E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBüyük operasyon! Borsacı Nihat Özçelik ve 8 kişi gözaltında---

Büyük operasyon! Borsacı Nihat Özçelik ve 8 kişi gözaltında

Büyük operasyon! Borsacı Nihat Özçelik ve 8 kişi gözaltında
26 Aralık 2023 - 13:34 borsagundem.com

Borsacı Nihat Özçelik ve birlikte hareket ettiği 8 kişi gözaltına alındı. Suç örgütü kurmak ve yönetmek, özel hayatın gizliliğini ihlal etmek, şantaj, tehdit suçlamaları ve borsadaki işlemlerin gözaltı kararında etkili olduğu söyleniyor.

BORSAGUNDEM.COM

Borsanın en karanlık ismi olduğu söylenen Nihat Özçelik, “suç örgütü kurmak ve yönetmek”, “özel hayatın gizliliğini ihlal etmek”, “şantaj, tehdit ve manipülasyon” suçlamalarından 8 adamıyla birlikte gözaltına alındı. SPK, emniyet, yargı bağlantılarıyla rakiplerini sindirdiği iddia edilen, ortadan kaldırmak için gözaltına aldırıp, dava açtırdığı öne sürülen Özçelik ile ilgili soruşturmanın genişletilmesi bekleniyor.

BAŞSAVCILIK TALİMATIYLA OPERASYON

Flaş gelişmede Özçelik ve 8 kişiye yönelik operasyonun düğmesine, Başsavcılık talimatıyla 3 ay önce başlatıldığı öğrenilen teknik takibin sonunda basıldığı belirtiliyor. Nihat Özçelik ve emniyete yakın oldukları ileri sürülen 8 kişiyi dün gece gerçekleştirilen ‘gözaltı'na götüren süreçte, söz konusu isimler hakkında, kumpas, tehdit ve şantaj suçlamalarının yöneltildiği ileri sürüldü. Gözaltı kararında borsadaki işlemlerin de etkili olduğu söyleniyor. 

SAVCILIKTAN AÇIKLAMA GELDİ

Soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yapılan açıklamada, “Rüşvet, Kişisel Verilerin Hukuka aykırı olarak ele geçirilmesi, Şantaj, Yargı Görevini yapanı etkilemeye teşebbüs, Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, Resmî belgede sahtecilik ve Görevi kötüye kullanma suçlarından 26.12.2023 tarihinde eş zamanlı olarak, yapılan operasyonda 8 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmiş ,şüphelilerin tamamı yakalanmış olup şüphelilerin ikamet ve işyerlerinde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız uzun namlulu silah, 2 adet çelik yelek ve dijital materyallere el konulmuştur. Şüphelilere ilişkin borsa manipülasyonuna yönelik herhangi bir soruşturma bulunmamaktadır” denildi.

SORUŞTURMANIN GENİŞLETİLMESİ BEKLENİYOR

Borsada çok sayıda operasyon yapan ancak karanlık ilişkileri nediniyle bugüne kadar yakayı ele vermediği ileri sürülen Nihat Özçelik'in Mesut Çilingir, Işık Ökte ve Kurthan Atmaca ile olan ilişkileri de inceleniyor. Nihat Özçelik'in çok sayıda gizli hat üzerinden Mesut Çilingir'i arayarak borsa operasyonlarını yönettiği iddia ediliyor.  

Investco Holding'in halka arzından yüzde 9,9 oranında hisse alarak ilk kez ismini deşifre eden Nihat özçelik bu şirketin hisselerini bir yıldan kısa bir sürede 30 liradan 400 liraya kadar yükseltti. 

Verusa Grubu 21 milyon  liraya satın aldıktan sonra Pamel Yenilenebilir Elektrik'in (#PAMEL) piyasa değeri 7 milyar liraya çıktı. Nihat Özçelik'in en büyük vurgunu bu hissede yaptığı söyleniyor. 

