E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaMoody's bugün Türkiye notunu açıklayacak---

Moody's bugün Türkiye notunu açıklayacak

Moody's bugün Türkiye notunu açıklayacak
16 Mayıs 2017 - 10:10 borsagundem.com

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, bugün Türkiye'nin not görünümüne ilişkin kararını duyuracak

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, 16 Mayıs'ta, Türkiye’nin ekonomik görünümünün de ele alınacağı Gelişen Piyasalar Zirvesi düzenleyeceğini duyurdu.

Moody’s'ten yapılan açıklamada, "Gelişen Piyasalar Hikayesini Yeniden Tanımlamak" konulu zirve,16 Mayıs'ta Londra'daki Grange St. Paul's Oteli’nde gerçekleştirilecek.

Açılış konuşmasını Moody's'in Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Bölgesi Şirketler Başkanı Philipp Lotter’ın yapacağı zirvede, "gelişen piyasalarda toparlanma, dengelenme, riskler, belirsizliği fırsata çevirmek ve Çin’deki reformlar" başlıklarını içeren sunumlar yapılacak.

Zirvede "İzlenmesi Gereken 8 Gelişen Piyasa" başlıklı sunumda ise Çin, Brezilya, Rusya, Hindistan, Meksika, Güney Afrika, Suudi Arabistan ve Türkiye ekonomileri ele alınacak.

Zirvede, Türkiye ekonomisinin görünümüne ilişkin olarak EMEA Ülkeleri Kredi Başkanı Yves Lemay, bankacılık sektörü görünümüne ilişkin olarak Kıdemli Kredi Analisti Irakli Pipia ve Türk şirketlerine ilişkin de analist Rehan Akbar’ın sunum yapması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahmet engin 16 Mayıs 2017 23:03

    coskun kardesim sen iyi atiyorsun masallah. bir de ben sallayayim o zaman : yarin acikata kalan paramin tam 2,5 milyar dolar ile 30 hisslerinden toplamaya baslayacagim.bismillah... var sen dusun endeksin kac olacagini yok yok sattiklarin arkasindan trene bakar gibi bakmayi... ha ha ha

  • coşkun16 Mayıs 2017 12:21

    çok yükseldik sattım nakite geçtim. düşürürlerse ne ala yazın 80 90 bin arası toplarım tekrar

  • kenan16 Mayıs 2017 11:44

    notu düşürüşe, borsayı yine inadına tavan yaptırırlar, borsada dolandırıcı çok ,5 kuruş ortaya para koymadan açığa alıyor açığa satıyor