E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivVolkswagen'den elektrikli araç açıklaması---

Volkswagen'den elektrikli araç açıklaması

Volkswagen'den elektrikli araç açıklaması
15 Mart 2024 - 06:33 borsagundem.com

Volkswagen, 2027 yılına kadar giriş seviyesi elektrikli araç üreteceğini açıkladı.

Volkswagen, 2027 yılına kadar giriş seviyesi bir elektrikli araç piyasaya süreceğini duyururken, VW marka şefi Thomas Schaefer, şirketin hangi modelle ilerleyeceğine önümüzdeki haftalarda karar vereceğini söyledi.

Temsili bir aracın sergilendiği grup sunumunda Schaefer, dört proje ekibinin şu anda ID.1 çalışma başlığına sahip araç için teklifler üzerinde çalıştığını açıkladı. Öte yandan sunumdaki slaytlar, aracın 2027 yılına kadar hazır olabileceğini gösterdi.

Şirket, önümüzdeki üç yıl içinde Volkswagen markasından 2026 yılı için yaklaşık 25 bin euro fiyatla duyurduğu ID.2 dahil 11 yeni elektrikli aracı piyasaya sürmeyi planlıyor.

VW Grubu İcra Kurulu Başkanı Oliver Blume, bu yıl yaklaşık 20 bin euroluk giriş seviyesi bir modele ilişkin kararın verileceğini belirttiği konuşmasında, "Kavramsal olarak bir çözüm üzerinde çalışıyoruz ve bu alanda ortaklıkları göz ardı etmiyoruz" demişti.

Apple, elektrikli otomobil çalışmalarını iptal ediyor

 

Elektrikli otobüs satışlarında patlama

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)