E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarKriptoda üstel çağ---

Kriptoda üstel çağ

Kriptoda üstel çağ
29 Mayıs 2023 - 18:31 borsagundem.com

Kripto para piyasalarında yaşanan toparlanma, uzun vadeli projeksiyonların güncellenmesine neden oluyor.

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Geçen yıl yaşanan büyük düşüşün ardından bu yıl toparlanma belirtileri gösteren kripto para piyasalarında gelecek öngörüleri revize ediliyor. Uzmanlar, kripto para piyasalarına dair olumlu görüşlerini bir kat daha genişletiyor.

Borsagundem.com’un derlediği bilgilere göre, 2023 yılının en yüksek performans gösteren yatırım araçlarının başında gelen Bitcoin’in uzun soluklu bir boğa piyasası trendine girmek üzere olduğu görüşü giderek ağırlık kazanıyor.

Teknoloji hisseleri ve Bitcoin

The Daily Hodl’da yer alan habere göre, eski Goldman Sachs Yöneticisi Raoul Pal, kripto ve teknoloji hisse senetleri için boğa trendinin giderek belirginleştiğini söylüyor. Aynı zamanda Real Vision'ın da kurucusu olan Pal, kripto paraların ve teknoloji varlıklarının patlayıcı boğa koşusu için hazırlandığı konusundaki duruşunu pekiştiriyor.

Pal, ağırlıklı olarak teknoloji şirketlerini endeksleyen Nasdaq'ın, yatırımcıları her zaman hazırlıksız yakalayan kesintisiz bir makro yükseliş trendinin bir örneğini sergilediğini iddia ediyor. Pal, Nasdaq 100 Endeksi'nin indirimli bir şekilde işlem gördüğünü ve muhtemelen çok daha yüksek fiyatlara yöneleceğini öngörüyor. Pal, “Dünyadaki en büyük ve en kalıcı makro trend, birçok kişiden en fazla tepki alan trenddir” diyor ve ekliyor: “Teknolojinin üstel çağı daha net olamazdı.”

Eski Goldman Sachs yöneticisi ayrıca, Bitcoin'in yenilikçi teknolojideki açık bir yükseliş trendinin başka bir örneği olduğunun da altını çiziyor ve söz konusu boğa koşusunun liderlerinden birinin de Bitcoin olacağını öngörüyor.

Üstel çağı kripto varlıklar yönetecek

Pal'in 'Üstel Çağ’ (The Exponential Age) olarak adlandırdığı teknolojideki uzun vadeli boğa trendi, ona göre kısmen kripto varlıklar tarafından yönetilecek. Üstel Çağ tezi, uzun vadeli bir benimsenme eğilimine sahip kripto ve teknoloji hisseleri gibi varlıkların, küresel likidite döngüsünden ve tüm diğer varlıklardan daha iyi performans göstereceğini öngörüyor. Pal, “Düzeltmeler olsa da tüm düşüşler satın alınacak” diyor.

Pal, Bitcoin'in yanı sıra daha önce Ethereum ve rakibi Solana için de daha yüksek fiyat çağrısında bulunmuştu. Pal, “Solana, Nisan ayında ters omuz baş omuz kırılmasının ardından girdiği konsolidasyon döneminden sonra bir sonraki hamlesini yükselme yönünde yapmaya hazırlanıyor gibi görünüyor. Solana bu yıl yatırımcıların odak noktasındaydı ve yılbaşından bu yana neredeyse yüzde 150 oranında arttı” diyerek, kripto para piyasalarındaki uzun soluklu yükseliş trendinin ayak izlerinin Bitcoin dışındaki kripto para birimlerinde de gözlendiğinin altını çizmişti.

Bitcoin 2 haftanın zirvesini test etti

 

Bitcoin’de 4 ayın en kötü performansı

 

Tether'den Bitcoin’e dev yatırım

 

Bitcoin’de kısa ve uzun vadeli öngörülerde çelişki

 

Bitcoin'de 'wholecoiner'ların sayısı 1 milyonu aştı

 

Kripto para borsası Binance Kanada'dan çekiliyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)