E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsada yüzde 20 artış bekleniyor---

Borsada yüzde 20 artış bekleniyor

Borsada yüzde 20 artış bekleniyor
03 Aralık 2020 - 09:26 borsagundem.com

Pandemi sürecinden ağır hasarla çıkan şirketlerin ekonomik iyileşmenin etkisiyle yükselişe geçmesi ve bunun da endeksi yukarı taşıması bekleniyor

Ünlü yatırım bankası JPMorgan, Brezilya hisse senetlerinde gelecek yılın sonuna kadar yüzde 20 artış öngörüyor.

JPMorgan Chase & Co., küresel ekonomik iyileşmenin düşük değerli şirketlerin cazibesini artırmasıyla Brezilya hisse senetlerinin gelecek yılın sonunda rekor seviyelere çıkacağını bildirdi.

Firmanın Bölgesel Hisse Stratejisi Başkanı Emy Shayo, "Brezilya, gelecek yıl Latin Amerika'da diğerlerinden daha iyi performans gösterecek en iyi adayı. Büyümenin toparlanmasını ve ABD dolarının küresel olarak hafifçe zayıflamasını ve hisselerin yükselmeye devam etmesi için yer açmasını bekliyoruz" yorumun yaptı.

Shayo, kazançlarda güçlü bir toparlanma ile, gösterge Bovespa Endeksi’nin 2021'i 134.000 puanda veya mevcut seviyelerin yaklaşık yüzde 20 üzerinde bitireceğini tahmin ediyor. Gösterge, teknoloji şirketlerinden, endekste yüksek bir ağırlığı olan bankalar ve emtia bağlantılı firmalar gibi hisse senetlerine doğru sürekli bir geçişten yararlanmaya hazırlanıyor.

Kar satışları, orta vadeli trendi bozacak hacimde değil

Bankacılık, demir/çelik ve holding hisselerinde pozisyon artırılabilir

Borsada yatay açılış bekleniyor

Yabancıların alım satım yaptığı hisseler

Günün önemli şirket haberleri 03/12/2020

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)