E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaEl-Erian: Fed'in faiz artırımı görüşünü ısıtıyor---

El-Erian: Fed'in faiz artırımı görüşünü ısıtıyor

El-Erian: Fed'in faiz artırımı görüşünü ısıtıyor
23 Mayıs 2016 - 07:11 borsagundem.com

Ünlü fon yöneticisi El-Erian, Fed'in, küresel tahvil piyasasında rallinin durması ile birlikte faiz artırımı görüşünü ısıttığını söyledi

Ünlü fon yöneticisi Muhammed El-Erian, Fed'in, küresel tahvil piyasasında rallinin durması ile birlikte faiz artırımı görüşünü ısıttığını söyledi.

El-Erian, Fed yetkililerinin, küresel tahvil piyasasındaki rallinin durma noktasına gelmesi ile birlikte, faiz artırımına hazırlanmakta oldukları fikrini canlandırdıklarını belirtti.

Allianz SE'nin baş ekonomi danışmanı ve Bloomberg View'un köşe yazarı El-Erian, twitter hesabından yaptığı değerlendirmede, "Yetkililer faiz artırımı konusunda konuşmaya devam ediyorlar" dedi.

San Francisco Fed Başkanı John Williams, Pazar günü Fox News'a yaptığı değerlendirmede, ABD ekonomisinin 2016'da faiz artırımını kaldırabilecek denli güçlü olması gerektiğini söyledi. Boston Fed Başkanı Eric Rosengren, Financial Times'a verdiği mülakatta, ABD'nin bir faiz artırımı eşiğinde olduğunu belirtti. Rosengren'in bu yıl para politikası hakkında oy hakkı bulunurken, Williams'ın bu hakkı yok.

Borsa ve dolar için kritik seviye

 

Avrupa borsalarında yatay açılış bekleniyor

 

Piyasalarda Fed tutanakları etkili oldu

 BloombergHT

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Miharbi23 Mayıs 2016 11:34

    Eminim senin bile bu açıklamadan haberin yoktur. Bir zamanlar dünya kupaları oynanırken Pele'nin, Didi'nin; Beckenbauer'in ağzından da Türk gazetelerinde hayali günlük yazılar çıkıyordu.