E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAliyev: Ermenistan ordusuna ait askeri araçları imha ettik---

Aliyev: Ermenistan ordusuna ait askeri araçları imha ettik

Aliyev: Ermenistan ordusuna ait askeri araçları imha ettik
27 Eylül 2020 - 11:04 borsagundem.com

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: "Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. Ermenistan ordusuna ait askeri araçları imha ettik."

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan'ın sivillere yönelik saldırılarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Aliyev, "Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. Ermenistan ordusuna ait askeri araçları imha ettik. Ermenistan işgal ettiği topraklarımıza yasa dışı şekilde yerleşmeye çalışıyor" dedi.

"Karabağ bizimdir, Karabağ Azerbaycan’dır"
Aliyev, "Ermenistan'ın başlattığı saldırı neticesinde şehit ve yaralılarımız var. Kendi öz topraklarımızı savunuyoruz. Karabağ bizimdir, Karabağ Azerbaycan’dır" diye konuştu.

Azerbaycan ordusu cephe hattında karşı saldırı başlattı

 

Ermenistan'ın saldırısına Türkiye'den sert tepki! Azerbaycan’ın yanındayız

 

Azerbaycan açıkladı: Ermenistan cephe hattı boyunca geniş çaplı saldırı düzenledi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mehmet27 Eylül 2020 15:41

    Bu saldırıyı bahane edip Karabağ alıverin gaari. .. TSK olsaydı Ermenistani 10 kere alırdı. Demek ki silah teknoloji yetmiyor mus. .. aslanlar gibi yürek de lazım mış. ..

  • köfteci 27 Eylül 2020 14:44

    bu azerbaycanlılar sahte ispirto satarak rusları bir türlü zehirleyemedi ruslar olduğu sürece ermenistana dokunmak zor

  • Ggff 27 Eylül 2020 14:33

    Aslında Karabağ dedik leri yer yani nah Civan Kürt şehridir ama Ruslar orayı sürmüş oralar Ermenilerin de değil .

  • Can27 Eylül 2020 14:16

    Ermeni ordusunu gözünüzde çok büyütmeyin onların bu işi yapacak kadar gücü yok, ha eğer kendi sınırlarına saldırı olursa onlarda bizim gibi kanlarının son damlasına kadar savaşırlar, sonuçta vatan diyoruz Ama bu işin içinde oyun var Aliyev e hiç güvenmiyorum hele ki siyaset dizi ve filmlerini izledikten sonra dönen dolapları görünce her şeyi iyice araştırıp öyle konuşmak Allah katında en doğrusudur.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU27 Eylül 2020 12:14

    Bu işi yapan rusya dır.çünkü kendi doğalzının avrupa ya tek kendisi satmak istemekte ve azerbeycan doğazının avrupaya gitmesini istememektedir. acilen mısır ve israil ile doğalgaz anlaşmaları yapılmalı ve rus gerekir ise avrupaya kapatılmalıdır.rusya suriye de 34 askerimizi de şehit etmiştir.ruslarda bizim abd gibi baş düşmanlarımızdandır.asla dostumuz falan değildir.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU27 Eylül 2020 19:16

    Hayri  senin kendine bir hayrın yoktur.sus bari.

  • Hayri27 Eylül 2020 14:12

    Reis duymasın:) kaç yıldır dostum putin diye moskovayi arsinliyor

  • Alp27 Eylül 2020 12:14

    Anladigim su. Vekalet.savsindaki..iki ulke.bizimki biraz daha guclu.diyoruz..ama bir hareket yapiyor.. yani..ERMENILERIN canini acitamiyor..ermeniler o yoklukta..saldirabiliyor..anlamiyorum.eger o imkan ermenilerde olsa..simdi..azeri diye bir devlet. Kalmayacakmis..bana.biraz azeriler..gevsek.geliyor..suse.eglenceye..yasamaya..duskun.gibi.adamlarin topragi isgal altinda.onlar..oynasta..destek veriyoruz ama nereye kadar.birazda gayret onlarda olmasi gereksimdi elestirdigim herkez bana kufuru nasacak bilyorm ama elestiri.ve gercekten kacamam.

