E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarKriptolarda yaptırım rüzgarı: Yükseliş sürüyor---

Kriptolarda yaptırım rüzgarı: Yükseliş sürüyor

Kriptolarda yaptırım rüzgarı: Yükseliş sürüyor
28 Mart 2022 - 09:06 borsagundem.com

Rusya'nın yaptırımlara karşı kripto paralara yöneleceği beklentilerini fiyatları yukarı çekiyor.

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırısı sonrası Batı'nın getirdiği yaptırımları aşmak için kripto paralara yönelme adımları atması başta Bitcoin olmak üzere kripto para fiyatlarını yukarı çekiyor.

Rusya MB, ülkenin en büyük bankası Sberbank'a kripto varlık ihrac ve takas yetkisi vermişti.

Bitcoin fiyatı bu sabah son 3 ayın zirvesini aşarak 47524,31 dolar seviyesine kadar çıktı. Şu sıralarda da 24 saat öncesine göre yüzde 5,58 artışla 47200,31 dolar seviyesinden işlem görüyor. Son bir haftada görülen yükseliş yüzde 13'e ulaştı.

Ethereum fiyatı yüzde 5,60, Soana yüzde 8,04, Cardano yüzde 4,71 ve Terra yüzde 5,42 değer kazandı.

Nisan ayında öne çıkacak 3 kripto projesi

 

Yaptırımlardan boğulan Rusya kripto paralara sarıldı!

 

Kripto paralardaki yükselişin itici gücü ne?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)28 Mart 2022 09:57

    MİSS MİSSS :D afiyet şeker olmadan parayı ne yapayım ?  Dekan hocamız derste gençlik yıllarını anlatıyordu....Fakirdim ama çalışıyordum. para biriktirmeye başladım genç yaşta. harcamadım, hep biriktirdim vb. derken aslında biraz harcamam gerektiğini anladım. 18 - 20 - 25 - 30 - 3 5- 45 yani her yaşta hatayı tatmak için harcamam lazımmış. Yaşım şuan 7x lerde. Ama şuan param, evim arsam,a rabam hepsi var. Ama bir iskender döner yiyemiyorum. Bir baklava tadamıyorum. Yediklerim ot, brokolisi, saman gibi lifli vb yiyecekler :D ... O bakımdan kazanırsanız birazda yiyeceksiniz. Hanım kızlar, ince safinaz olacam diye yemiyorsunuz, içmiyorsunuz. Boşverin kilo vermeleri, ileride isteseniz de yemek vb şekerlile rvb yasak olacak bol bol rejim yapacaksınız. Bu odun erkekler için değmez :D  Hayatınızın tadını çıkardın. Bak şu kalaslara, her türlü peşinizden koşacak zekada diye konuşmuştu :D Yani, herşeyden az az tadıni alın, gezin, tozun, vb.