E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarMilyarder yatırımcı kriptoya inancını koruyor---

Milyarder yatırımcı kriptoya inancını koruyor

Milyarder yatırımcı kriptoya inancını koruyor
23 Kasım 2022 - 16:43 borsagundem.com

Kripto para piyasalarında çöküş sürüyor ancak yatırımcıların endüstriye inancı hala ayakta duruyor.

BORSAGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Kripto para endüstrisi için kötü bir yıl oluyor. Fed’in faiz artırımlarıyla birlikte düşüşe geçen kripto paralar, bazı kripto paraların delist edilmesi ve bazı şirketlerin iflasıyla giderek güç kaybediyor.

Borsagundem.com’un derlediği bilgilere göre, yine de kripto para piyasalarına yönelik güven ayakta kalmaya devam ediyor. Birçok uzman ve analist kripto piyasalarının uzun bir kripto kışına girdiğini düşünse de, bazı yatırımcılar piyasaya görece daha uzun vadeli bakıyor ve kripto paraların geleceğine inanmayı sürdürüyor.

Uzun vadede yükseliş eğilimi

Litebit’ten Robert Steinadler’in haberine göre, kripto para piyasalarında fiyatlar düşüyor, piyasa kargaşa içinde ama Bill Ackman kriptoya inanmayı sürdürüyor. Milyarder yatırımcı, son gelişmelerin gelecek için ne anlama ifade ettiği hakkında olumlu görüşler paylaşıyor.

Bill Ackman kripto paralarda uzun vadeli yükseliş eğilimi gördüğünü ve kriptonun zafere giden yolda bazı engellerin üstesinden geleceğine inandığını aktarıyor.

Pershing Square Capital Management'ın kurucusu ve CEO'su Bill Ackman’ın kripto para piyasalarının geleceği hakkındaki görüşleri, tam da yatırımcıların piyasanın nereye gittiği konusunda karar vermeye çalıştığı bir dönemde dikkate değer görünüyor.

Bitcoin’de yüklü miktarda yatırımı olduğu bilinen Ackman, son zamanlarda kripto ve Bitcoin hakkında açıklamalar yapan hatırı sayılır bir takipçi sayısına sahip tek kişi değil. Milyarder yatırımcı, Twitter CEO'su Elon Musk ve Edward Snowden gibi konuyla ilgili görüşlerini paylaşan diğerleri gibi kamuoyuna açıklamalarda bulunuyor.

Kriptonun bir yere gittiği yok

Ackman, her yeni teknolojinin ilk ortaya çıktığında dolandırıcılığı kolaylaştırmak için kullanıldığının altını çiziyor. Ackman, başlangıç aşamasındaki bu engellere rağmen, kripto teknolojisinin kendisinin başarılı işler başlatmak ve daha faydalı üstün teknolojiler geliştirmek için kullanılabileceğine inanıyor.

Ackman'a göre en büyük sorun, dolandırıcılık faaliyetleri için kriptoyu kötüye kullanan, etik davranmayan destekleyiciler. Doğrudan bahsetmeyi tercih etmese de Ackman’ın bu tespiti yaparken aklından FTX ve Alameda’yı geçirdiği ise kesin gibi gözüküyor.

En büyük sorun, dolandırıcılık faaliyetleri için kriptoyu kötüye kullanan, etik olmayan destekleyiciler.

Düzenleme ve gözetim gerekliliği

Ackman ayrıca, iş modellerinin merkezinde blockchain teknolojisi ile inşa edilen faydalı girişimler olduğunu düşündüğü örnekler de veriyor. Ackman'ın bu şirketler hakkındaki değerlendirmesini yatırım tavsiyesi olarak almak biraz fazla ileri gitmek olabilir, ancak bu, Ackman’ın kripto para endüstrisinin geleceğine inandığının önemli bir göstergesi olarak algılanabilir.

Ackman, kripto para piyasasının gelişmesi için uygun düzenleme ve gözetime ihtiyaç olduğunun altını çiziyor. Ackman, bu noktada, AB’nin, birleşik bir düzenleyici çerçeve olarak MiCA düzenlemesini getirerek bir adım önde olduğunu vurguluyor. Ackman’a göre ABD ise, Başkan Biden hızlı hareket edilmesi gerektiğinin altını çizmiş olsa da, hala kripto para birimlerini ve kripto para endüstrisini nasıl düzenleyeceğini araştırma aşamasında ve AB’yi geriden takip ediyor gözüküyor.

Bir kripto şirketi daha iflasın eşiğinde

 

Kripto para piyasasından 239 milyar dolar silindi

 

İki kripto para dolandırıcısı tutuklandı

 

Kripto yatırımcıları güvenilir borsa arayışında  

 

Kurumsal yatırımcılar kriptoda, beklemeyi tercih ediyor

 

Kripto para borsası Binance’de büyük panik!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran23 Kasım 2022 17:33

    Kimler sana bu üfürümü verdi acaba?  Kripto jetona olan inancını koruyormuş!  Dini inanç mı ulan bu?  Küresel dolandırıcılığa katalizör olman çin seni kimler zorluyor?  Sen onu bir anlatsan kim bilir ne çapanoğlları çıkar!