAMAZ. SPK, BORSA, TAHTA SAYİPLERİ, ARACI KURUMLAR, TAKAS BANK, MKK,BASIN, SOSYAL MEDYA HEPSİ ORTAK ÇALIŞIYOR. KİMİN NERDE NE YAPTIKLARINI HEPSİNİ BİLİYORLAR.

  • Doğrucu davud29 Nisan 2020 21:40

    Yazdıklarına harfiyen katılmakla birlikte ben daha ileri gideyim; borsayı canlı takip ettiğiniz uygulamaların açık olanların oranı bile var ellerinde yani o an için borsayı canlı olarak kaç kişi takip ediyor bu veride var ellerinde.

  • Uyumsuz29 Nisan 2020 21:04

    Sosyal medya da uçacak kaçacak diyenlerin çoğu patronlara çalışan aracı kurumlar ile iş tutan vurguncu tayfası organize çete gibi bist i iyice ciftlik banka çevirdi. Spk sadece bu sosyal medya çetelerine değil onlar ile iş tutan patronları da incelemeli. Üstelik verilen cezalar onların yaptıklarının yanında devede kulak misali göstermelik sadece.

  • burak29 Nisan 2020 20:50

    hub nedir ya.yok bilişim, yok bütün borsa şirketlerinin yaptığı işi tek yapıyormuş.arkadaş 2 sene önce bildiğimiz 2 liralık hiç bir işe yaramayan gedik dirişim.ünvan değişikliği ile 50 lira oldu.sanki atomu parçaladı.bu nasıl iştir bu kadar basit olmamalı borsa.

  • Target29 Nisan 2020 20:47

    Borsanin Yüzde 80 i böyle

  • iorMüslüm29 Nisan 2020 21:01

    %80 böyle Bist 30 hisseleri sağlamdır yemez. öyle oynamak :)

  • ENGİN ŞAN29 Nisan 2020 20:38

    SANKİ KÜÇÜK HİSSELERDE DOLAP DÖNÜYORDA BİST 30 HİSSELERİNDE DÖNMÜYORMU. BİR HAFTADIR BİM HİSSESİNİ TAKİP EDİYORUM. BİLDİĞİNİZ GİBİ GIDA HİSSELERİNİN ÇOĞU EN AZ YÜZDE YÜZ YÜKSELDİ. AMA BİM HİSSESİ YÜKSELMİYOR. NEDEN HİSSEDE KÜÇÜK YATIRIMCI ÇOK. AK YATIRIMDA TAKASTA 400 BİN LOT GÖZÜKÜYOR. AMA ADAM BİR HAFTADIR SAT SAT BİTMEDİ. SADECE BUGÜN 3 MİLYON LOT SATTI. TOPLAMDA 5MİLYON LOT OLMUŞTUR. BUGÜN 56 TL DEN SADECE 3 MİLYON İŞLEM OLUYOR. AK YATIRIMDAN SATAN ŞAHIZ 906 LOT YAZIYOR SÜREKLİ. 906 LOTUN ANLAMI NEYSE. ADAM ALIYOR, O YAZIYOR. YANİ ANLIYACAĞINIZ KÜÇÜK YATIRIMCIYA DALGA GEÇİYORLAR. BİRGÜN ÖNCE KARANLIK ODAYA 55,10 GİRİYOR, 56,65 ÇIKIYOR. HEMDE TEK KALEMDE 278 BİN LOT ALIYOR. ERTESİ GÜN SATAYIM DEDİM 56 TL DEN YUKARI ALAN YOK. HANİ NERDE SPK.

  • Saban demirtas29 Nisan 2020 20:37

    Sadece üc hisemi sosyal med pazarlaniyor bunlar bilinen bilinmeyen hiseler 300 kuruşluk hisseler %80 dolaşimda 200bin adet le tavana giden hisseler % 14 %50 dolaşimi olan hisseler 10.bin 50bin aded işlem gorurken tavan olmuyor anormallik burda demekki birileri borsada iyi tezgah acmiş denetimsiz resmen kucuk orta yatirimciyi dolandiriyorlar cok cok iyi tezgah ama bilimde gozyumanlar yatirimci ararlar fazla sürmez gidişat

  • Hasann borsa29 Nisan 2020 20:35

    Biyoteknoloji firması rta yine kazandı. Bu adamın spek oldugu anlaşıldı. Yazık olacak ky a