FETÖ BAĞLANTISI

1971 Adana doğumlu Nihat Özçelik. Bir dönemler Polen Menkul’de çalıştığı için ‘Polen Nihat’ olarak da biliniyor. İddialara göre yüzde 25 komisyonla, halka arzlara yasal olmayan bir şekilde aracılık ediyor. Borsada milyarlarca liralık vurgun yapan Bank Asya’nın ortakları Hasan Sayın ve İbrahim Sayın kardeşlerin Nihat Özçelik ile bağlantısı olup olmadığı iddiaları yeniden gündeme geldi.

NİHAT ÖZÇELİK’İN ‘GİZLİ PATRON’LUĞU

Borsadan yaptığı söylenen serveti ve adının geçtiği bazı halka açık şirketlerle dikkatleri çeken Nihat Özçelik’in ismi özellikle Verusa Grubu’yla yan yana getiriliyor. Özçelik’in grubun ‘gizli sahibi’ olduğu iddia ediliyor. Nihat Özçelik’in 'gizli patron'u olduğu ve yönettiği şirketlerin tepesinde ise Investco Holding bulunuyor.

Bugüne kadar tüm şirketlerde ismini gizleyen Nihat Özçelik ilk kez Investco Holding’in halka arzında ortaya çıktı ve yüzde 9.9 oranında resmi hissesini kayıtlara geçirdi. Investco Holding’in yatırımları arasında Verusa Holding, Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş., Pan Teknoloji ve Investat Holding Limited (Londra-Birleşik Krallık) yer almakta olup bu yatırımlar bünyesinde yenilenebilir enerji, madencilik, kimya, demir-çelik, teknoloji - yazılım, girişim sermayesi, gıda ve sağlık sektörlerinde faaliyet gösteren şirketler bulunmakta.

Verusa Holding, Nihat Özçelik’in gizli hakim ortak olduğu diğer önemli halka açık şirket. Verusa Holding halka açık Pamel, Verusa Türk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı, Acıselsan gibi halka açık Borsa İstanbul’da işlem gören şirketlerin hakim ortağı konumunda. Grubun çok sayıda maden ve enerji yatırımları bulunurken iddialara göre bu yatırımların tamamını da Nihat Özçelik finanse etmekte ve yönetmekte. Investco Holding, Verusa Holding, Verusa Türk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı, Acıselsan başta olmak üzere grubun önemli şirketlerin hissedar ve yönetim yapısına bakıldığında net olarak görülmekte. Çünkü halka açık bu şirketlerin ortakları ve yöneticileri aynı isimler: Mustafa Ünal -Reha Çırak -Mustafa Necip Uludağ -Zeki Aksoy. Nihat Özçelik de bu isimlerden aldığı hisse senedine dönüştürülebilen hamiline yazılı ilmühaberlerle şirketin gizli ortağı konumunda.

HİSSELER TABAN OLDU

BORSAGUNDEM.COM.TR'nin haberiyle bütün Türkiye Nihat özçelik operasyonunu öğrendi. Haber sonrası Özçelik ile ilgili tüm hisseler taban oldu. 

Investco Holding, Verusa Holding, Enerya, Ahlatçı Gaz taban olan hisselerin başında yer alıyor.

Borsa tarihine geçecek operasyonun derinlerine inildiğinde ise son günlerde eski bir çalışanın itirafları sonrası ismi ‘tecavüz skandalı’ ile anılan Verusa Grubu çıkıyor. Çünkü, Pamel Elektrik’in yüzde 79 oranındaki payı Pamukova Elektrik’e ait. Verusa Turk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı (#VERTU) Pamukova Elektrik’in yüzde 51 oranında hissesini elinde tutuyor. Verusa Holding’in (#VERUS) Pamel Elektrik hisselerindeki payı ise yüzde 49. Grubun çatı şirketi Investco Holding ise VERTU ve VERUS’un hakim ortağı yani Pamukova Elektrik’in yüzde 100 oranındaki payına sahip. Bu arada, PAMEL’in yüzde 40 payı da VERTU’ya ait. Adeta matruşka gibi…

