E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAzerbaycan ordusu cephe hattında karşı saldırı başlattı---

Azerbaycan ordusu cephe hattında karşı saldırı başlattı

Azerbaycan ordusu cephe hattında karşı saldırı başlattı
27 Eylül 2020 - 10:51 borsagundem.com

Ermeni güçlerinin, Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine Azerbaycan ordusu karşı saldırı başlattı.

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Azerbaycan ordusu komutanlığının sivil halkın güvenliğini sağlamak için tüm cephe boyunca bir karşı saldırı başlatmaya karar verdiği bildirildi.

"Kara birliklerinin, tank birimlerinin, füze ve topçu birliklerinin, insansız hava araçlarının desteğiyle cephede ve savunmanın derinliklerinde bulunan çok sayıda Ermeni askerini, tesis ve askeri araçlarını tespit ederek imha ettiği" aktarılan açıklamada, cephe hattının farklı yönlerinde Ermenistan'a ait 12 adet OSA uçaksavar füze sisteminin de imha edildiği belirtildi.

Açıklamada, Azerbaycan Hava Kuvvetleri'ne ait bir savaş helikopterinin Ermenistan ordusu tarafından Terter yönünde düşürüldüğü, mürettebatın hayatta olduğu bilgisine de yer verildi.

Azerbaycan açıkladı: Ermenistan cephe hattı boyunca geniş çaplı saldırı düzenledi

 

Ermenistan'ın saldırısına Türkiye'den sert tepki! Azerbaycan’ın yanındayız

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kurt27 Eylül 2020 23:13

    bu ermenistanla  israil oldugu sürece dünyaya ve orta doguya rahat yok 

  • KERİM27 Eylül 2020 15:03

    ermenistana acilen ağır bir darbe vurulmalıdır.anladıkları dilden iyi bir cevap verilmelidir.bize baktıklarında aynaya bakar gibi kendilerinide görmeliler.ne yapıyorlarsa aynısı misliyle karşılık olarak onlara dönmelidir.

  • Mehmet27 Eylül 2020 11:53

    Savunmada kalmak her zaman kaybettirir. Her zaman atak yapmak lazım. Ermenileri ezmenin tam zamanı. Cihad anlayışının ne kadar doğru olduğunun ispatıdır günümüzde yaşananlar . Barış cigirtknalari bilinçli veya korkak olarak düşmanlarımıza yol verenlerdir

  • mehmet27 Eylül 2020 17:15

    he canım.. adamların istediği de o zaten.. Türkiye'yi savaş a sürüklemek..  yapılacak bir şey varsa o da Azerbeycan'ın TSK gibi azimli ve cessur bir ordusu olması için var gücüyle çalışmak. biraz da yürek yemeleri lazım tabiii.

  • mahmut cellad27 Eylül 2020 11:36

    iha ve sihalar,çnra sistemleri,koral ve atak helikopterleri  can azerbaycanın emrinde olması gerekir.kaşınan ermenistanı kaşımak türkün görevidir.görev verilirse her türk koşa koşa cephe hattına gitmeye hazırdır.

  • mehmet27 Eylül 2020 17:17

    yaşamayı çok seven bir millet yenilmeye mahkumdur. Ölmeyi seven bir millet her zaman galiptir.

  • ...27 Eylül 2020 11:08

    İhaları ve sihaları görmek istiyoruz...  türkiyenin cephe sayısını arttırmak, gücünü bölmek adına yapılan hareketler bunlar. Açık ve net ortadadır. Türkiye suriyede, libyada, yunanistan sınırında, adalarda, 5 milyon aç göçmenler... birde Azerbaycan sınırında, Türki cumhuriyetleri ile tek sınır bölgesinde Ermenistan... Bunlar, para karşılığı gizli ticari anlaşmalar karşılığı Dozt görnünen, yunan, abd, fransa, ingiltere oyunları...Ama gerçekte düşman görnünler ise, sını rkomşumuz, ırak, iran, suriye... asıl düşmanla rise dost olarak yanımızda bulunanlar. o bakımdan yurtta barış, dünyad abarış diyoruz. Gerçek dostlar düşman, düşman görünen esad bile aslından fransadan , yunandan daha az ülkene düşman hatta uzlaştığın ittifak olabilir. Atatürk herkesle barış demiştir.... Görünene bakmayın, perdeye kanmayın. Azeriler Merkezbankamızın ilk sermayesini külçe altın olarak vermiş, sonra kardeşin kardeşe borcu olmaz demiş geri almamıştır...

  • Cahil27 Eylül 2020 11:08

    Süleyman şah turbesindeki türk sancağını hala hakkaride boynu bükük bekliyor

  • Moda27 Eylül 2020 15:42

    Daha çok bekler şimdi moda ege adacıkları 10 senedir yeni geldi aklımız başımıza .

  • Mehmet yılmaz27 Eylül 2020 14:16

    Bu utancı tarih sayfalarından silecek bir iktidar birgün gelir umarım. 1. Dünya Savaşı'ndan sonraki ilk toprak kaybimiz

  • AHMET ÖZBİR27 Eylül 2020 11:06

    ERMENİ çeteler madem ki Azeri Türk'üne saldırdı cevabını alacaklar, ERMENİSTAN DARMADAĞIN edilecek inşallah. Türk sabırlıdır ancak sabrı taştığında YER YERİNDEN OYNAR, KANI BOZUKLAR DONUNA YAPAR.

  • Ahmet Gazioglu27 Eylül 2020 12:05

    Icimizde bile o kadar cok Türk ve Türkiye düsmani domuz enikleri car ki yazdiginiz yorum %50 oraninda hoslanilmamis.Bedeli ne olursa olsun önce icirede ki domuzlari temizlemekle ise baslanmali yoksa bunlar ilk firsatta sirtimizdan hancerleyecek

  • ..27 Eylül 2020 11:29

    Benine zam gelmesinde,..

  • Gazcı basri27 Eylül 2020 11:05

    GAZ alma olayı alışkınız bizim siyasilerden ermenistan resmen dalga geçmiş sizle

  • Püskevit27 Eylül 2020 11:00

    Bir gece ansizin 82 Karabag 83 Erivan

  • ...27 Eylül 2020 11:08

    İşgal olan adalarda, dediğinin örneği, yunan alıyor biz balıyoruz...