  • uslanmaz adam29 Nisan 2020 20:28

    özellik hubvc yi öve öve bitiremedi. sanarsın yeni işletim sistemi yapacaklar. şöyle uçacak böyle kaçacak. teknoloji şahlanacak 5g bizim olacak. bir de hashtag yaparak cümle sonuna eklemeleri yok mu :) 50 liralardan bi döküldü bunlar. millete ha bire laf söylüyorsu o zamanlar. satmayın diye. yukarda yakalanınca. :)

  • Tronnn29 Nisan 2020 20:48

    Hocam 50 liradan derinhisse yi takip etmeyenler aldı. Derinhisseyi takip edenlerin en kötü maliyeti 8_10 TL.

  • hasan kaya29 Nisan 2020 20:14

    İyiki de bu adam rta yı kötüleri. Hangisini desteklere patlıyor gerek yok

  • battal boy29 Nisan 2020 21:18

    Aynen öyle. İşim olmaz o kağıtla dedi. Halbuki tek Biyoteknoloji firması olmasına rağmen. Ve Biyoteknoloji sektörünü övmesine rağmen, NEYMİŞ HUBVC MİŞ.....

  • Sığ hisse29 Nisan 2020 20:08

    Vatan millet sakarya diyenden korkun en son öyle geçinen birisi doları 7.20 den verdi

  • Cabbar29 Nisan 2020 20:05

    Bu ALYAG ne iş anlamak mümkün degil. Akım satım fiyatları görünmeden işlem yürüyor. Aydınlatırsanız sevinirim.

  • Mehmet guney29 Nisan 2020 20:37

    Bulaşma, bomba

  • Vakıf 29 Nisan 2020 20:04

    Kupto aynı ekip devam ediyor full dikkat ytd

  • ky borsacı29 Nisan 2020 20:04

    şu anda küçük kağıtların hepsi yüzde yüz üzerinde gitti. işte bugün avtur yarın başkası 

  • Tavukculuk titan saadet zincori29 Nisan 2020 19:57

    Uckagitcinin teki

  • SsS29 Nisan 2020 19:57

    Ben de kırk yılda bir twite girdim.Panda Ayhan,yeşil ı öneriyordu.çift hane olmadan satmam diyordu.ben de 15.50 den yani zirveden aldım,düşüşte 7lere geldi.8 den çıktım.25 bin liram gitti.yarı yarıya.ona da yasak getirin.

  • Meraklı30 Nisan 2020 12:18

    Çift hane olmuş işte. Adam sarmış. Adamın satmayı düşündüğü yerden almışsınız.

  • Hakan29 Nisan 2020 20:53

    Tabi 3 e katlayacaktın parayı. Türkiyenin önde gelen şirketleri yerine gittin bahsettiğin spekülatif şirkete. Hemde birinden duyarak gittin girdin. Valla bravo. Kusura bakmayında acımıyorum size..

  • Ferhat Şenel 29 Nisan 2020 19:55

    Alamadınız için mi bu

  • ungan29 Nisan 2020 19:55

     neeeeee bucur de mı var neeeeee

  • gaddar kerim29 Nisan 2020 19:41

    Kendisi almaz esine dostuna aldirir yedi ceddi incelensin tel gorusmeleri

  • hasan29 Nisan 2020 19:39

    vakıf yatırım  muduru her olayda çıkıyor derin hisseyle de iş yapmış demek ki

  • Ali ak29 Nisan 2020 19:28

    Rygyo da büyük vurgun tavukçu reklamını yapti şimdi almanyadan biri hergun.mal satiyor

  • Acemiborsacı29 Nisan 2020 19:24

    Dardanelde 6 ay yasak gelmiş kendisine ve eşine

  • Hub Kartalı29 Nisan 2020 21:20

    Çok şükür herkese kazandırdı! Bilmeden veya art niyetli yazanlar utansın !

  • Allah belanı versin29 Nisan 2020 19:39

    Allah belasını versin hapis cezası alır ve mal varlığına el konulsun. Sahtekar . Lan insanların yetim hakkını nasıl göz koydunuz Allah binbir türlü belanızi versin.

  • Ali veli29 Nisan 2020 19:13

    Kisa yoldan zengin olma hayali kuran kücuk yatirimci dostlarim borsa zaman sabir isidir bist 30 dan sasmayin..kalin saglicakla..kimsenin dedigi hisseyide almayin...