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (69)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • akif AN25 Ocak 2024 09:37

    Bunlar boş iş insanların kafasını karıştırmayın sanki spk bilmiyormu kaç şirket battı olan yatırımcılara oldu ne ceza aldılar kısaca şu an batan ve batmakta olan şirketler en kısa kendinizi kurtarmak istiyorsanız hemen borsaya girin bankalara gidip kredi aramayın borsaya gir kurtul üstüne birde madalya alın.

  • İlhan30 Aralık 2023 19:57

    4 gariban memur ve Nihat göz boyamaktan başka birşey değil.....İMAŞ MAKİNE'de YÜZLERCE YATIRIMCI BATIRILDI...PENTA,CANTE,İPEK,PAMEL,ULUSE YÜREĞİNİZ VARSA BUNLARI ARAŞTIRIN...VE HATTA İŞBİRLİKÇİLERİ ÇÖZÜN ALKIŞLAYALIM SİZİ

  • İlhan30 Aralık 2023 19:50

    Boş işler göz boyama bu sadece ...imaş makine hisselerini uzaya götürüp %525 bedelsiz bölünmesine onay verin spk değilmi...? imaş makine sıfır maliyetle elde ettiği milyonlarca lotu yatırımcıya kitleyip gitti...?Bunun hesabını kim verecek..?CANTE,PAMEL,ULUSE,İMAŞ MAKİNE VE SECİMDEN AZ BİR SÜRE ÖNCE İPEK....Eğer adalet varsa bunların yakın geçmişini inceleyin ve hatta çerde kimlerle oturup kalkıyorlar onu araştırın...

  • Hüsnü yardım28 Aralık 2023 12:50

    Araştırdıkların ne oluyor da millete giydiriyorsun. İMKB de işlem görmesine kimse sesini çıkarmayacak, 950 milyon dolar borcu olan şirketin araştırıp soruşturmadan halka arz ettirilmesine izin verenlerin suçu olmayacak, karları zarar gösterirken bu bilançoya göz yumanlara ses yok gariban küçük yatırımcıya var öyle mi?

  • Mehmet 28 Aralık 2023 12:41

    Aracı kurum yutubırları piyasayı istediği gibi yönlendiriyor hisse önererek

  • Eğrisi Doğrusu28 Aralık 2023 01:00

    Tüm yorumları okudumda kendinden başka herkes suçlu.Ya twitter üstatlarının peşinden koşan siz,telegram guruplarından hisse alan siz,watsapp guruplından hisse pazarlayanlar siz,konudan komşudan bakkaldan çakaldan hisse önerisi alanlar siz,araştırmadan öğrenmeden bu işkerle ilgili bir kitap okumadan kendini yatırımcı trader sananlar siz,ederinin 50-100 katına gitmiş,fk sı 150-200 olmuş hisseleri gözü kapalı tanımadığı bilmediği insanlardan duyarak alanlar siz suçlu değilsinizde hep başkaları suçlu.Söyleyin,Kim size silah zoruyla bir hisseyi aldırdı.Önce iğneyi kendimize batıralım,sonra o manipülatörler zaten kendiliğinden yok olur.

  • KOZA A KURBANI28 Aralık 2023 00:47

    Koza A yı 3 ay önce 70 tl den kamu kağıdıdır,kar ı çok vs vs diye güvenip aldık,Endex ^% 15 düşerken KozaA % 60 değer kaybetti.Kesinlikle operasyondur,birileri hissede ky üzerinden hırsızlık yaptı.İşin garip yanı kamu bankaları ve sabıkası tescilli aracı kurum ilemleriyle kağıt resmen piç edildi.SPK bunları sadece izliyor ve nedendir niçin bilinmez kör sağır taklidi yapıyor.maalesef buda bana son ders olsun şayet maliyet fiyatına geldiği an satıp sıvayıp Dolar dan başka hiç birşeye yatırım yapmayacağım.Yerli milli diyerekten edebiyat yapanında dolarları ağzına çarpacam.yeter artık bu ülkede hiçmi doğru dürüst bir şeyi görmeyecez.hep mi bunları konuşacaz.

