E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBorsanın son gongunu Aslı Şafak çalacak---

Borsanın son gongunu Aslı Şafak çalacak

Borsanın son gongunu Aslı Şafak çalacak
29 Aralık 2014 - 08:02 borsagundem.com

SPK Başkanı Ertaş, Borsa İstanbul Başkanı Turhan ve SPYD Başkanı Ünver Bloomberg HT’de canlı yayında Aslı Şafak’a konuk oluyor.

BORSAGUNDEM.COM – ÖZEL HABER
 
Bloomberg HT’nin usta ekonomisti, tecrübeli ve reytingi yüksek programcısı Aslı Şafak, 2014’ün son 3 gününe bomba gibi konuklarla giriyor. Aslı Şafak, sermaye piyasalarının 3 önemli aktörünü canlı yayında konuk edecek.  Sermaye piyasaları ve Borsanın konuşulacağı, izleyicilerin kafalarındaki soruların yanıtlarını alacağı 3 konuşma da yılın finali tadında ve yatırımcılar adına kaçırılmayacak kadar önemli.
 
İLK KONUK DR.VAHDETTİN ERTAŞ

Aslı Şafak’ın gündeme damgasını vuracak programının ilk konuğu Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)  Başkanı Dr. Vahdettin Ertaş. Ertaş bugün (29 Aralık 2014) 17.00-17.30 arası canlı yayında Aslı Şafak’ın sorularını yanıtlayacak, 2014 yılının analiziyle de yatırımcı cephesine ışık tutacak.

İKİNCİ KONUK ARİF ÜNVER

Dr. Vahdettin Ertaş’ın hemen ardından saat 17.45 – 18.30 arasında Sermaye Piyasası Yatırımcıları Derneği (SPYD) Başkanı Arif Ünver canlı yayında Aslı Şafak’a konuk olacak. Arif Ünver de sermaye piyasalarındaki gelişmeler ve yatırımcılar adına görüşlerini paylaşacak.

SON KONUK DR. İBRAHİM TURHAN
 
Aslı Şafak, yılın son konuğu olarak ise Borsa İstanbul Başkanı Dr. İbrahim Turhan’ı ağırlayacak. Yılın değerlendirmesinin ve piyasalarda şok yaratan son gerginliklerin ele alınacağı program 31 Aralık Çarşamba akşamı gerçekleştirilecek. Borsa İstanbul Başkanı Dr. İbrahim Turhan ve Aslı Şafak 2014 yılının son seansını canlı yayında Bloomberg HT ekranında yapacak.
 
Aslı Şafak’a konuk olacak sermaye piyasalarının 3 önemli aktörü izleyicilerin twitter üzerinden yönlendireceği sorulara cevap verecek…

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)