  • soda30 Nisan 2020 04:00

    bist 30 dan şaşmayalım mı? soda ne peki bu hafta ki olayı borsa tarihine geçer bist 30 oynamaktansa gider spek kağıtta az miktarla oynarım daha iyi

  • Cezmi29 Nisan 2020 19:05

    Şu adamı bi salın arkadaş

  • Cengiz imren29 Nisan 2020 19:04

    Kimsenin Ağlamaya hakkı yok.1.5tl den 40 tl ye çıkmış hisseyi alan ağlamıyacak kusura bakmayın.ayrıca bir yerlerden alıp 40 tl olup bozmayan da ağlamayacak.

  • RİZEli mulivbjk29 Nisan 2020 19:04

    Milliyetçiliğin arkasına saklanan bu 5 kağıtçı , ALBARAKA hisssindede kocasıyla beraber yatırımcıyı zarara uğratmıştır. Harun gibi kesicen cezasını ,hisse hesabınada el koyucan ondan sonra peşinden gelenler yapsında görelim..haram yiyici P.U..L.A.R

  • Kwon329 Nisan 2020 19:00

    SPK dan 30 milyon para cezası cikmadiktan sonra hava .Atı alan Üsküdar i geçti.Butun bu yorumları neden Twitter da yazmadiniz . Hep yağlama yaptınız derin i 🚀🚀🚀✈️✈️✈️🛸🛸🛸😅😅😅

  • sertac ali30 Nisan 2020 00:20

    Zamaninda o dedigin sitede yazan yazdi ve engellendi rahat ol !

  • Uğur 29 Nisan 2020 18:59

    E Rtalb nezaman patlayacak bakalım

  • Reco30 Nisan 2020 00:57

    Borsada böyle bir yükseliş yok diyen arkadaş ingilterede kit üreten şirketin hissesi ne kadar gitmiş baktinmi

  • battal boy29 Nisan 2020 21:21

    Harbiden küfürü hakediyorsun neymiş bu millete ki rta sancısı...

  • İsmaile cevap29 Nisan 2020 20:55

    İsmail şimdi kazandığı için mutlu. Ama farkında değilki borsada böyle bir yükseliş yok. İsmail dikkat et. O tahtanında speği fena çarpacak insanları.

  • İsmail29 Nisan 2020 20:02

    Rtalb bin bu işlerle alakası ne kendine sovdureceksin

  • Ayşe fatma29 Nisan 2020 18:57

    Deva hikayesi var büyük firma rtbal 2 tl 20 oldu kiyaslamayinn

  • Malik Can.29 Nisan 2020 20:38

    Merak ettim hikaye ne ? Rtalb dünyanın elit tabakasına covid 19 kitleri satıyor. Yani dünyanın en iyi en yüksek başarılı oranlı kit den bahsediyorum. 50 milyonluk defter değerinden 250 milyona öz sermaye çıkarttılar. Biraz ülkenizin değerlerine sahip çıkın oturduğunuz yerden sallamak değil bu ... Adamlar 24 saat mesai yapıyor ve aylık 2 milyon kit üretiyorlar ürettikleri kitler başta Almanya ve Avrupa'nın bir çok ülkesinde 700 euro ya kadar alıcı buluyor önce araştır öğren insanların emeğine zeval getirme. Şu an hükümet den izin alınabilir adamlar yabancı ortaklığı sağlayacaklar ama nerde sizin gibi cahillerle araştırıp okumak...

  • Yusuf29 Nisan 2020 18:46

    Rta glry pinsu petun pinsut ersu escom bunlard patlayacak uzak durun

  • Elgin demir 29 Nisan 2020 21:19

    Nerden biliyon

  • Malik Can29 Nisan 2020 20:42

    Ee tabiiki 2 haftadır kostun peşinden alamayınca salla RTA ya şirketi inceledinmi sermaye arttirmismi ne iş yapar tabiiki işiniz yok hisse kotuleyin

  • İsmail29 Nisan 2020 19:37

    O yazdığın hisselerin getirisine bak sonra konuş

  • Selamı 29 Nisan 2020 19:06

    Hadi ya zehir gibisin maşallah

  • battal boy29 Nisan 2020 18:56

    Derinhisse rtalb a karşı alerjisi vardi. Öyle kağıtla işim olmaz diyordu nedense.

