E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaGoldman Sachs'tan MSCI Çin ve CSI 300'de yükseliş beklentisi---

Goldman Sachs'tan MSCI Çin ve CSI 300'de yükseliş beklentisi

Goldman Sachs'tan MSCI Çin ve CSI 300'de yükseliş beklentisi
22 Kasım 2023 - 07:50 borsagundem.com

Goldman Sachs, MSCI Çin ve CSI 300'de yüzde 12 ve yüzde 15 yükseliş bekliyor

Yatırım bankası Goldman Sachs, MSCI Çin ve CSI 300 endekslerin yaklaşık %10'luk tahmini kazanç büyümesi ve "ılımlı" değerleme kazançlarıyla desteklenerek sırasıyla %12 ve %15 yükseleceklerini tahmin etti.

Çin'in kitlesel tüketici pazarı ile teknoloji, medya ve telekom sektörlerini, politika ortamının daha destekleyici hale gelmesiyle dünyanın en büyük ikinci ekonomisinde önümüzdeki yılın muhtemel kazananları olarak seçen Goldman Sachs, jeopolitik ve likidite faktörlerine daha az duyarlı olduğu için A hisselerini H hisselerine tercih ediyor.

Goldman Sachs, 2024 Çin hisse senedi görünümünde, gıda ve içecek sektörünü piyasa ağırlığından ağırlığını artıra ve teknoloji donanım sektörünü ağırlığını azalttan, ağırlığını artıra yükseltti.

Goldman Sachs'ın baş Çin hisse senedi stratejisti Kinger Lau, "Görüşümüz çok net. Parasal gevşeme, mali politika teşviki, emlak piyasasının rahatlatılması ve daha da önemlisi, son birkaç yılda sektörün sıkılaştırılmasında deregülasyon söz konusu olduğunda, politikanın temel politika gruplarında uygulandığını düşünüyoruz" dedi.

Goldman Sachs, MSCI'nın Japonya hariç Asya Pasifik Endeksi için hedeflerini düşürdü

 

Goldman, MSCI Çin Endeksi için beklentilerini revize etti

 

Goldman, MSCI Çin Endeksi hedefini düşürdü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)