E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Koca tarih verdi: Öğrenciler de aşılanıyor---

Bakan Koca tarih verdi: Öğrenciler de aşılanıyor

Bakan Koca tarih verdi: Öğrenciler de aşılanıyor
08 Haziran 2021 - 23:20 borsagundem.com

Sağlık Bakanı Koca, "Öğrenciler ne zaman aşı olacak?" sorusuna, "13 Eylülden önce üniversite öğrencilerimiz de aşılarını olacak" yanıtını verdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, öğretim üyeleri ve üniversite personellerinin okullar açılmadan aşılanmaya başlayacak olmasını duyurmasının ardından gelen "Öğrenciler ne zaman aşı olacak?" eleştirisine "13 Eylülden önce üniversite öğrencilerimiz de aşılarını olacak" yanıtını verdi.

Koca, Twitter hesabından "Öğretim üyelerimizin ve üniversite personellerinin aşılanmasına yarın başlıyoruz" dedi. Bilgisayar mühendisliği öğretmeni Cem Say, Koca'nın duyurusuna, "Öğrenciler de aşılanınca yüz yüze eğitime başlarız tabii." eleştirisini yöneltti.
"13 EYLÜL'DEN ÖNCE ÖĞRENCİLER AŞILARINI OLACAK"
Bakan Koca, Say'ın eleştirisine yanıt vererek, "Cem Bey, merak etmeyin 13 Eylül'den önce üniversite öğrencilerimiz de aşılarını olacak. Artık salgın ülkemizin gündeminden çıkacak. Siz de destek olun." açıklamasını yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sahin kuş 11 Haziran 2021 22:12

    Aşı olmam. diyen vatandaş toplum sağlığını tehdit etme hakkı yoktur, bu illetten kurtulmak istiyorsak hepimiz sorumluluk yüklenmek zorundayız, hala bu virüse inanmıyorum diyene çevredeki ölümlere bakması lazım, herkesin bir yakını gitti.

  • CAN09 Haziran 2021 09:19

    kovit 19 yakında patlama olur  her kes bu gidişle maskeleri indiriyor hastalıgın önüne gecilemez karantina olması lazım kısıtlama tekrar gelmesi lazım

  • Vatandaş 09 Haziran 2021 07:49

    İnsanları neden zorla aşı olmaları için psikolojik baskı uygulanıyor. Olmuyoruz aşı. Anayasa 17. maddeye göre zorla aşı yapılamaz. Ben hastalığada inanmıyorum. Merak ediyorum ; - Maske işe yarıyorsa mesafe niye ? - Mesafe işe yarıyorsa maske niye ? - Her ikisi işe yarıyor ise kapanma niye ? - Bunların üçüde işe yarıyorsa aşı niye? - Aşı güvenliyse "firmanın sorumluluğu yoktur" maddesi niye? - Firmanın sorumluluğu yoksa aşı mecburiyeti niye?

  • uyu09 Haziran 2021 06:32

    Banka şubelerine acik çalışanlar...