  • Fırat 29 Nisan 2020 18:44

    Derın patladı spk #dardl hisse senedinde işlemler nedeniyle 6 ay internetten emır yasagı brut takas kredı işlem yasagı getirdi

  • birisi29 Nisan 2020 18:24

    körler sağırlar birbirini ağırlarmış burasıda aynen böyle

  • Eren29 Nisan 2020 18:20

    O tavukçu derin yok süper kront abd new jerseyde şirketi var.Onu yapıyor bunu yapıyor öyle iyi böyle iyi dedi.Dün paylaştı gece millete aldırdı.Bugün tavan açtı millet aldı full.Ama noldu %20 zarar bu adama Harun Yıldırımdan büyük bir ceza ver SPK uyuma.

  • reha aydın29 Nisan 2020 18:09

    Adamlar hub ve ardyz yi tavandan çektiler.....  SPK nın engel olamadığı manüpülatif operasyonları    BORSA GÜNDEM durdurdu....

  • hayta01 Mayıs 2020 00:47

    NEYİ DURDURMUS BURASI REHA DAYI ......RTALBI VE  GLRHYİ DURDURSUNDA GÖRELİM MADEM TARAFSIZLIĞINI NE YAMIS RTALB AŞIMI BULMUS GÜLERİ MASKEMİ DİKİYOR TEKSTİLMİ GIDAMI NE ALIP NE SATARLAR BUNLAR SPK Bİ BAKSIN ŞU MURROYA  MADEM 

  • Bazı Kahramanlar Pelerin Takmaz29 Nisan 2020 18:44

    ARDYZ,TKNSA aynı anda tavandan tabana indirdiler.ytd.

  • Ekonometri Öğrencisi 29 Nisan 2020 17:58

    Piyasada Yaşar Yıldırım, Osman özen, Murat bekar, Paşa, vb gibi kaliteli adamlar duruken niye bu adamın sahte vatansever söylemlerine kapılırsınız ki, yukarıda saydığım efendi saygılı insanları takip edin, bu derin denilen şahsın yamuk olduğu her tweetinde belli, Umarım SPK devreye girer ve araştırır, Çünkü ciddi bir şekilde organize işler dönüyor,

  • Derince29 Nisan 2020 17:56

    Bütün hisseler devre kesti tabanlar başladı şu mübarek günde aldığınız ahı düşünün herkes satıp canını kurtarmaya çalışıyor yazıklar olsun SPK MASAK gereğini yapacaktır

  • reha aydın29 Nisan 2020 17:53

    Operasyoncular kağıtlarını tavandan çekiyorlar, hubcv , ardyz ye yaptırmayacaklar , dikkat çekmemek için ama radara yakalandınız , şanslısın çok uzun sürdü, malı götürdünüz, unutma götürdüğünüz kynin parası .... sizin kazancınız değil unutma...                                                                            

  • Sweesz29 Nisan 2020 21:47

    Derinhisse yi tanımayanlar neler diolar :D

  • Malvarliklari29 Nisan 2020 17:51

    Kuslu sitedeki speklerin kendisinin kardeslerinin esinin malvarliklari bir arastirilsin hele...hazir krizdeyken issiz insanlar varken bir ceza kesilsin. Biraz once bir taksiye bindim 2 gunde bir calisiyorum dedi 40 50 lira ancak kazaniyorum. 2 cocuk ta var:((((

  • Pazarlamacilar29 Nisan 2020 17:48

    Dikkat ediyorum kuslu sitedeki speklerin cogu vatan millet bayrak paylasimlarini da eksik etmez. Gercekten vatanseverler mi? !!! Yoksa spk ya tatli gorunme amaclari mi var? Kimse kusura bakmasin yatirimciyi kim kandiriyorsa ceza sert olmali, bos milliyetcilige gerek yok.

  • Derince... 29 Nisan 2020 17:48

    Ekonomist Teorisyen diye geçinen bir şahıs paralı seminerler düzenliyor, gelen her adamdan 1000 küsür lira alıyor, güya ky dostu, SPK lisansı da yok, bu ve bunun arkadasındaki kişilere derhal müdahale edilmeli, bu illegal oluşumlardan zarar gören çok ky var

  • Elgin demir29 Nisan 2020 21:21

    Ben zarar görmedim çok fayda gördüm 1 ay önce söylediklerini aldım hepsi tavan yaptı işinize bakın siz

  • reha aydın29 Nisan 2020 17:43

    Spk adı geçen hisseleri ve kişileri derhal incelemeye almalı, ben spk dan  bu akşam manüplatif operasyonları bitirecek hamleyi bekliyorum... 

