E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaCitigroup: ABD hisse senedi rallisi teknolojinin ötesine geçecek---

Citigroup: ABD hisse senedi rallisi teknolojinin ötesine geçecek

Citigroup: ABD hisse senedi rallisi teknolojinin ötesine geçecek
29 Mart 2024 - 11:48 borsagundem.com

ABD hisse senedi rallisinin teknolojinin ötesine geçmeye hazırlandığını söyleyen Citigroup "Birkaç aydır savunduğumuz büyüme-döngüsel halter, piyasanın özellikle faiz oranına daha duyarlı olan defansif kısımlarına doğru genişlemeye izin veriyor" dedi

Citigroup: ABD hisse senedi rallisi teknolojinin ötesine geçmeye hazırlanıyor

29/03/2024 11:46:40

Citigroup stratejistlerine göre, ABD hisse senedi rallisi teknolojinin ötesine geçmeye hazırlanıyor.

Scott Chronert liderliğindeki Citigroup stratejistleri, donanım şirketlerine yönelik yeni bir düşük ağırlık tavsiyesi nedeniyle teknoloji sektöründeki duruşlarını aşırı ağırlıktan piyasa ağırlığına indirdi. Ekip ayrıca, tüketici eğilimlerini de aşırı ağırlığa yükseltti.

Citi stratejistleri, "Birkaç aydır savunduğumuz büyüme-döngüsel halter, piyasanın özellikle faiz oranına daha duyarlı olan defansif kısımlarına doğru genişlemeye izin veriyor" diye yazdı.

Stratejistler, teknoloji sektöründe yazılım alt sektörüne aşırı ağırlık vermeyi sürdürürken yarı iletkenlerde piyasa ağırlığını koruyor. Diğer sektörler arasında, finans sektörünü ikinci çeyrek için piyasa-ağırlığına indirdiler.

S&P 500 halihazırda Citigroup'un yıl sonu hedefi olan 5.100'ün %3 üzerinde işlem görüyor ve bu da "yumuşak iniş ve yapay zeka coşkusunu yansıtıyor." Chronert ayrı bir notta, bankanın yatırımcı duyarlılığı göstergesinin, önümüzdeki yıl pozitif getiri olasılığının daha düşük olmasıyla uyumlu bir seviye olan "coşkuya" ulaştığını belirtti.

Citigroup'tan Avrupa hisse senedi piyasasında yükseliş beklentisi

 

Citigroup'tan hisse senedi tahminlerine revize

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)