  • Soyguncu ya dur dee27 Aralık 2023 23:25

    İzenerji halka arz oldu tavan serisi bitmeden milleti kandırarak izenerji aldırdılar sonra 4 ay aralıksız düştü insan maliyet düşürdükce dahada düştü halka arz fiyatına kadar indi şimdi soruyorum bu düşüş şirketin oyunumu yoksa tahtacı nın mı ve buna neden dur diyen yook hisseyi biraz yeşillendiriyor icinde kalan insanlar cıkacak diye sevinip maliyet düşürmeye çalışıyor hop bir bakmışsın hisse dip bunda oyun yok ta ne var neden incelenmıyor

  • Mg27 Aralık 2023 22:45

    Malum parti iltisaklı tüm holdingler,osb deki orta ve küçük ölçekli atölyeler,yerinde duramayan enerji şirketleri,çalmaya doyamayan gyo lar,mevduata%8 faiz uygulayıp halkın cebinden paraları alan ve yandaşlara para dağıtan büyük ekonomist.Bunlar daha iyi günlerimiz!!

  • Adsız 27 Aralık 2023 20:24

    50 tane şirketi birbiri icine sokuyorlarki açıp baktıklarında beyin mıncıklaması geçirip hiçbirşey bulunamasin!

  • Gültekin Ocak 27 Aralık 2023 12:19

    Teknik ve hukuki olarak altyapısının tamam olduğunu düşündüğüm İstanbul borsasının acaba ne gibi bir eksiği var da bu olaylar, yolsuzluklar, suistimaller ortaya çıkıyor? Denetim eksikliği mi, siyasi müdahaleler mi, göz yummak mı? Bunu yapanların da bir çıkarının olması gerekmez mi? SPK ne yapıyor? Bu durumda bir organize suç örgütünün varlığından kuşku duyulması ve araştırılması gerekmez mi? Küçük yatırımcıların korunması için hukuki altyapı varken neden uygulanmaz? Yıllardır bu şikayetler neden dikkate alınmaz? Manipülasyon suç olmasına rağmen neden halka tarzlarda küçük yatırımcılar korunmaz? Neden halka arz edilen şirketlerin işlemleri incelenmez ve ortakları takip edilmez? Sorular çok, yanıtlar yok.

  • Ahmet Özbir27 Aralık 2023 09:30

    bu arada emniyetin hali içler acısı. operasyon yapılacağınıı 5 gün öncesinden tüm gazetelerde çarşaf çarşaf haber yapıldıydı. güvenilir adam yok

  • Aydın 27 Aralık 2023 00:05

    Bu nasıl iştir ülkede yapılmayan yolsuzluk kalmadı Adalet hukukun olmadığı yerde böyle ilagal iş ler oluyor,borsada küçük yatırımcı lar zarara uğratılıyor.ülke hırsız dan eroyinci den dolandırıcılık lardan kurtulduğu gün ülkeye huzur gelir milletin parası haram olsun bu sütsüz lere

  • Osman 27 Aralık 2023 10:00

    Aydın bey kardeşim Türkiye yüzyılı bu olsa gerek

  • Ali veli26 Aralık 2023 23:16

    Yine geç kalınmış bir operasyon olan küçük yatırımcıya oldu bunlarda fazla ceza almayacak eminim

  • A26 Aralık 2023 23:04

    Koskoca borsanın geldiği duruma bak kimin eli varsa haram zıkkım olsun yemek nasip olmasın inşallah

  • İbrahim turşun27 Aralık 2023 06:20

    Fetö butada da var bizden paraları çarpıp götürüyorlar.Buna kim göz yumarsa hakkımız haram olsun.