  • reha aydın29 Nisan 2020 17:35

    Spk adı geçen hisseleri derhal  incelemeye almalı, çok geç kalındı,                        Ama ben şahsen spknın bu akşam bu işe el atacağını, fişi çekip operasyonu bitireceğini  düşünüyorum.....

  • yak29 Nisan 2020 17:34

    Beni de engelledi. Geçen hafta twitter sayfasında Hub, reysas, teknosa, vb. hisseleri son çıkışa iştirak etmemişlerdi. Ky'ler Reis bu kağıtlar niye çıkmıyor diye sızlanıyorlardı. Ben de Reis şu anda yeni hisselerinde para kazanıyor, sonra sizin hisselere zaman ayıracak dedim sadece. Hemen beni engelledi.

  • Bir yatırımcı29 Nisan 2020 17:31

    hubvc nin bilançosuna sadece "işte bundan korkuyordum. KY ların canı yanabilir" yazdığım için anında engellemişti beni. Kendi araştırmanızı tekniğinizi yapın arkadaşlar derviş uçmaz mürit uçurur derler. 

  • reha aydın29 Nisan 2020 17:19

    Bilgilenmek için soruyorum : Şirket içinden bilgi almak ve yaymak şuç değil mi?  Tespit edilirse ne gibi cezalar verilir...... Bilgili biri cevaplarsa sevinirim....

  • Hakan Çelik 29 Nisan 2020 17:12

    SPK bu olayları nasıl görmüyor veya müdahale etmiyor??bu ufak yatırımcı neden korunmuyor!adamlar alenen ve herkesin gözüne soka soka suç işliyorlar!herkeş mağdur ediyorlar yazık

  • reha aydın29 Nisan 2020 17:08

    ardyz bugün tavan yok, dikkati üzerine çekti.... ölü eşek numarası yapıyorlar hissede .... Diğerleri de hub, teknosa pınarsu deva bunlar da tavan bozarsa şaşmayın.....

  • Serkan bal 29 Nisan 2020 17:05

    SPK bu olaya ne zaman el atacak acaba

  • derinci29 Nisan 2020 16:58

    susurluk ve bandırma bölgesinden bunun dediği hisseyi almış ve sattıkları  gün kime bi kısmını hemen havale yapmış havale yapılan isimler aynı isimlermi o gün yüzlerce insan nasıl olur aynı isme havale yapar dimi :) hadi masak organize milli kardeşimiz

  • UĞUR29 Nisan 2020 16:56

    vay be neler oluyor da haberimiz yokmuş meğer.

  • murat dalan29 Nisan 2020 16:53

    bu adamı daha ilk gördüğümde yalancı olduğunu anlamıştım. önüne geçene laf söylüyordu. ha bire hisse veriyor. soru soranları tersliyor(verdiği kağıdın değerleri berbat olunca insanlar mantıklı soru soruyor haliyle. bu kağıt nasıl uçucak diye). en ağır cezayı vermekte geç bile kaldılar. devlete para lazım zaten. fırsatı gelmişken böyle 3-5 tanesini uçırsunlar.

  • kan emiciler29 Nisan 2020 16:51

    hisseleri 10 kat arttırıp vatandaşa pazarlıyorlar sadece hubvc den 12 bin lira civarında zararım var kağıt 50 liraya çıkmış hala alın uzun vade düşünün diyordu Allahtan onu dinlemeyip erkenden kol kestim yoksa zararım devasa boyutlarda olacaktı

  • reha aydın29 Nisan 2020 16:51

    Arkadaşlar bu durum borsanın iyi şirketleri açısından son derece tehlikeli bir sonuç doğuruyor. Kriz ortamında 24 saat çalışanlar eksi eksi, yazıktır ya...Niye adam bu hisseleri işaret etmiyor; çünkü bu şirketlerle görüşme yapılmamış... 

  • laz halil 29 Nisan 2020 16:35

    oo boyu küçük müdür varya mami vakıf müdürü varyaaa yerden bitmeee her dümen ondan cıkıyorrr tetikçi lik yapıyorrr 

  • ekonomist/stratejist29 Nisan 2020 16:34

    Kuruşluk hisse olan Reysaşı bile 12 TL çıkartarak iyi pazarladı çok iyi manipüle etti. Ok anlıyorum lojistik on plana çıkacak ama kala kala kıçı kırık Reysaşa mı kaldı lojistik. Türkiyenin en büyük lojistik firması Horoz Lojistiktir. Yabancı sermaye yatırım yapacaksa lojistikte Türkiyenin lider firmasiyla yapar yani Horoz Lojistikle. Kıçı kırık reysas ile değil. İşte burdan belli manipüle ettikleri çete bunlar çete en ağır şekilde yargılanmalı. Çok fazla şikayet var hakkında kimlerin ocağını söndürdü şerefsiz.

