E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivİstanbul taksilerine yeni uygulama: TAKSİM---

İstanbul taksilerine yeni uygulama: TAKSİM

İstanbul taksilerine yeni uygulama: TAKSİM
05 Nisan 2023 - 14:41 borsagundem.com

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası'nın taksi çağırma ve mobil ödeme uygulaması 'TAKSİM' hayata geçirildi.


İstanbul Taksiciler Esnaf Odası’nın mobil ödeme ve taksi çağırma uygulaması 'TAKSİM' hayata geçirildi. Uygulama kullanıcılarına; bulunulan konuma taksi çağırma, güvenli kredi kartı ödemesi, sarı-turkuaz-siyah taksi seçimi, şoför puanlama sistemi gibi hizmetleri sunuyor.

Anadolu Yakası taksileri ve Avrupa Yakası taksileri uygulamanın yönlendirme sistemiyle kendi bölge ve yönlerine uygun konumlara yönlendiriliyor. TAKSİM uygulaması Android ve IOS işletim sistemli akıllı telefonlarda bulunan mobil uygulama marketlerden bugünden itibaren indirilebilecek. Yerli ve milli olarak geliştirildiği belirtilen uygulamanın merkezi ise Seyrantepe'de bulunan İTEO binasının içinde yer alıyor.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

İstanbul'da 10 ayda 10 bin 696 taksiye ceza kesildi

 

İstanbul'da taksiciler yolcu bulamıyormuş!

 

Erdoğan: Yeni taksi kararı isabetli oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tekeller05 Nisan 2023 16:27

    Modern dünyaya zerre ayak uyduramamış bir kartel organizasyonu. Bir ülkede 3 şey o ülkedeki medeniyet göstergesidir. Havaalanı taksi ve taksici kalitesi, restoran wc ve otel kalitesi. 4alsiletin şeklini içeriğini şoförünü şehir içi ve internadyonel kullanıma göre önce ayırın adam hzngi güzergahtan kaça nittiğini anındx nördün rehber döküman koyun en az lise mezunu yabancı dili olan sınavdan geçmiş sertifikalı özel bir ayrı organizasyon yapın. Ubere kızacağınıza rekabet edecek uber kalitesini yakalayın. Her sektör kendi sahasında imparatorluk kurmuş. Haklı adil bir rekabet yok. O zaman eti 1 ay sonra 500 tl ye yemek normal. Biri herşeyi bedava yapacak ev dağıtacak yüzbinlerce kadro açacak emekli yaşını gününü indirecek çalışmadan herkes hazır yiyecek kaynak dış borç gelecek nesillerin kaybolan ümitleri halk para basımı enflasyon.