  • Murat27 Eylül 2020 11:50

    Sallama işini yap karabağı al yoksa git

  • mucize Reis ;)27 Eylül 2020 11:36

    Yabancı sitelerde stratejistler diyorki . Türkiye gelecekde, Hazardenizinde büyük araştırmalar yapacak. Akdenizde  3gemisi var. Türkiye petrol arama, tarama, gaz, vb. projesyönelleşecek.Buldukları yeni kaynaklar ile, techizatlarını geliştirecek. Hazar denizinde bu işleri Azarbaycan ile ortak yapacak güçte olacak. İran +Azarbaycan ile anlaşabilir Türkiye bulup  3ülke avrupaya bunları ulaştırabilir. o bakımdan Azarbaycan-Türkiye  sınırıs, Nahçıvan topraklarından devam ediyor. (Haritayı açın öyle bakın ) Ermeniler işgal ettiği yerlerde devlet olarak kurallara uymak zorunda. Devletlerin savaş kuralları var. ABD buraya terör grupları göndermesi ile, durum Devletler hukukundan ayrılacaktır. Yaşanan kargaşalarda, abd nin müttefik dediği paçavracı silahlı güçlerin bu noktalara yerleşmesi gelecek  10- 15 yıllık vizyon karşısında hazırlık yapması olarak niteleniyor.  Azerbaycan-. Türkiye iletişimi kopartılmak isteniyor.

  • Mucize Reis ;)27 Eylül 2020 11:26

    Azerbaycan, dağlık Karabağ (işgal edilen toprağı) bölgelerine ABD destekli ypg unsurları, bazı ipsiz sapsız grupları yerleştiriyor. Ermenistan bu bağlamda ilk kargaşayı yapıyor. Yerleştirilen terör gruplarının, Azarbaycan -Türkiye hattındaki iletişimi, kara ve tren yolu bağlantı noktalarını gerilla taktiği ile engellemesi düşünülüyor olabiliyor. Burada bir şeyler dönüyor. Türkiye de Azerbaycan üzerindeki TURAN Atatürkün en büyük hayallerinden biri dir. engellemenin ilk adımları bunlar. Azerbaycan gerekli hava destek ekipleri ile hibelerle petrol-iha siha vb takas olarak desteklenmeli, ilgili noktalarda 7/24  hava gücü unsurları ile desteklenmelidir. Türk birliğini frenleyen, Türkiyenin  ve Azerbaycanın nefes almasını engelleyen tuzak var.  Terör örgütleri burada kendine paralı birlik ve toprak kuruyor.  Filistin -İsrail gibi, bir kaç şehirde, Ermenistan +YPG+ ABd ,  huzuru bozacak. Karabağ  ypg terörü kargaşada nakliye oluyor,  yerleşiyor.

  • İtti27 Eylül 2020 11:20

    Ermeniler de Azerbaycan bize saldırdı diye haber yaptırıyor.kime inanacağız?

  • Bir yorum27 Eylül 2020 16:06

    ...tir git kime inanırsan inan!  Kainat soytarısı!

  • Cengiz27 Eylül 2020 14:23

    Doğru bilgiye ulaşmak çok zor dünya ülkeleri kendi çıkarları doğrultusunda ilerliyor olan halka insanlara oluyor savaşı ne çok seven var barış artık bir isimden ibaret sanki, ama ben Aliyev e güvenmiyorum, Galya’na gelmeden önce iyice bilgi sahibi olmak lazım, sonra vebal ödemek var, burdan bile yazarken günaha girmeye meal vermeyelim .

  • Keklik27 Eylül 2020 14:13

    Münafıklara inanma. Gavur olsa bile doğru söyleme ihtimali var, münafığın yok

  • ...27 Eylül 2020 11:37

    Ona bakarsan, ermnistan kendi toplumlarına soykırım yapıldığını uyduruyor... Tabiki Azerbaycana inanacağız. Çünkü, sivil kayıp verenler Azerbaycan türkleri. Karabağ, türk toğprağı ama hala işgal altında. Karabağdan ermeniler çekilirse, onların açıklamalarına tenezzül ederiz. Defolsun gitsinler Türk topraklarından.