  • Sss30 Nisan 2020 10:34

    Adam doğru yazmış arkadaşlar rysas 12lira olamaz horoz lojistik olur

  • Gel bak29 Nisan 2020 21:36

    Bir yorum yaptın nasıl rezil oldun gel bak bir daha o ekonomist yazınını kullanma

  • Kafasiguzeller29 Nisan 2020 19:37

    Senin kafanmi güzel ne içtin nerde yasiyosun yazdıklarını bı iyice oku değerlendirde öyle yaz birilerini överken birilerini kötüleme senin günlerindeki var arti o dediğin şirket borsada bile değil ayrıca rysas candır RTA heyecandir

  • Güldüm29 Nisan 2020 19:09

    Buraya birşey yazarken başlığa ekonomist yazmakla olmaz önce bak bakalım horoz loj.borsaya islem yapan bir sirketmi ya bi str git diyecem neyse buraya bilende bilmeyende yorum yapıyor birsey demiyorum o yüzden

  • Bhuygv29 Nisan 2020 18:27

    Çok bilmiş görünüyorsun ekonomist denen RUMUZLU ZAT biz borsadan bahsediyoruz ukalalık yapıyorsunuz tilki uzum misali oldunuz

  • Ali veli29 Nisan 2020 18:09

    Horoz lojistik borsada mı? Bir şey yazıyorsun ama boş yazıyorsun. Rysas daha yeni bir sürü deposunu oldukça büyük meblağ karşılığında kiraya verdi. Ayrıca yurt dışı bağlantılı çalışıp tek tren yolu ile de taşıma yapam firma.

  • Oktay Tufan29 Nisan 2020 16:33

    Maalesef ben de derinhisseyi takip ederken rysas aldım ve yaklaşık 14 bin lira zarar ettim, kendisine hisseyi sorduğum vakit de anında engel yedim! Adam kendisini eleştirenleri hemen engelliyor! Bakmayın 175 bin takipçi sayısına, emin olun yarısı kendi adamlarıdır, zaten paylaşımların altına yapılan yorumlardan çok net anlaşılıyor bu. Eleştirdiğiniz vakit yüz kişi anında saldırıyor size..

  • Hasan gündür 29 Nisan 2020 18:27

    Yarısı nasıl kendi adamı oluyor . Adamın zaten 85 bin adamı varsa bu işlerle uğraşmaz

  • Geçmiş olsun29 Nisan 2020 18:13

    Çok uyarıldınız arkadaşım. Çok yapmayın etmeyin diyen oldu. Yazık olmuş 14binine ama umarım öğrenmişsindir bazı şeyleri. Pahalıya patlamış öğrenmek sana. Geçmiş olsun..

  • döşemeci29 Nisan 2020 16:20

    abd deki cezalar veya dahada katıları uygulanmadığı sürece derin gider sığ gelir harun gider başkası gelirr...ver 5 yıl hapis vede  aftan muaf ve tüm malvarlığına el koy...bak bakalım kimse bir cambazlık yapıyormu...

  • METİN YÜKSEL29 Nisan 2020 17:38

    ÇOK  DOĞRU   ,  MANİPULASYON YAPANLARA  AĞIR  CEZA  GELMELİ

  • The Saint 29 Nisan 2020 16:19

    Harun Kahraman petkim de manipülasyon diye ceza verdiniz, ki Harun kahraman bu camiada daha az sehtakar, ama derin ve müritleri hubv reysaş rygo, teknosa, ve Bi sürü hissede manipülasyon yapıyor, Neden bu adama ceza vermiyorsunuz. Bu adamları cimere de yazdım, buraya da yazıyorum, milleti tuzağı düşürüyorlar,

  • yavuz han30 Nisan 2020 05:29

    harun emin ol daha beter 25 28şubat ara bak twetlerine 100de 300kredili mal aldım 1 hafta taşucam diye 3 gün sonra ben öyle demedim zaten stop oldum ara yıp bulun yapılan lar daha üstten ve bilinçli satan vatan haini diye yaftalama Türk insanının yumuşak karnı vd emin olun bunlar daha yeni yazılmaya başladı eğet gerçek bi adalet varss yazdıklarımı ve daha fazlasını ispatlarım...

