E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarKripto para milyarderi 30 yaşında öldü---

Kripto para milyarderi 30 yaşında öldü

Kripto para milyarderi 30 yaşında öldü
28 Kasım 2022 - 15:41 borsagundem.com

30 yaşındaki Amber Group'un kurucu ortağı Tiantian Kullander hayatını kaybetti.

Merkezi Hong Kong'da bulunan dijital varlık şirketi Amber Group'un 30 yaşındaki kurucu ortağı Tiantian Kullander, 23 Kasım'da uykusunda öldü.

Şirketten konuya ilişkin yapılan açıklamada, Kullander'in 'örnek teşkil eden zekası, cömertliği, alçakgönüllülüğü, çalışkanlığı ve yaratıcılığı ile şirkete kendini adadığı' kaydedildi.

Sputnik'te yer alan habere göre açıklamada, "TT saygın bir düşünce lideriydi ve sektörün öncüsü olarak geniş çapta kabul görüyordu. Derin bilgisi, işbirliği yapma isteği ve her zaman başkalarına yardım etme arzusu sayısız yeni şirkete ve bireye fayda sağladı. İçgörüleri ve yaratıcılığı birçok projeye, insana ve topluluğa ilham kaynağı oldu" ifadelerine yer verildi.

Sektörde ve etrafındakiler tarafından 'TT' olarak olarak tanınan Kullander, dünyaca ünlü finans şirketlerinin eski çalışanları ile birlikte iş yapmaya karar vermiş, 2017 yılında Amber Group'un kurucuları arasında yer almıştı.

Daha önce finans şirketlerinin alım satım departmanlarında çalışan Kullander, 2019 yılında Forbes 30'un 30 yaş altı listesine girmişti. Dergi, Kullander'i 'en yetenekli gelişmekte olan girişimciler ve liderler' arasında göstermişti.

Kripto yatırımcılarının 4'te üçü kaybetti: 2,2 trilyon dolar buhar oldu

 

JPMorgan kendi kripto cüzdanına sahip oluyor

 

Milyarder yatırımcı kriptoya inancını koruyor

 

Bir kripto şirketi daha iflasın eşiğinde

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )29 Kasım 2022 07:37

    Keşke Borsaya girseydin. o zaman yaşardın :D yada tefecilik işleri hatta sütbank inek ürünleri satışları. yada farklı dolandırıcılık işleri. Bak cinayete kurban gitti diyorlar sana :D haha

  • baran28 Kasım 2022 22:04

    Bu işlerle uğraşanları kimlerin kullandığını bilmek lazım. Kendi kendine bu işler olmaz. Yüzde doksan öldürülmüş olabilir!  Bir şeyleri açıklamasından korktukları için öldürüldü büyük ihtimal.  Eninde sonunda ortaya çıkar. Geç kalmadan anlaşılması lazım.  Yoksa bir kıymat ifade  etmez.

  • Kaçkar KAPLANI28 Kasım 2022 20:13

    Kafa yapıcı madde ve ekleri çağımızın en büyük sorunu. Gençler uçurumun kenarında.

  • Ali28 Kasım 2022 18:11

    Öldürmüşlerdir.

  • ALİ KODUŞ28 Kasım 2022 16:09

    Dünya boş arkadaş trilyon doların olsada kimseyi asla ve asla kurtaramaz.Toprağı bol olsun.