E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBaşarılı borsacı Erden Emanet, A1 Capital’de---

Başarılı borsacı Erden Emanet, A1 Capital’de

Başarılı borsacı Erden Emanet, A1 Capital’de
14 Aralık 2020 - 13:35 borsagundem.com

A1 Capital önemli bir transfere imza attı. Türkiye’nin en başarılı borsacılarından Erden Emanet, ‘büyük hedefler için’, Sermaye Piyasalarının öncü kurumunun güçlü ekibine katıldı.

BORSAGUNDEM.COM

Sermaye Piyasalarının öncü kurumu ile Türkiye’nin en başarılı borsacısı, ‘büyük hedefler için’ aynı çatı altında buluştu.

Uluslararası dahil tüm piyasaların nabzını tutan; kıtaların rengini değiştiren krizleri, siyasi atakları, başta Türkiye dünyaya yön veren ekonomileri yakından izleyen; belirlediği kritik yol haritaları ile yatırımcıları korkudan çıkarıp rahat nefes aldıran stratejilerin usta ismi Erden Emanet, Sermaye Piyasalarının önemli aktörlerinden A1 Capital’a transfer oldu.

USTA İSİMLER ARASINA KATILDI

Raymond James, Finans İnvest, Global Menkul Değerler, Gedik Yatırım gibi sektörün yerli ve yabancı ünlü aracı kurumlarda üst düzey yöneticilikler yapan Emanet, A1 Capital’in gücüne güç katmak için, ustalardan kurulu ekibe katıldı.

Erden Emanet, derin tecrübesini bundan böyle A1 Capital için konuşturacak. Yatırımcıları uyaracak, yol gösterecek, kazançlı hedeflere yönlendirecek.

Yabancılar bankalardan umutlu

Hacmi ve hisse başına karı yüksek, defter değer ucuz şirketler

Usta borsacı Baki Atılal A1 Capital’de

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gökhan 14 Aralık 2020 22:27

    Bende size hikayemi anlatayım 18 yıl önce borsada alımlarıma başladım o zaman bir forum sitesinde birisiyle tanıştım Ülkenin en iyi borsa yatırımcılarından biri beni kardeşi gibi sevdi bana hisseler söyledi ben alıyorum yüzde 10 yüzde 20 olunca satıyorum hatta yüzde 5  bile beni tatmin ediyor arkadan hisselere bakıyorum kısa sürede en az 10 kat gidiyor ama ben almıyorum bana bilanço okumayı öğretiyor ben şu an 40 yaşındayım hala günde 10 saat bilanço incelerim inanın şu an benim analiz ettiğim hisseler kendini katlar çok iyi yerlere çok kısa sürede gider ama ben alıyor muyum hayır ticarete girdim battım insanlara çok güvendim :) Çevrem yedi bitirdi beni Uzun detaylı yazmak istiyorum ama 100 kelime olayı var borsa gündem de bu da benim hikayem elimdeki hisseleri tutsaydım şu an çok farklı yerlerdeydim iyi kazançlar sizlere 

  • Halil14 Aralık 2020 18:58

    Ben de müneccim sanmıştım. Yazı da öyle birşey yok.

  • Mucise Reis ;)14 Aralık 2020 14:39

    Kaportacı Kamil abimden daha iyi olamaz. Kamil abi ömdünde ilk kez borsaya bu sene girdi. Sohbet muhabbetlerden borsayı duymuş. Biri tüyo vermiş. Telefon bankacılığı ile, starbuckstan bilmem neli neli kahve der gibi bir hisse almıl. Hee... Hı...Evet.. onaylıyorum... derken,  geçmişi kaporta işçiliği kağıdı yanlışlıkla rtalb olmuş :D... Başka kağıt yerine. Yanlış aldığınıda bankada müdür yanına çağırınca anlamış :D Hesabına 3 ay sonra  girince fark etmiş.i :D derken Allah yürü yakulum demiş.... şimdi Dükkan sahibi :D Bence çok büyük konuşmamak lazım yıl 2020. Olağan üstü haberlere tanıklık ediyoruz... 2021 gelsin artık : ))) 

  • efg14 Aralık 2020 20:51

     :D  :D  :D  buna benzer  hikayeler çok , hesaplama bilmeyen amca 4 aralıkta 92,70 den 500 lot yerine  5000 lot tuprs al diyor dealera , işlem yapanında kafası karışık  cuma mal alınıyor  salı günü açığınız var diye aranılınca anlaşılıyor tabi  hisse 98,20 den satılıyor, 27500  TL kazanç elde ediyor, sadece 2 gün para yatıramadığı için 2 bin küsür temerrüt faizi ödüyor, 25000 TL para kazanıyor,46350 TL parasına 27500 para kazanıyor %60 kazanç saglıyor, gülermisin ağlarmısın , dealer kızıda işten atmayın gerekirse bu ayki maaşını ben vereceğim diyor :D  :D