E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİnfo Yatırım Şampiyonlar Ligi'nde Dr. Mahfi Eğilmez konuk ---

İnfo Yatırım Şampiyonlar Ligi'nde Dr. Mahfi Eğilmez konuk

İnfo Yatırım Şampiyonlar Ligi'nde Dr. Mahfi Eğilmez konuk
10 Aralık 2020 - 10:31 borsagundem.com

İnfo Yatırım Şampiyonlar Ligi'ne Türkiye'nin en önemli iktisatçılarından Dr. Mahfi Eğilmez konuk oluyor.

Eski Hazine Müsteşarı, Akademisyen ve ülkemizin önde gelen iktisatçılarından Dr. Mahfi Eğilmez İnfo Yatırım’ın hafta içi her akşam düzenlediği Kurumsal İletişim Direktörü Mine Uzun’un sunduğu Şampiyonlar Ligi Instagram yayınına konuk oluyor.

10 Aralık Perşembe 18:30’da canlı olarak yayınlanacak programda Dr. Mahfi Eğilmez'in soracağı soruya doğru cevap veren ilk 50 kişiye isimlerine özel imzalayacağı, en çok satanlar listesinde bir numara olan yeni kitabı İnferis’i İnfo Yatırım hediye edecek.

Bu özel yayını izlemek için, İnfo Yatırım’ın Instagram sayfasını takip edebilirsiniz.

İnfo Yatırım Instagram sayfasını takip etmek için, instagram.com/infoyatirim linkini tıklayabilirsiniz.

MAHFİ EĞİLMEZ kimdir?

İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye Bölümü'nü bitirdi. Gazi Üniversitesi'nde kamu maliyesi alanında doktora yaptı. Maliye müfettiş muavini olarak başladığı kamu kesiminden, Hazine müsteşarıyken istifa ederek ayrıldı. Özel sektörde finans kuruluşlarında üst düzey yönetici olarak görev yaptı. İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Kadir Has Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak ders verdi. Yeni Yüzyıl ve Radikal gazetelerinde köşe yazıları yazdı. CNBCe ve NTV televizyonlarında program yaptı. Altınbaş Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak görev yapıyor, www.mahfiegilmez.com bloğunda 'Kendime Yazılar' adıyla yazılar yayınlıyor ve Hitit tarihi üzerine çalışmalarını sürdürüyor.

Mahfi Eğilmez' in ayrıca yayınlanmış 21 kitabı var.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)