  • KARA BORSA26 Aralık 2023 23:53

    amin inşallah

  • akın26 Aralık 2023 22:43

    köksal

  • Tüm. Yığn26 Aralık 2023 22:37

    Peki küçük yatırımcının zararları ne olacak, karşılanacakmı.

  • Kara26 Aralık 2023 22:31

    Şüphelilere ilişkin borsa manipülasyonuna yönelik herhangi bir soruşturma bulunmamaktadır” denildi. diyor

  • Halit amca27 Aralık 2023 13:12

    Takkeler külah lar havada uçuşuyor

  • Ayhan Arabacı 26 Aralık 2023 22:29

    KOZAA ,KOZAL ,IPEKE BU UC HISSEDE DE ALANLAR SATANLAR ARASTIRILSIN BAKALIM SUPRIZ KIMLER CIKACAK MERAK EDIYORUM.

  • Eski borsacı 26 Aralık 2023 22:23

    Ağlamaya gerek yok . Paralarımız eridi gitti. En az iki sene beklenecek . Kimse bizi borsaya zorla sokmadı. Tavan tavan giderken iyiydi. Düşünce suçlu aramak boş. İnsan öldürüyorlar suçlusunu bulup ceza evine atıyorlar. Ama bu öleni geri getirmiyor. Hepimize geçmiş olsun.

  • Doğruya dogru27 Aralık 2023 19:01

    Vertu 2020 de 3 liraydı şuan 31 demek ki 3 yılda 10 kat artmış. Sen yanlış zamanda almışsın demek ki. Ayrıca sen satmadan emin ol yukselmeyecek. Yrd.

  • Veni vidi vici 26 Aralık 2023 23:37

    Boş boş konuşma vertu ya bak bakalım 2 senedir kaç para

  • KARA BORSA26 Aralık 2023 21:36

    Bunlar bu işleri gizli saklımı çeviriyor, sanmıyorum koskaca ülkemizin istihbaratı var, masakı var, maliyesi var,gizlenmeleri saklı gizli iş çevirmeleri mümkün degil,bırakın adama yol kenarında limon sattırmazlar,canı yanan bir sürü insanın da şikayeti vardır,esas işin can alıcı noktası bunların arkasında kimler var koruyan kollayan kim,bugünlere kadar neden göz yumulmuş.esas onların anasından emdiği süt burnundan getirilmeden ,bu işler bitmez,ali yakalanır veli çıkar devam eder

  • Yatırımcı26 Aralık 2023 21:29

    Adam savunmasının sonuna şunu ekleyecek. hisse almak suçmudur diyecek.  çok paranız varsa hacimsiz ufak kağıtları ufak ufak alır küçük yatırımcıya ve robotlara gel gel yaparsınız. kağıdın büyüğü onlarda olduğu için bir anda patlatırsınız. nİHAYETİNDE adam öldürmüyor. bu adamlara uzaklaştırma cezası verilir. oda sahip olduğu baska hesaplardan işlem yapar.  

  • Halil demir 26 Aralık 2023 21:07

    Olayı çözemedim bu yaptığınız yatırımcıyı mağdur etmek başka bir açıklaması olamaz Siz bu adamları alarak zaten borsaya yatırımcıya darbe vurdunuz.Burdan şunu anladım borsayı düşürmeye niyetiniz var

  • Borsaci26 Aralık 2023 20:39

    Kapalıçarşıda kayalarada bakılsın,ferhan kaya nasıl islemler yapıyor ve yaptırıyor

