E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarKripto yatırımcıları Elon Musk'ın kitabını bekliyor---

Kripto yatırımcıları Elon Musk'ın kitabını bekliyor

Kripto yatırımcıları Elon Musk'ın kitabını bekliyor
10 Eylül 2023 - 13:53 borsagundem.com

Dünyanın en zengin insanı ünvanına sahip Elon Musk’ın bu ay piyasaya çıkması beklenen biyografisi Dogecoin yatırımcılarını heyecanlandırdı.

Kripto yatırımcıları merakla gelecek hafta yayınlanacak Elon Musk biyografisini bekliyor.

Daha önce Steve Jobs, Albert Einstein gibi figürleri yazan, çok satan kitapların yazarı ve tarihçi Walter Isaacson son olarak milyarder iş adamı ve Tesla ile SpaceX’in CEO’su Elon Musk hakkında yazdığı kitabı tamamladı. 12 Eylül'de satışa çıkması beklenen ‘Elon Musk’ adlı biyografi, henüz dağıtılmadan Amazon'da ön siparişe açıldı ve çok satanlar listesinde zirveye oturdu.

Dogecoin projesinin gelişimini nasıl finanse ettiğini ortaya koyacak

Sözcü'de yer alan habere göre, Musk biyografisi yayına hazırlanırken farklı konularda pek çok haber ortaya atılsa da biyografinin yayınlanacak olmasından en çok heyecan duyan kesim kripto yatırımcıları oldu.

Musk'ın hayatında önemli bir yeri olduğu düşünülen Dogecoin'e biyografide önemli bir alan ayrıldığı düşünülüyor. Söylentilere göre biyografi Elon Musk'ın Dogecoin projesinin gelişimini nasıl finanse ettiğini ortaya koyacak.

Geçmişte Bitcoin için yaptığı çeşitli çıkışlarla piyasayı ciddi oranda etkileyen Elon Musk, Dogecoin'e verdiği destek ile projeyi çok farklı bir boyuta taşıyarak en büyük 10 kripto para biriminden biri haline gelmesini sağlamıştı.

Elon Musk'a başkan danışmanlığı teklifi

 

Bitcoin’deki düşüşte Elon Musk’ın payı olmayabilir

 

Elon Musk: Türkiye'nin bize gönderdiği talebi yayınlayacağız

 

Elon Musk’ın tweet’leri kripto piyasasını nasıl etkiliyor?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)