E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaNew York borsası yatay seyirle açıldı---

New York borsası yatay seyirle açıldı

New York borsası yatay seyirle açıldı
10 Ağustos 2021 - 17:02 borsagundem.com

New York borsası, güne yatay seyirle başladı.

Wall Street’te açılışta Dow Jones endeksi, yüzde 0,03 artışla 35.113,13 puana yükseldi.

S&P 500 endeksi yüzde 0,05 artarak 4.434,40 puana ve Nasdaq endeksi yüzde 0,10 yükselerek 14.875,3 puan oldu. ABD'nin 10 yıllık tahvil faizleri ise yüzde 0,017 yükselişle %1,334 seviyesinde işlem görüyor.

Yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınında devam eden delta varyantı endişeleriyle dün karışık bir görünüm kaydeden endeksler, bugün açılışta yatay seyretti.

ABD'de bugün açıklanan verilere göre, tarım dışı iş gücü verimliliği bu yılın ikinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 2,3 artarak beklentilerin altında artış gösterdi.

ABD Merkez Bankası'nın (FED) takip ettiği enflasyon göstergelerinden biri olan birim emek maliyeti de nisan-haziran döneminde bir önceki çeyreğe göre yüzde 1'lik artış kaydetti. Birim emek maliyetinin bu dönemde yüzde 1,1 artması bekleniyordu.

Analistler, yarın açıklanacak enflasyon verisinin öncesinde ABD Senatosu’nda bugün oylanması beklenen 1 trilyon dolarlık altyapı tasarısının yatırımcıların odağında olduğunu belirtti.

Yabancılar geçen ay 3 milyon dolarlık hisse sattı

 

Citi Menkul, resmen kapanıyor

 

Dolar endeksinde yükseliş hızlanabilir

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)