E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin’de satış baskısı bitti mi?---

Bitcoin’de satış baskısı bitti mi?

Bitcoin’de satış baskısı bitti mi?
26 Şubat 2022 - 09:47 borsagundem.com

Ukrayna’ya bombaların yağmaya başlamasının ardından sert bir düşüş kaydeden Bitcoin kısa sürede tüm kayıpları geri aldı. Peki kripto paralarda satış baskısı bitti mi?

BORSAGUNDEM.COM
Ukrayna-Rusya savaşının başlamasıyla bir anda 34.300 dolara kadar gerileyen Bitcoin kayıplarını kısa sürede aldı yüzde 16 prim yaparak yeniden 40 bin dolar sınırına ulaştı. 40 bin dolar direncini kırma beklentisi de giderek artıyor.

Bitcoin’de büyük kayıp!

 Kripto para piyasasının toplam değeri şu anda 1,65 trilyon dolar ve Bitcoin’in hakimiyet oranı da yüzde 41,9 seviyesinde.

Kripto paralarda boğa tuzağı mı?

 Batı ülkeleri tarafından ağır yaptırımlara maruz kalan varlıkları dondurulan Rus işadamlarının paralarını Bitcoin’e aktardığı yönündeki haberlerde geçen hafta kripto para piyasalarının gündemine oturdu. İlk şoku kısa sürede atlatan Bitcon için balinaların hala iyimserliğini koruduğu belirtiliyor. Uzmanlar, düşüşlerin de alım fırsatına dönüştüğü yönünde görüş beyan ediyor.

Testi geçemeyen Bitcoin alamayacak

 Rusya'nın işgalinin ardından Ukrayna kripto para borsasında Bitcoin (#BTC) ve altcoin işlem hacmi önemli ölçüde arttı. 24 Şubat tarihinde Kuna borsasındaki hacim neredeyse üç katına çıkarak 4 milyon doları aştı.

Avrupa’da kripto paraya kara para denetimi

 



Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Objektif26 Şubat 2022 17:29

    Tamamen long ve Short pozisyon savaşı. Yeterince long pozisyon topladıklarında çok sert bir şekilde 20 bin dolara Hatta daha aşağısına düşüş gelebilir tamamen bir boğa tuzağı.

  • Bir dost26 Şubat 2022 11:09

    Rusya kara kara iha larla nasil basedecegiz diye dusunuyorlardi, bir iki hafta oncesine kadar basinda cokkez yayinlanmisti.

  • Mucise Reis ;)26 Şubat 2022 10:16

    ukraynada ciddialımlar, çok yuklu coınlere dönüşümle rolmuş. İnsanlarnakıtve üzerinde taşıyamıyorlar . yolda başlarına herşey gelebiliyor. malum banka sistemleri işgaller yada uluslar arası banka işlemlerine bankaları kapanma durumu olabilir o bakımdan bazı kipto borsalarında ukraynalıların coınlere dondugu ve avruyaya göç etmeye başladıkalrı soylenıyor. böyle gunlerde dunyanın yer ulkesınde btc odeme yontemlerı yenıden sorgulanıyor. btc ıle al-sat .. global bir para ...btc bu gunlerıde güçlenerek atlatacaktır. FED dönemisavaştan kotu olmaz herhalde... Bir varlıkgibi hareket etmeside kurumların ilgisinin oldugunu, btc lıp-satan balınalarında kurumlar gibi teknık verilere ağırlık verdiğini gösteriyor.