E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBlackRock'dan ABD hisselerinin görünümüne revize---

BlackRock'dan ABD hisselerinin görünümüne revize

BlackRock'dan ABD hisselerinin görünümüne revize
30 Ocak 2024 - 08:26 borsagundem.com

BlackRock Investment Institute, ABD hisse senetleri için görünümünü Nötr'den Overweight'e yükseltti

Dünyanın en büyük varlık yönetim şiketi BlackRock Investment Institute, ABD hisse senetleri için görünümünü Nötr'den Overweight'e yükseltti. Bu karar, S&P 500 endeksinin önümüzdeki 6 ila 12 ay boyunca yukarı yönlü ivmesini sürdüreceği beklentisine dayanıyor.

BlackRock Investment Institute, enflasyonun düşüşünü ve Fed'in 2024'ün ilk yarısında faiz indirmeye başlayabileceğini düşünüyor. Bu da piyasada riskiştahını artırıyor ve hisse senetleri için olumlu bir ortam yaratıyor.

BlackRock Investment Institute, enflasyonun daha fazla düşmesi, Fed'in faiz indirimi yapması ve piyasanın iyimser makroekonomik beklentisine devam
etmesiyle, yapay zeka (AI) tarafından yönlendirilen teknolojik rallinin daha geniş bir alana yayılacağını öngörüyor.

BlackRock Investment Institute, mevcut piyasa koşullarının geniş bir belirsizlik yelpazesi oluşturabileceğini kabul ediyor ve "çevik kalmaya" ve "hızlı manevra yapmaya hazır olmaya" vurgu yaptı.

BlackRock Investment Institute, piyasanın 2024'te enflasyonun %2'ye düşeceği ve bu düşüşün yıl boyunca yukarı yönlü ivmeyi destekleyeceği beklentisine katılıyor. Ancak uzun vadede enflasyonun bu seviyede kalmayacağı ve 2025'te "%3'e doğru dalgalanmalar göstereceği" öngörülüyor.

Goldman Sachs'tan ABD tahvil ve hisse senetleri analizi

 

ABD borsalarının seyrini bu hafta 5 teknoloji devi şekillendirecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)