  • ekonomist/stratejist 29 Nisan 2020 16:18

    PiyasayI böyle manipüle edip hisselere operasyon çeken ve küçük yatırımcıları zarara ugratirken kendileri sefasını süren böylesine organize suç çetesinin acilen tutuklanması gerekir ve mal varlığı el konulup dolandirdiklari küçük yatırımcılara dağıtılması gerekir.

  • Acemi29 Nisan 2020 18:24

    Zaten Adamlar cezasını göze alarak yapıyorlar bu işi. Daha caydırıcı cezalar gerekli. Adam 10 götürsün ceza 1 gelsin ooooh

  • ekonomist/stratejist 29 Nisan 2020 17:59

    Piyasaları manipüle etmek ve vurgun yapmak TCK ya göre çok ağır bir suç ağır ceza mahk. yargılanır. Yani sadece para cezasıyla kurtaramaz totosunu kodese tıkacaksın bir daha böyle yapıyor mu manipüle yapamaz yemez artık paçası..

  • Cevap29 Nisan 2020 16:48

    Şimdi buna göstermelik 1milyon ceza verirler halbuki herif 10 katını kaldırdı belkide

  • Ey SPK! 29 Nisan 2020 16:13

    Borsayı oyun olarak gören ky ların sonu hep hüsran oluyor, zıkkımhisse diye biri çıkar, yok bebek, yok tosun diye diye 5 para etmez şirketi geleceğin hissesi diye manpüle eder, Ya arkadaş, Allah aşkına bir açın bakın bilançosunu, faaliyet raporlarına, yönetimdeki adamları araştırın, körükörüne vatan sevdalısı maskesi takanlara aldanmayın... Zıkkımhisse belli ki bu göz göre göre yapıyor, SPK ne zaman harekete geçecek,

  • Derinnnn29 Nisan 2020 16:12

    Tebrikler borsa gündem yazı dizisi haline getirmenizi dileriz ponzi gibi Titan gibi çiftlik bank gibi Saadet zinciri halkı dolandırıyorlar bu bahsettiğiniz hisselere göre 20 30m TL rant sağlanmış gözüküyor SPK göreve

  • Serkan bal 29 Nisan 2020 17:55

    Adam 6 aydın aynı operasyonu yapıyor SPK görmüyor mu?reis bu olanları duysa SPK çok zor duruma düşer

  • yeni tosuncuk29 Nisan 2020 16:12

    @derinhisse nami diğer Önder Tavukçuoğlu piyasalara manipüle etmenin ve sahtekarligin cezasını en ağır şekilde odemesi gerekir. Buyuk vurgun yaptilar. Cumhuriyet Savcıları görev başına.

  • brocan29 Nisan 2020 16:08

    petkime erkekse gelirler boyunun ölçüsünü alırlar.işlem hacmi 3 kuruşla değil .5 milyar tl ile bekleriz yoksa gelmesinler 

  • hubvc ci29 Nisan 2020 16:06

    burası bılya boncuk oynanacak yer değil almayın kardeşim kanmayıın sizin aklınız yokmu. !

  • derinci29 Nisan 2020 16:03

    bu hisselerde susurluk ve bandırma dan alanları ve satanları araştırın büyük kısmı  müridtir. kuyumcular kafeciler hepsi teşkilat mafya sırf bu işten kaldırdıkları trilyonlar var

  • vatandaş29 Nisan 2020 16:03

    SPK bu işleri düzeltmedikçe kendiside bu işlerin içerisindedir konumundan ve durumundan kurtulamaz

  • The king of the North 29 Nisan 2020 16:01

    Vatan millet Sakarya ayaklarına nice ocakları söndürdüler, umarım sende aynı acıyı tatarsın, kıçı kırık teknosa bile her çeyrek özkaynakları eksilen bir şirket yok 5G yok bilmem ne diye millete kakaladınız, Ey SPK duy sesimizi, bu derinhisse denelin ahlaksız adam manipjlasyon yapıyor, malvarlığı araştırılsın, volkan yazgı da bu operasyonun içinde, ey SPK suç duyurusunda bulunuyorum

  • Ahmet Hakan ay29 Nisan 2020 19:12

    Madem bu Teknosa denilen şirket beş para etmiyor.. 2008 yılında 8 lira dan nasıl borsaya giriş yapılıyor..

