E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİnfo Akademi’nin ücretsiz eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor!---

İnfo Akademi’nin ücretsiz eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor!

İnfo Akademi’nin ücretsiz eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor!
10 Aralık 2020 - 10:38 borsagundem.com

İnfo Akademi’nin ücretsiz eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor! Bu haftasonu İnfo Yatırım eğitimleri ile bilgiye doyuyoruz!

Zephlex Kurucu Ortakları Tümay Şahin ve Güray Nur; 12 Aralık 2020 Cumartesi 14:00’te  “Sentiment Algo” ve İnfo Yatırım’ın Genel Müdür Yardımcısı Mert Yılmaz ise 13 Aralık 21:00’de “Piyasalarda Son Durum - 2021 Yılı Beklentileri” eğitimleri veriyor.

Özellikle son dönemde bireysel yatırımcıların Borsa İstanbul’a ve finans piyasalarına ilgisi hiçbir dönemde olmadığı kadar yükseldi. Bu durumun doğal sonucu olarak da Finansal Okuryazarlık çok önemli bir konu haline geldi.

İnfo Yatırım’da sektöre katkı sağlamak amacıyla İnfo Akademi adında çok başarılı bir oluşum başlattı. İnfo Akademi eğitimleri, sektörde uzman profesyoneller ile ücretsiz olarak zoom üzerinden canlı yayınlanıyor. Bu eğitimler sayesinde, finansal okuryazarlığın, okuyarak öğrenilebilen teknik ve temel analiz gibi bilgilerinin dışında; tecrübe ve yaşanmış örneklerin paylaşılmasıyla daha kuvvetli temelleri atılıyor..

İnfo Akademi eğitimlerindeki eğitmenlerin tecrübe aktarımı ile yatırımcıya; piyasalara psikolojik hazırlık, disiplin bilincinin oluşması ve sistematik yaklaşım entegrasyonu gibi piyasalarda başarılı olabilmek için en önemli unsurları kazandıracaktır.

Aşağıdaki eğitimleri unutmamak için, takviminize işleyiniz.

Eğitim 1: Sentiment Algo 

Eğitmen: Tümay Şahin ve Güray Nur

Tarih: 12 Aralık 2020 - Cumartesi

Saat: 14.00

Eğitim 2:  Piyasalarda Son Durum - 2021 Yılı Beklentileri

Eğitmen: Mert Yılmaz

Tarih: 13 Aralık 2020 - Pazar

Saat: 21.00

Eğitimlere katılabilmek için, kayıt olmak gerekmektedir. Kayıt olmak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

https://infoakademi.com.tr/kayit

İnfo Yatırım Şampiyonlar Ligi'nde Dr. Mahfi Eğilmez konuk

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)