E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaWall Street uzmanları birbirine düşürdü.---

Wall Street uzmanları birbirine düşürdü.

Wall Street uzmanları birbirine düşürdü.
13 Ocak 2020 - 17:45 borsagundem.com

Hisse piyasası güçlü mü yoksa düşmeye yakın mı? İki uzman, iki ayrı görüş. Biri “satmayın” diyor, diğeri “risk büyük, satın…”

BORSAGUNDEM.COM DIŞ HABERLER SERVİSİ

PNC Financial Services Başyatırım Stratejisti Amanda Agati’ye göre 2020'nin oldukça sağlam bir yıl olacak, Hisseleri şimdi satmak ilk yarıdaki kazançları kaçırmak demek.

Başyatırım Stratejisti Lance Roberts ise tam tersi düşüncede. Aşırı alımlarla şişmiş bir piyasadan söz eden Roberts’e  düşüş yakın, hisselerinizi satarak riski azaltın.

Uzmanlardan hisse yatırımcısına kritik uyarı

 

AŞIRI ALIMLARLA ŞİŞMİŞ BİR PİYASA İDDİASI

Marketwatch, ABD borsalarında fiyat ivmesinin düştüğünü, yatırımcı şikâyetlerinin aşırı seviyelere ulaştığını yazıyor. Haberinde genel portföy riskini yeniden değerlendirmek gerektiğini söyleyen uzmanlara yer veriyor.

Haberde adı geçen Stratejist Lance Roberts piyasalarda çökme öngörmüyor ama Boğa piyasası içinde de bulunulmayacağını söylüyor. Aşırı alımlarla şişmiş bir piyasadan şikâyet eden Roberts’a göre düşüşün yakın.

UZMANA GÖRE SATILMASI GEREKEN HİSSELER

Fiyat Kazanç Oranı (F/K) baz alındığında ABD S&P 500 endeksi yakın tarih ile kıyaslandığında hisse fiyatlarının kazançları azalmış durumda olduğunu öne süren uzmanlara göre S&P 500’ün fiyat kazanç oranı 2000 ve 2007 seviyelerinin bile altında.

Apple, Microsoft, United Healthcare, Johnson & Johnson ve Micron hisselerini satarak risklerin azaltılması önerisinde bulunan  Lance Roberts, ‘riskliler’ dediği teknoloji ve sağlık sektörünün aşırı şişmiş olduğunu iddia ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)