E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisGedik Yatırım’a tecrübeli isim---

Gedik Yatırım’a tecrübeli isim

Gedik Yatırım’a tecrübeli isim
15 Ocak 2014 - 13:08 borsagundem.com

Sektörün deneyimli ve tanınan isimlerinden Nuri Sevgen Gedik Yatırım’da Vadeli İşlemler Müdürü olarak göreve başladı

Borsagundem.com'un geçtiğimiz hafta okuyucularına duyurduğu transfer haberi, bugün resmen açıklandı.          Uzun yıllardır Sermaye Piyasalarında kariyerini devam ettiren, sektörün deneyimli ve tanınan isimlerinden Nuri Sevgen Gedik Yatırım’da Vadeli İşlemler Müdürü olarak göreve başladı.
 
Gedik Yatırım Genel Müdürü Metin Ayışık konu ile ilgili açıklamasında, “Kurum olarak temel hedefimiz, yatırımcı beklentilerini aşan hizmetler sunmak ve Türk Sermaye Piyasasının gelişimine sürdürülebilir katkılar sağlamak. Bunun bir gereği olarak, son dönemde sektörün değişen dinamiklerini de göz önünde bulundurarak ekibimizi güçlendiriyor, yeni projeler üretiyoruz.
 
Nuri Sevgen sektörde deneyimli, özellikle türev piyasalar ile ilgili sektöre değerli katkılar sağlamış bir isim. Kendisini ekibimize dahil ederek Vadeli İşlemlerdeki etkinliğimizi artırmayı, Türkiye çapında gerçekleştireceğimiz eğitimler ile Yatırımcı Seferberliğine, yatırım bilinci oluşturmaya aktif katkı sağlamayı hedefliyoruz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.
 
1973 doğumlu olan Nuri SEVGEN, 1993 yılından bu yana Sermaye Piyasalarında çeşitli görevlerde bulunmuştur. Son 9 yıldır sektörde Vadeli İşlemler konusunda yönetici olarak görev yapan, bu süreçte türev piyasaların Türkiye’de tanınması ve yaygınlaşmasında önemli katkıları olan Sevgen,  Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü, Sermaye Piyasaları ve Borsa Yüksek Lisansı sahibi. Sevgen, aynı enstitü bünyesinde Bankacılık doktora tezini verme aşamasında. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)