  • Ali kara26 Aralık 2023 23:31

    BJK…en büyük bjk🤔🤔🤔

  • Bayram AKINCI26 Aralık 2023 20:39

    Pandemi zamanı falan ışık ökte hangi youtube kanalına çıksa lafı biyerden verusa ya bağlıyordu bu tip videolar seyredip ky etkileniyor bütün konışması boyunca ky yi adam yerine koymaz ayşe teyze der sonra kendisini ayşe teyzeden başkasının dinlemediğini bildiği için ayşe teyzeyi alacağı hisse konusunda manipule eder ... kimseyi dinlemeyin işin finansal ve teknik altyapısını öğrenin makro drumdan gidişattan haberdar olun maniplasyonun seviyeleri var makro gidişatıda manuple eder ülke batar borsası ölümüne yükselir ülke düzlüğe çıkar borsası sene boyu çakılır daha önceki makro gelişmeler ve borsanın verdiği tepkilere bakarak risk algınızı olışturun

  • Sülüman26 Aralık 2023 20:28

    Bilici ailesi oda araştırılsın ,,,,aynısı blcyt bakın,,,

  • Özen 26 Aralık 2023 20:20

    Bu pislikler sadece denizde damla Bunlar gibi yüzlercesi var Temizlik toptan yapılmalı

  • Ömer uygun 26 Aralık 2023 20:19

    Yorumlar Yorumu Egelico tan Egeli var hisse kottan çıkarttı kaç bin kişi madur

  • Bilici yatırım mağdurlari26 Aralık 2023 20:14

    Bilici aileside araştırılsın hisseleri düşük tutarak geçen sene 29 Aralık'ta bilici holdinge Bilici aikesi üyeleri sattı bu seneyi sattığı 20 TL nim altında kapattirip hisse senedi zararı yazdırıp para kazanacaklar 3 senedir ky yapmadiklarini bırakmadılar 1 liradan 4 sene önce topladıkları hisseleri bünyelerindeki biteks i halka arz edeceğiz deyip hisseleri 20 TL ye kadar sattılar sonra halka arzı geri çektiler SPK,iç işleri bakanlığı,masak suç duyurusudur bu borsamiz böylelerinden temizlensin ,,,,

  • şerife26 Aralık 2023 20:06

    en büyük yancı uğur fidan vakıf yat gn md yardımcısı hesapları görür yandan yalar lakabı yalama uğur 

  • Adam26 Aralık 2023 19:59

    Ben dedim aracı kurumlar patronlar kapatin

  • FRETERNİS 26 Aralık 2023 19:28

    Işık Ökten in adını geçmesi bence olaydan daha ilginç ve önemli

  • Vatandaş26 Aralık 2023 23:05

    ışık ökte nin en beğendiği holding ti verusa video kayıtlarında mevcut çok garip

  • Serkan serkan26 Aralık 2023 19:27

    Ky ninnne suçu var şimdi zaten zarardayiz -10 yedik bugün de ky ye zarar vermeden bu işin hall olması lazım

  • Ahmet öz26 Aralık 2023 19:16

    Bioen hossesinde bakılsın

  • Ysn özcn26 Aralık 2023 19:02

    Hak yiyen bok yesin. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

  • Bulent karasah26 Aralık 2023 18:54

    Bunlarin varliklarinin tamamina el koyulmali ve borsada zarara ugrayanlara dagitilmali

  • Ahmet ilvanlı26 Aralık 2023 18:45

    Birde Avrupa geyo ya bakılsın adamlar ilk gün son gün 55 oldu 40 ilk gün ya yuhhhh

  • bwin26 Aralık 2023 18:38

    Regülatörün sorumluluğu var. Hiç mi bilmiyorlar ki bu şekilde birbirini kontrol eden şirketlerin (piramit) halka açılması çıkar çatışmasına yol açar.

