E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Koca'dan 3 gruba daha müjdeli haber---

Bakan Koca'dan 3 gruba daha müjdeli haber

Bakan Koca'dan 3 gruba daha müjdeli haber
08 Haziran 2021 - 19:17 borsagundem.com

Müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekipleri yarından itibaren aşı olmaya başlayacak

Tüm dünyayı etkisi altına korona virüs salgınının yenebilmek için aşılama çalışmaları sürüyor. Türkiye'de ise aşılamada yeni safhaya geçiliyor. Bu kapsamda; müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekipleri yarından itibaren aşı olmaya başlayacak.

Türkiye'de aşılamada yeni bir aşamaya geçiliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, üç grubun daha yarından itibaren aşılanmasına başlanacağını açıkladı.

"SALGINI ÜLKEMİZİN GÜNDEMİNDEN ÇIKARACAĞIZ"

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Aşı programımızda bir grubun daha aşılanmasına başlıyoruz. Müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekipleri yarından itibaren aşı olmaya başlayabilecekler. Her geçen gün yeni meslek ve yaş grupları eklenerek ülkemizi en kısa sürede salgın gündeminden çıkaracağız. Bu güce güvenin" ifadelerini kullandı.

Son Dakika: Müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekipleri yarından itibaren aşı olmaya başlayacak

AŞILAMA TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Sağlık Bakanlığı'nın "covid19asi.saglik.gov.tr" sitesinde yer alan aşılama verilerine göre, şu ana kadar (19:00) Türkiye'de toplam 31 milyon 393 bin 160 kişi aşılandı. Bunların 18 milyon 104 bin 472'si birinci doz, 13 milyon 288 bin 688'i ikinci doz oldu.

Bakan Koca: Yakında maskeleri çıkaracağız

 

BioNTech aşısını aile hekimleri de yapacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum08 Haziran 2021 19:55

    Mesele göz boyamak başka bişey değil ben onu anladım

  • Yorum08 Haziran 2021 19:47

    Hayır madem öyle lgs ye üniversiteye hazırlanan bir dünya öğrenci var avrupada İsrail abd de ingilterede 18 yaş altına aşı vuruldu Bi sakıncası olmadığında öğrenildi bizde bu öğrenci çocuklarımıza aşı vurabilirdik bu öğrencilerin %50 si okula gitmedi corona korkusundan dolayı ama lgs liler sınava gittiler üniversite sınavında gidecekler nedir bu filim prodüksiyon dizi çalışanlarının ayrıcalığı hem çoğu dizi sezon finali verdi o dediğin kişilerin hepisi Antalya Bodrum çeşme ye dağıldılar

  • Avci08 Haziran 2021 19:43

    Keşke önce çalışan işçi kesimi asi olsaydi

  • Yorum08 Haziran 2021 19:32

    Niye kardeşim filim çekenin benden ne ayrıcalığı var sağlık çalışanı değil asker değil polis değil öğretmen değil ayrıcalığı ne Bi açıklarmısınız ben 45 yaş üstüyüm ve aşı bekliyorum 1.5 senedir eve kapandım aşı bekliyorum