E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSağlık Bakanı Koca, 2 grubun daha aşılanacağını duyurdu---

Sağlık Bakanı Koca, 2 grubun daha aşılanacağını duyurdu

Sağlık Bakanı Koca, 2 grubun daha aşılanacağını duyurdu
08 Haziran 2021 - 20:23 borsagundem.com

Sağlık Bakanı Koca yaptığı paylaşımda, "Öğretim üyelerimizin ve üniversite personellerinin aşılanmasına da yarın başlıyoruz" ifadelerini kullandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, üniversitelerin eylül ayında yüz yüze eğitime başlayabilmesi için öğretim üyeleri ve üniversite personellerinin aşılanmasına yarın başlanacağını bildirdi.

Sağlık Bakanı Koca öğretim üyelerinin ve üniversite personelinin Kovid-19 aşılarının yarından itibaren yapılacağını duyurdu. Bakan Koca Twitter'dan konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Bir meslek grubu daha aşı programında yerini alıyor. Üniversitelerimizin Eylül'de yüz yüze eğitime başlayabilmesi için öğretim üyelerimizin ve üniversite personellerinin aşılanmasına da yarın başlıyoruz. Bu güce güvenin."

​Fahrettin Koca müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekiplerinin de yarından itibaren aşı olmaya başlayabileceklerini açıklamıştı.

Kovid-19 verileri açıklandı: Vaka sayısında artış var

 

Bakan Koca'dan 3 gruba daha müjdeli haber

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Muhalif08 Haziran 2021 23:59

    Sayın bakanım, her gün mecbur olduğu için toplu taşımada tıklım tıklım gider insanlar var. Onlar büyük risk altında değil mi? Öğretmenlere neden pozitif ayırımcılık yapılıyor? Şirketlerde mecburen çalışanlar risk altında değil mi? Marketler de çalışanlar öğretmenlerden daha riskli değil mi? Sağlık çalışanlarını anlıyoruz ama niye sadece öğretmenler ön planda?

  • Göktürk08 Haziran 2021 23:37

    Çok geç alınmış bir karar tamam hak veriyorum prosedür yavaş işliyor fakat daha toplumun 31 milyonu aşılanmış büyük kısmı tek doz ikinci doz olan sayısı dusukmus toplu çalışma yapılan yerlerde özel sektörlerde neden asi programına dahil edilmiyor bir an önce baslanmali bu toplumun yararına...

  • AA08 Haziran 2021 20:44

    vatandaşların sağlık bakanlığınca aşıların güvenilirliği ile ilgili olarak bilgilendirilmesi ve ikna edilmesi gerekiyor, Aşı karşıtlarının You  Tube da  yalan yanlış bilgilerle  vatandaşların kafalarını karıştırdıkları görülmektedir. Tamamen varsayım ve tahminlere dayalı bu tarz videolar aşılamada ve toplum bağışıklığında ciddi yavaşlamaya neden olmaktadır.