  • Adem fatsalı 26 Aralık 2023 18:37

    yahu bu borsada ne sahtekarlık lar varmış bu arada margun da hissem var yandık

  • Buffet 26 Aralık 2023 18:30

    Bunların hepsi aynı Avrupa holding gayrimenkul daha yeni açıldı resmen küçük yatırımcıyı kandırdı. Halkı arzı iptal olmalı. Bu patronlara düzenleme gelmesi lazım. Yoksa burdan bişey olmaz.

  • Güccük Yatırımcı26 Aralık 2023 18:26

    Herkesin bildiği bir haber hatırlatmasıda benden. 1 Ağustos 2022 tarihinde Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik’e ait Tavira Securities nezdinde tutulan 85 milyon 891 bin 620 adet payın Çelik’in talebi, talimatı olmadan satıldığı anlaşılmıştır." :-). Tabiki yersen. SPK bu patronuda ödüllendirdi ve son zamanlardaki GYO arzlarına dahil etti.

  • Faruk 26 Aralık 2023 18:08

    Şirket patronları şirketlerinin hissesine sahip çıkmıyor ki.Patronlarda bu karla beraber.Bakin bakalım bir dahaki halka arzlara kaç kişi katılacak.

  • Gubrede yolsuzluk26 Aralık 2023 17:47

    Gubrfde operasyon isteriz

  • Altaylı 26 Aralık 2023 17:34

    Her kim olursa olsun borsada haksız kazanç sağladıysa ve manipülasyon yapıyor veya yaptıysa bütün mal varlığına el koyacaksın

  • Cemil Nadir Özgün 26 Aralık 2023 17:19

    Borsadaki soyguncu ne 8 ne 80 yada 800 ile ifade edilebilir.Bunların binlerce maşası var.

  • Bir insan26 Aralık 2023 17:14

    Ahgaz allahindan bulursun inşallah beni batirdin

  • Nedim26 Aralık 2023 17:00

    Halka arz olan gayrimenkul firmalarını borsadan çıkarın

  • Yılmaz Yılmaz 26 Aralık 2023 16:31

    Marti gyo 7 inci tabanini bugün yaptı soygun var spk

  • Ahmet Özbir26 Aralık 2023 15:50

    2 gün önce operasyon olacağına dair haberler çıkmış, emniyet çok ciddi çalışır, operasyo bilgisinin dışarı sızması imkansız demişlerdi

  • asena26 Aralık 2023 16:19

    enbüyük hırsız galipp borsa yeykilileri araştırrrrrr

  • asena26 Aralık 2023 14:58

    köfteci sıra sendeee

  • Çaylak ky26 Aralık 2023 23:52

    Köfteci kim? Gerçek bilmiyorum.

  • Coolwhite 26 Aralık 2023 14:58

    Namık da alın ayni halt nede olsa hedefe gel savcı bey

  • Sonradangörme26 Aralık 2023 14:45

    Bunun işlerini yapan maşalar nerede ikiside acil yurtdışına kaçmadan gözaltına alınmalı..

  • tatü26 Aralık 2023 14:25

    mamiiiiiii sıraa sende

  • Emekli borsaci26 Aralık 2023 14:17

    Ne bu borsayi yerle bir edin bu nihati bunun sanucusu avkatida goz altina alin borsa yatirimcilarin zararlarinida bunlardan alin yillardir halka arzlarda patronla anlasip yatirimcilari soyanlar bunlar bu sadece 1 tanesi onlarcasi var o sirketlerin sahiplerinide alin

  • Yandım nihat 26 Aralık 2023 14:14

    Yaktın bizi ahgaz da

  • kasım26 Aralık 2023 15:49

    Ahgazla nasıl bir  bağlatısı var  haber sonrası  taban olduk :((

  • kara ömer26 Aralık 2023 14:14

    diğer dümencileri bakalık ne zaman alacaklar

  • HASAN26 Aralık 2023 14:07

    bakalım altından ne çıkacak

  • Erkam 26 Aralık 2023 14:05

    Zararı kim telafi edecek, giden gitti böyle işmi olur