E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBir kripto şirketi daha iflasın eşiğinde---

Bir kripto şirketi daha iflasın eşiğinde

Bir kripto şirketi daha iflasın eşiğinde
23 Kasım 2022 - 08:45 borsagundem.com

Batmak üzere olan kripto banka Genesis yeniden yapılandırma danışmanı tuttu

Zor durumdaki kripto kredi kuruluşu Genesis Global Capital, potansiyel bir iflas da dahil olmak üzere seçenekleri araştırmak için yatırım bankası Moelis & Company ile anlaştı.

New York Times, şirketin iflas konusunda henüz nihai bir karar vermediğini ve hala önüne geçilmesinin mümkün olduğunu bildirdi.

Bu ayın başlarında, kripto borsası FTX, traderların üç gün içinde platformdan milyarlarca dolar çekmesinin ve rakip borsa Binance'in bir kurtarma anlaşmasını terketmesinin ardından ABD iflas koruması için başvuruda bulunmuştu.

FTX'in çöküşü, bu yıl halen daralan kripto pazarında sarsılan diğer firmalar üzerinde bulaşıcı bir etki endişelerine yol açtı.

Genesis, pazartesi günü, FTX'in çöküşüne atıfta bulunarak müşteri ödemelerini askıya almasından sonra, yakında iflas başvurusunda bulunma planı olmadığını iddia etmişti.

FTX skandalından alınacak 4 ders

 

FTX skandalı: CEO parayı cebe indirmiş

 

Binance cephesinde büyük panik! Yatırımlar durdu

 

Kripto para piyasasından 239 milyar dolar silindi

 

Kripto yatırımcıları güvenilir borsa arayışında  

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tusiyance24 Kasım 2022 20:51

    gözünle görmediğin elinde tutmadığın hiçbir şey senin değildir, bir anda alıp verdiğin nefes gibi görünmeden ucar gider.. bu zamanda devletlere bile güvenin olmadığı bir devir varken aldığın verdiğin nefese bile dikkat edicen.. ( corona ince bir uyarı ders olmalı).. bilinmesi gereken dünya çapında nakit geri çekiliyor bir şekilde borçlandırılıyor.. birkaç değerli madenlerin hariçinde o da kendinde olmak kaydıyla almayaçan sakına sakın hele bankalara asla borçlanmıyacan.. ne ev ne araba ne pahalı ekstralar a kanıp kredi borç asla...üç beş seneye daha acı anlaşılaçak..?.. kölelik kapıda !

  • Lanetli kripto23 Kasım 2022 09:02

    Tek tek gideceksiniz lanet üzerinize olsun insanların paralarına yatırım ayakları ile çöken yüzyılın en büyük soygunu,eee soygun olunca ne olur mantar gibi türerler sonlarıda batmaktır alayınız batacaksınız,hala keman çalanlar paranızı zaman varken alın gerçek hisselere geli öyle tırıskadan deiil en azından batmazsınız.