E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaGoldman Sachs hisse yatırımı için ne düşünüyor---

Goldman Sachs hisse yatırımı için ne düşünüyor

Goldman Sachs hisse yatırımı için ne düşünüyor
14 Ocak 2020 - 15:23 borsagundem.com

Dünyaca ünlü yatırım bankası Goldman Sachs’a göre kazançlar az da olsa devam edecek…

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Goldman Sachs’ın Başstratejisti Peter Oppenheimer, geçen sene borsaların hızlı yükselmesinden dolayı karlılığın azaldığını fakat bu yıl yavaş da olsa yükselmenin devam edeceğini belirtti. Marketwatch’da yer alan habere göre Oppenheimer, “Bu sene küresel piyasalarda tek haneli kazançlar göreceğiz” dedi.

Yatırım bankasının stratejisti küresel ekonominin büyümeye devam etmesini, kârlarının artmasını ve öz kaynakların yıl boyunca ilerlemesini bekliyor.

Aylar süren müzakereler ve gerilimlerden sonra ABD ile Çin arasında "birinci aşama" ticaret anlaşmasının imzalanması hisse senetlerinin yükselişini daha da artırdı. Dow Jones Endüstriyel endeksi psikolojik sınır 29.000’e yaklaştı.

Uzmanlardan hisse yatırımcısına kritik uyarı

ARADAKİ FARK KAPANACAK

ABD hisse senetleri son on yılda Avrupa ve Asya'dakilerin üzerinde bir performans sergiledi ve Goldman 2020'de tersine dönmesinin zor olduğunu belirtirken aradaki farkın daralmaya başlayacağını ileri sürdü.

Yatırımcıların giderek daha fazla ABD seçim riskine girdiklerinden Avrupa ve Asya'daki risklere daha az odaklanmasına sebep olacak.

Wall Street uzmanları birbirine düşürdü.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)