E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakEv sahiplerinden akılalmaz tahliye oyunu---

Ev sahiplerinden akılalmaz tahliye oyunu

Ev sahiplerinden akılalmaz tahliye oyunu
20 Mayıs 2022 - 13:42 borsagundem.com

Daha fazla kira geliri elde etmek için kurallara aykırı şekilde kiracılarını konuttan çıkmaya zorlayan ev sahiplerinin yeni bir oyunu daha ortaya çıktı

Son dönemde artan konut fiyat ve kiralarına karşı yasal oranın üzerinde kira artışına ilişkin konuşan Tüketici Konfederasyonu Hukuk Komisyonu Başkanı İzzet Doğan, "Ev sahipleri, yüksek kira getirisi sağlamak amacıyla kiracılarını tahliye etmeyi istiyorlar. Anlaşma yoluyla güncel kira artırımı yaptıramayan taşınmaz sahipleri önce halen kendilerinin kullandıkları konut veya iş yerini satıp, sonra gereksinim nedeni ile tahliye davası açıyor" dedi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Konut satışları yüzde 8,8 arttı

 

Fiyatlar uçtu ev sahipliği düştü, kiracılık arttı

 

Kiracılara önemli uyarı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DOĞRU20 Mayıs 2022 19:45

    bu hale getirenler devleti 20 senedir yönetenlerdir...

  • E.g.20 Mayıs 2022 14:29

    SIĞINMACILAR ÜLKELERİNE DÖNDÜĞÜNDE SATILIK/KIRALIK KONUT ARZI ARTIP TALEP AZALACAĞINDAN DÜZENLİ KİRA ÖDEYEN ESKİ KİRACILARINI MUMLA/MEGAFONLA ARARLAR eski kiracı çıksa yeni kiracı kiralarını ödemezler ise 2 ay sonra noterden protesto çekecekler 3 ay da ödemez ise tahlıye için dava açmak zorundadır 4 ay da mahkeme sürer 7 ay kirayı ödemeyen kiracıyı arayıp bulsunlar bulurlarsa alabilirler ise alsınlar

  • Bik20 Mayıs 2022 13:58

    Eski İstanbul'da tek katlı evler vardı, kiracı zam yapmayınca ya da çıkmayınca ev sahibi çatısındaki kiremitleri sökerdi.

  • DOĞRU20 Mayıs 2022 19:44

    ne alaka...

  • BORSA VURGUNDUR.20 Mayıs 2022 14:31

    LAFA BAK ÇAY DEMLE...