  • yaşar29 Nisan 2020 15:56

    spk uyuyor pınarun ve ulusoy un sanki altın mı basıyor ...para mı dagıtıyor ikisininde çıkışı boş ama çıkıyorlar yok gelecegin sektörüymüş kimler algıya oynuyorsa artık ikisininde sonunu merak ediyorum ...halka açıklıgı az ve derinligi az olan kagıtlar her zaman böyle hareketler yaşayacaktır .

  • Bravo borsa gündem29 Nisan 2020 15:52

    Helal olsun borsa gündem. Bu adamın arkası sağlam. Bazı güçler var olduğunu düşünüyorum Korkusuzca bu haberi paylaştığınız için tebrik ederim. Piyasa üç maymunu oynuyor çünkü.

  • oktay ak29 Nisan 2020 15:52

    Nasıl bir ceza veriliyor da bu gibi durumlar bir daha olmasın veya ky akıllı mı olsun .

  • yatırımcı29 Nisan 2020 15:47

    yarın aksam bır cok kagıda brut takas ve  yasak gelir

  • Zori29 Nisan 2020 15:43

    Siz hiç 3 günlük şirket ortaklığı gördünüz mü? İşte asıl siz tamda bunu destekleyerek millete mal kilitlensin de ben kârımı alayım derdindesiniz. Derinhisse sayesinde insanlar şirkette nasıl ortak olunur onu öğrendi. Sizin gibilerinde oyunu bozuldu akbabalar

  • Erkan 29 Nisan 2020 15:40

    Şuan sürekli Rtabl ile uluun da talep oluşyuruluyur, diğer taraftan krndileri eke vermeve

  • akif29 Nisan 2020 15:40

    bu haberi yapmaya cesaret ettiğiniz için sizi kutluyorum

  • reha aydın29 Nisan 2020 15:21

    Peki spk ne yapıyor; bu manipülasyon karşısında ; seyirci...  İhale alan firmalar , sağlıklı büyüyen karını artıran şirketler nal topluyor, eksi eksi aşağıya doğru giderken... Haberde yazıyor Teknosa, sürekli zarar yazıyor... Ama  efendi bunu söyleyenlere hadi ordan deyip tehdidi basar, seni engellerim haaaaa....   zarar yazsın ky senin görevin  al bekle diyor. 2 den 10 a, 10 dan 4 e düşsün, iki gündür şirket ciosu ile eş zamanlı basın -tweter paslaşması yallah tavana..... Resmen borsanın a. belledi... Kural bırakmadı.. Aynı şey pınarsu da açın bakın yaptığı zarara. Arkadaş nasıl olur ya Allah aşkına sermayesi kadar zarar var..İnsanlar neye bakar hisse alırken , bilançoya kar zarara...   sonuç ne;  zarar edenler günlerdir tavan tavan, kar edenler de hergün eksi yazsın. Ard yi unutmayın, mübarek apple dersin , apple b.k yemiş ardnin yanında.... Adam güzel hikaye döşüyor; e cek-a cak - cik -cuk...Orta da fol yok, yumurta yok.

  • hasan29 Nisan 2020 15:18

    bomba haber muhtemelen 2020 nin en çok konuşulan haberi bu olacak

  • Mert29 Nisan 2020 15:15

    Katılıyorum. Bunun gibilerin cezalandırılması lazım...

  • Husnu29 Nisan 2020 15:10

    Bu ekibi araştırsın SPK kimler var yanında? kımlerle yapıyor? kımler kazanıyor?

  • suat29 Nisan 2020 15:05

    kucuk  sıpa da varrrrrr

  • seyfi 29 Nisan 2020 15:02

    spk nın bu duruma acilen el atması lazım

  • mehmet yazıcı08 Mayıs 2020 04:40

    spk ıcınde olmazsa burda derın analızın reklamı olurmuydu

  • ne29 Nisan 2020 14:55

    Bu çapulculara inananlar oldukça, bu çark dönmeye devam edecek. unutmayın kimse sizi kendinizden koruyamaz, küçük yatırımcılar danaya girer gibi hisseye giriyor. araştırma, sorgulama vs yok hiç. 

  • Orhan sahin30 Nisan 2020 07:40

    İheva ile ilgili bilgisi olan var ki